YSTAD-EGEN LOKAL

YSTAD-EGEN LOKAL

 • Öja
 • Silvergatan
Fr. 1.199.000 KR

Kontakta mäklaren för mer information

Öja

YSTAD-EGEN LOKAL

 • Silvergatan

EgenLokal är ett unikt koncept som gör att du som företagare, eller privatperson, har möjligheten att äga en lokal som en friköpt fastighet. En investering som innebär låga kostnader och frihet att hyra ut lokalen. Du kan använda din lokal till det som passar dig, oavsett om det är som lag

 • Pris Fr. 1.199.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Pris för standardenhet: 1 199 000 kr
  Pris intill gavelenhet:     1 299 000 kr
  Pris för gavelenhet:       1 399 000 kr

  Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter

  Förväntat tillträde: Kvartal 2 År 2023

  Varje fastighet är ca 105 kvm, inkl entresolplan. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.

  Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.
  Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

  Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms, på den del som innefattar byggnadskostnaden. Detta brukar motsvara mellan 100-120.000 kr per fastighet. Du kommer erhålla en jämkningshandling i samband med ditt tillträde. 

   

Fakta

Adress
Silvergatan, Ystad
Område
Öja
Upplåtelseform
Friköpt - Övrigt
Byggnadstyp
Friköpta Industriradhus
Pris
Fr. 1.199.000 kr
 
 
Fastighetsbeteckning:
DEL AV FLOTTÖREN 1
Skattesats
31.29%
 
Driftkostnader
Samfällighet
6000 kr/år
Totalt
6000 kr/år

Intresseanmälan

Silvergatan


Jag har tagit del av integritetspolicyn