Välplanerad med balkong

Välplanerad med balkong

 • Sickla
 • Sickla Allé 13B, vån 3
 • 1.5 rum och kök
 • 37.5 Kvm
2.750.000 KR

Ring för visning

Sickla

Välplanerad med balkong

 • Sickla Allé 13B, vån 3
 • 1.5 rum och kök
 • 37.5 Kvm

Genomgående fräsch och välplanerad lägenhet med bra förvaring i hallen, kök & vardagsrum i öppen planlösning, stor balkong samt kaklat duschrum. Sovalkov med draperi, vilket förstärker känslan av ett separat rum. Gemensam takterrass samt källarförråd.

 • Avgift 2087 kr/mån
 • Pris 2.750.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  PLANLÖSNING

  HALL | Välkomnande entréhall med tre garderober och ett inbyggt skåp. Vit laserat golv.

  DUSCHRUM | Med kakel, klinker, dusch, duschvägg av glas, wc, handfat, skåp, spegelskåp, samt eluttag.

  KÖK | Kök med full maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Kyl & frys från Gram, spis & ugn från Electrolux, ho, fläkt, diskmaskin i rostfritt, bra med skåp. Vit laserat golv. Högt i tak.

  VARDAGSRUM | I öppen planlösning med kök ligger vardagsrummet med plats för soffgrupp och tv-möbel. Vit laserat golv, stora fönster och utgång till en möblerbar balkong. Platsbyggd förvaring & tv-hörna. Högt i tak.

  SOVALKOV | Med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Vit laserat golv. Draperi delar av alkoven till ett rum.

 • Förening

  Brf Utsikten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 139 lägenheter, varav ca 13 upplåts med hyresrätt. I föreningen finns även 2 hyresrättslokaler.

  Föreningen köpte fastigheten 2004 (äger marken).

  En överlåtelseavgift tas ut om 1 190 kr som ska betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

  På taket finns två stora takterrasser varav en är bokningsbar.

  Två gemensamma tvättstugor på källarplan med totalt tio tvättmaskiner, fem torktumlare, fem torkskåp och två manglar. I föreningen finns därutöver en gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om ca 350 kr/dygn per lokal. I källaren finns även två cykelförråd och ett barnvagnsrum.

  Föreningen anordnar höst- och vårstädning.

  För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://sicklautsikten.bostadsratterna.se/

  RENOVERINGAR
  2020 - ny gemensamhetslokal uppfördes.
  2019 - nya torkskåp i tvättstugorna.
  2017 - bytt pump i undercentral.
  2016 - oljades fönster och byggdes balkonger.
  2015-2016 - installerades rörelsestyrning av korridorbelysning och konvertering till LED- belysning utfördes.
  2014-2015 - uppdaterades boknings- och passersystem till ett taggsystem.
  2013-2014 - renoverades taket och ny trall lades på takterrassen.
  2013 - spolades stammarna.

  Kommande underhåll:
  Utformning och möblering av takterrassen.
  Upprustning av korridorerna.

  Den bortre terrassen kallas Dansbanan och är bokningsbar så här kan man bjuda in sina vänner och familj för trevliga sammankomster.

  FÖRRÅD

  I källaren finns förråd med galler.

  TERRASS

  Gemensam terrass på taket.

  I månadsavgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 124 kr/mån tillkommer för bredband.

  Tillhörande föreningen finns ca 30 garageplatser i garaget med ingång mittemot soprummet. Plats kan hyras till en kostnad om ca 600 kr/månad. MC platser finns även att hyra till en kostnad om ca 100 kr/månad. För att ställa dig i kö till garaget vänder du dig till Europark/APCOA, tel. 08-556 306 70. Det finns även 34 parkeringsplatser utanför huset som kan hyras till en kostnad om ca 320 kr/månad. För att ställa dig i kö till parkeringsplats kontaktar du SBC, 08-775 72 00. Det finns därutöver även 4 parkeringsplatser utanför fastigheten (nr 3, 4, 5 och 6) som kan nyttjas av besökare på kvällar (kl. 18.00 - kl. 06.30) och helger.

 • Övrigt

  Invid Sickla kanal och Sickla Sjö ligger denna lägenhet och med kort avstånd följer Hammarbybacken och hela det underbara grönområdet i Nacka-reservatet. Även kort avstånd till utegym och tennisbana.

  Badsjön med strand, klippor och brygga tillhörande fastighetens samfällighet ligger bakom husknuten. Nackareservatet och Hellasgården med härliga strövområden och motionsslingor finns på kort promenadavstånd. Några minuter bort från Sickla ligger Hammarby Sjöstad med restauranger, butiker och vackra promenadstråk längs Sickla Kanal och Hammarby Sjö där även båt tar dig direkt innanför tullarna till söders höjder. 

  I Sickla sammanstrålar bostäder från 50-talet med modern nybyggnation i ett område som inte ligger långt från sjö och hav med vackra strövområden i sin närhet. Sickla har blivit populärt genom sitt lugna läge, bra kommunikationer och 5-10 minuter från Stockholms puls.  

  Ett stenkast bort ligger Sickla köpkvarter med sina ca 150 butiker här finns ett brett utbud av både shopping, bio, restauranger, kultur, nöjen och service. På promenadavstånd finns nästan allt som hör vardagen till så som förskolor, skolor och mycket bra kommunikationer. Härifrån tar du dig snabbt in till stan med buss, Saltsjöbanan eller Tvärbanan som 2017 förlängts till Sickla. När tunnelbanan är klar kommer även den ha en station vid Sickla. För mer info, se www.sl.se. Nacka kommuns hemsida ger dig information om det mesta i kommunen - allt ifrån utbyggnad av tunnelbana till Nacka C, kommunens fina naturområden samt byggplaner, se www.nacka.se. Ett stenkast bort ligger Sickla köpkvarter med sina ca 150 butiker. Här finns ett brett utbud av både shopping, bio, restauranger, kultur, nöjen och service. 

   

Fakta

Adress
Sickla Allé 13B, vån 3, 131 65 Nacka
Område
Sickla
Rum
1.5 rum och kök
Boarea
37.5 Kvm (föreningens information)
Pris
2.750.000 kr
Avgift
2087 kr/mån
Byggnadsår
1959
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Kabel-TV och bredband via Ownit.
 
Förening
Brf Utsikten i Nacka
Org.nr
769603-3831
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr LMV
1109
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Sickla Allé 13B, vån 3


Jag har tagit del av integritetspolicyn