VÄLPLANERAD MED STOR BALKONG MED SJÖGLIMT

VÄLPLANERAD MED STOR BALKONG MED SJÖGLIMT

 • Finnboda Hamn
 • Finnboda Varvsväg 10C
 • 3 rum och kök
 • 70 Kvm
4.990.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 4 December 12:00 - 12:45
 • Måndag 5 December 17:30 - 18:00

Finnboda Hamn

VÄLPLANERAD MED STOR BALKONG MED SJÖGLIMT

 • Finnboda Varvsväg 10C
 • 3 rum och kök
 • 70 Kvm

 • Avgift 3993 kr/mån
 • Pris 4.990.000 KR
 • Visas
  2022-12-04 12:00 - 12:45Söndag
  2022-12-05 17:30 - 18:00Måndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  I populära Finnboda Hamn finner du denna fina och välplanerade trea med stor inglasad balkong från vilken du har viss sjöutsikt. Social lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, därtill matrum samt två utmärkta sovrum. Vid behov av ytterligare ett sovrum skulle matrummet kunna göras om till ett ytterligare sovrum.* Lägenheten erbjuder en hög boendestandard med genomgående vackra ekparkettgolv. Njut av stora fönster och ljusa färgval. Vardagsrummet och balkongen erbjuder ett fint ljus med mycket himmel då grannfastigheten är tämligen låg. Snyggt badrum, självklart med tvättmaskin och torktumlare. Bo i en omtyckt förening som erbjuder medlemmarna det lilla extra i form av en gemensam terrass, gemensamhetslokal för fest/övernattning samt garage.

  Här i Finnboda bor du med ett fantastiskt, sjönära läge mitt emot Djurgården. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen, buss 420 går var tionde minut på morgonen och tar endast ca 10 minuter till Slussen. Inte att förglömma SL-båten som på vanligt busskort tar dig in till Nybrokajen på ca 20 min eller till Lidingö. Här bor du nära Sickla Köpkvarter och via Kvarnholmsbron tar du dig snabbt till Nacka Forum och ICA Maxi. Välsorterade ICA Finnboda ligger bokstavligen ett stenkast från porten. Faller andan på så rekommenderas ett besök på trevliga restaurang Docklands nere vid vattnet. I området finns flera förskolor och ni finner två skolor på gångavstånd. Föreningens lekpark utanför A-porten är populär bland familjerna.

  HALL | Välkomnande hall med inbyggd garderob med skjutdörrar.

  VARDAGSRUM | Härligt vardagsrum med öppet mot köket. Stora fönster med mycket himmel och ljus.

  BALKONG | Rymlig balkong som är inglasad. Härifrån har du viss sjöutsikt. Sommartid har du sol från eftermiddagen till sent in på kvällen.

  KÖK | Snyggt kök med vita släta luckor med beslag i rosfritt. Bänkskiva i ek som inramas av vitt kakel. Den maskinella utrustningen inkluderar induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, helkyl och helfrys samt fläkt. Sittplats erbjuds vid trevlig bardel som även fungerar som avställningsyta. 

  MATRUM | I anslutning till köket finner du matrum med plats för stort matbord. Vid behov skulle detta kunna göras om till ytterligare ett sovrum.*

  SOVRUM | Lägenhetens största sovrum har stora fönster ut mot balkongen. I sovrummet ryms både dubbelsäng och skrivbord. God förvaring tillförsäkras av garderobsvägg med skjutdörrar.

  SOVRUM 2 | Mysigt sovrum med garderob med skjutdörr.

  BADRUM | Väldisponerat badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Ordentlig duschplats bakom duschväggar i glas. Kommod med handfat. Tvättmaskin och torktumlare finns och ingår självklart i köpet. Ovan dessa finner du arbetsyta samt vägghängda skåp.

  *Den alternativa planritningen är endast en idèskiss. Det är upp till köparen att säkerställa hos föreningen att den ombyggnation som ska göras är godkänd/genomförbar.

 • Förening

  Brf Saltsjö Vy består av 130 lägenheter fördelade på storlekarna 2,5:or, 3:or och 4:or. Inflyttning i lägenheterna skedde i omgångar från september 2014 till januari 2015. Ikano Bostad stod bakom projektet. Föreningen äger fastigheten Nacka Sicklaön 37:71 på Finnboda Varvsväg 10 A-D.

  Föreningen har en stabil och god ekonomi och har gjort flera extra amorteringar på lån genom det överskott som blivit över tid. Ingen avgiftsändring är planerad. Den ekonomiska och administrativa förvaltningen sköts av Fastum. Driftia har hand om fastighetsskötseln.

