Västerläge och magnifik utsikt

Västerläge och magnifik utsikt

 • Björnen/Åre
 • Höken 10 D
 • 6 rum med kök
 • 125 Kvm

Ring för visning

arrow down icon

Björnen/Åre

Västerläge och magnifik utsikt

 • Höken 10 D
 • 6 rum med kök
 • 125 Kvm

Smakfull och välplanerad lägenhet om 6 rok med en totalyta om ca 150 kvm med ett perfekt läge och magnifik utsikt över Åreskutan från både uteplats och balkong i västerläge.

 • Avgift 4228 /mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

   

  Välkommen till en  perfekt planerad lägenhet med ett härligt västerläge som erbjuder både kvällssol och den vackraste utsikten Åre kan erbjuda. Med 3 våningsplan 2 balkonger och uteplats i väster är detta det ultimata fjällboendet för den stora familjen och med ett perfekt läge i Björnen är det lätt att glida ner till liftar, skidspår samt Björnen centrum med livsmedelsaffär, restauranger och skidshop. 

  ENTRÉPLAN | Redan i hallen möts vi av en skön fjällkänsla med gott om plats för alla skidkläder och pjäxor, praktiskt med golvvärme . Här finner vi ett stort badrum med bastu. Väggar i vacker skiffer och rustik timmer och klinkergolv med golvvärme. På detta våningsplan finns  3 sovrum med dubbelsäng och familjevåningssängar och utgång till uteplats i söder med tak och fin eftermiddagssol. 

  MELLANPLAN | En trappa upp möts vi av ett generöst och socialt rum med kök och gott om plats för både soffgrupp och ett stort matbord vid fönster samt utgång till stor balkong i syd/väst med magisk utsikt över Renfjället och Åreskutan. På detta plan finner vi även Master Bedroom samt stort badrum med dusch WC handfat med kommod och tvättmaskin/torktumlare. Nylagd parkettgolv och nytt kök ( 2022 ) 

  ÖVRE PLAN | Ytterligare en trappa upp finner vi ett härligt rum med öppet i nock och plats för både dubbelsängar och soffgrupp. Ett perfekt rum för tonåringarna eller barnen som vill ha en egen vrå. Här finns ytterligare en balkong i väster ed fin utsikt över Åreskutan och kvällssol. Nylagd parkettgolv. 

  FÖRRÅD | Stort låsbart förråd ca 4 kvm med gott om plats för alla skidor mm.

  BALKONGER OCH UTEPLATS. På nedre plan finns utgång till stor uteplats under tak i söderläge. På mellanplan i direkt anslutning till köket finns en stor balkong i västerläge med fantastisk utsikt över Åredalen och Åreskutan med härlig eftermiddagssol. På övre plan finns en mysig balkong i västerläge med fri utsikt över Åreskutan.

  INTERNET/TV Lägenheten är ansluten till Åre/Björnens samfällighetsförenings kostnadsfria bredband för Internet och TV. För den som önskar finns eget fiber indraget till fastigheten. 

  PARKERING | Varje lägenhet har en parkeringsplats med elbilsladdare. Utrymme finns för gäster att parkera på gården. 

  Lägenheten säljs inflyttningsklar med möbler och inventarier förutom några privata föremål.

  Höken 10 är ett vackert hus med fritt läge och ostörd vy i 180 grader över både Renfjället och Åreskutan. Här bor man med glidavstånd till Åres berömda skidsystem och för den som vill åka längdskidor är det gångavstånd till Åre XC Arena med långa längdspår och turåkning till Fröå gruva. Vill man hellre ta en avkopplande SPA-dag är det ca 1 km till Copperhill Mountain Lodge med både SPA och restaurang. Gångavstånd till Björnens centrum med ICA närlivs som alltid har öppet,  Skistarshop, skidcenter, flera restauranger och skidbuss till centrala Åre. Helt enkelt bästa läget i Åre som även sommartid erbjuder vacker vandring och cykling i Åre Bike Park och på fjället. 

   

   

   

 • Förening

  Brf Årebjörnen Resort Höken består av 12 lägenheten fördelade på 3 fastigheter med adress Höken 10, 15, 22 som bygges under 2009. Varje lägenhet har 1 parkeringsplats och snöröjning mm. ingår i vägsamfällighetens åtagande (inkluderat i månadsavgiften). Föreningens lån är 4 496 640 kr fördelat på 1 103 m² boarea. För mer information se bilagd årsredovisning och stadgar. 

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 458 371 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisning (år 2022) med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal i föreningen. ((4 426 380 - 366 402 x 11,29%). Uppgift om lägenhetens andel av årsavgiften saknas. 

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och föreningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. 

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning

Fakta

Adress
Höken 10 D, 83797 Åre
Område
Björnen/Åre
Rum
6 rum med kök
Boarea
125 Kvm (Ekonomisk plan)
Biarea
25 Kvm (Säljarens uppgifter)

Då lägenheten har snedtak är viss yta inte att betrakta som boarea. Därav säljarens uppskattade biarea. Observera att lägenheten ej är uppmätt.

Avgift
4228 /mån inkl. Vatten, samfällighet
Byggnadsår
2009
Hiss
Nej
Förråd
Förråd
TV/Internet
Bredband via samfällighetens kabel
 
Förening
BRF Årebjörnen Resort - Höken
Org.nr
769615-2391
Uppvärmning
Värmepump

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
A2
Andelstal, förening
11.29 %
Andelstal, ägande
11.29 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
Värme
1667 /mån
El
1250 /mån
Försäkring
200 /mån
Totalt
3117 /mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på förbrukning och avtal.

Intresseanmälan

Höken 10 D


Jag har tagit del av integritetspolicyn