  I husets entréplan finns fyra rymliga cykelförråd, ett barnvagnsrum och två soprum för hushållssopor. I båda soprummen kan även matkompost lämnas. Övrigt avfall lämnas vid återvinningsstationen vid Kvarnholmsvägen 50, eller återvinningsstationen förbi Hästholmens båtklubb, höger mot Kvarnholmen, eller vid Nacka kommuns återvinningscentraler.

  I föreningen finns också en gemensamhetslokal (60 kvm) för alla medlemmar. Lokalen kan hyras för fest/kalas (max 35 personer) eller för övernattning (det finns fyra bäddar). I lokalen finns kök, kyl, spis och diskmaskin samt porslin att låna. I stora allrummet finns bäddsoffor och matgrupp samt ett badrum med dusch ute i hallen (dörr mellan allrum och hall). Kostnaden är 350 kr/dygn.

  Via C-uppgången på våning 7 finns en gemensam terrass för den som gillar att grilla, sola eller bara koppla av. Här finns träd, blommor och planteringar. Här finns också tre grupper med bord och stolar samt en stor grill. En kikare finns på kortsidan mot vattnet för att kunna se ut mot fjärden och Djurgården mitt emot.

  Innergården på bottenvåningen är en trivsam oas med träd och planteringar, bänkar, belysning och konstnärlig utsmyckning.

  Föreningen har ett eget garage under huset med hiss ner från huset. Det finns 79 garageplatser och dessa kostar 1070 kr/månad. F.n. kö. Av dessa platser är f.n. 30 st laddplatser (Tillägg 500 kr + debitering per kWh enligt då fastställd taxa). Planer finns på framtida utbyggnad av elplatser. Parkeringsplats med handikapptillstånd finns utomhus under tak mellan port B och C. Det finns också boendeparkering i området med möjlighet att parkera längs Finnboda Varvsväg och Finnboda Kajväg i mån av plats. Brf Saltsjö Vy är tilldelade ett visst antal platser på samma sätt som övriga föreningar i området. Dessa tillstånd handhas av Corepark. För besökande finns parkering längs Finnboda Varvsväg och Finnboda Kajväg.

  Plan för framtida underhåll har fastställts. Tvåårsbesiktning med påföljande åtgärder genomfördes under 2017. Femårsbesiktning genomfördes hösten-vintern 2019-2020. Återstående problem har åtgärdats och besiktats.

  Energideklaration med med efterföljande åtgärder gjordes 2020 vilket innebar att vi har lyckats effektivisera el och värmeenergi och därmed sänkta kostnader för uppvärmning och belysning.

  Fastigheten har ett nyckellöst system för entréer och garage. Fastigheten är handikappanpassad så tillvida att de flesta allmänna dörrar öppnas automatiskt

  Lägenheterna är uppvärmda via ett centralt luftvärmesystem och är kopplat till kommunens fjärrvärmenät. Varje lägenhet har en köksfläkt kopplad till luftvärmesystemet vilket innebär att fläkten inte kan bytas ut till annan variant. Det är tillåtet att grilla på balkongerna med el eller gasolgrill, dock inte gasol vid inglasad balkong. I övrigt gäller brandmyndigheternas föreskrifter.

  I anslutning till fastigheten finns en lekplats med bland annat sandlåda, gungor, klätterställning och äventyrsbana. Brf Saltsjö Vy är medlem i Finnboda Hamn Samfällighetsförening (FHS) där vi (enbart) har en andel i driften av nämnda lekplats.

  Se även föreningens hemsida www.saltsjovy.se.

Fakta

Adress
Finnboda Varvsväg 10C, 131 72 Nacka
Område
Finnboda Hamn
Rum
3 rum och kök
Boarea
70 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.990.000 kr
Avgift
3993 kr/mån inkl. värme och VA
Våning
3 av 8
Byggnadsår
2014
Hiss
Ja
Förråd
Vindsförråd
TV/Internet
Föreningen är ansluten till Ownit. Bredband via fiber med hastighet upp till 1000 Mbit. I gruppavtalet med Brf Saltsjö Vy ingår ca 16 HD/TV-kanaler. För ovanstånde tillkommer 176 kr/mån som en obligatoriskt pålägg ovanpå avgiften.
 
Förening
Saltsjö Vy
Org.nr
769624-3638
Energideklaration
Utförd - D - 113 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
334
Lägenhetsnr LMV
1304
Andelstal, förening
0.7754 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
800 kr/mån
Försäkring
149 kr/mån
Övrigt
176 kr/mån
Totalt
1125 kr/mån
Kommentar
Övrigt avser obligatorisk avgift för bredband och kabel-tv.

Intresseanmälan

Finnboda Varvsväg 10C


Jag har tagit del av integritetspolicyn