VÄLPLANERAD MED BALKONG MOT GÅRDEN

VÄLPLANERAD MED BALKONG MOT GÅRDEN

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 4A
 • 3 rum med kök
 • 80 Kvm
5.000.000 KR

Ring för visning

Nacka strand

VÄLPLANERAD MED BALKONG MOT GÅRDEN

 • Augustendalsvägen 4A
 • 3 rum med kök
 • 80 Kvm

Just nu uppförs denna välplanerade trea med balkong mot gården. Bli den första att flytta in i denna påkostade trea med en social planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök.

 • Avgift 4022 kr/mån
 • Pris 5.000.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Lägenhetens säljs enligt principen fast pris - först till kvarn. Husen är under byggnation och lägenheten säljs "på ritning", det är alltså inte möjligt att se på lägenheten. Beräknad inflyttning är sista mars 2023.

  Just nu uppförs denna välplanerade trea med balkong mot gården. Bli den första att flytta in i denna påkostade trea med en social planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök. Lägenheten erbjuder två mycket bra sovrum, det större med en generös garderobsvägg. Balkong är belägen med ett skyddat gårdsläge i öster. I hela lägenheten finner du vitpigmenterade ekparkettgolv. Köket är från Vedum med vitvaror från Electrolux. Luckor i sandbeige med rostfria vitvaror. Smakfullt badrum med dusch. Vita matta kakelplattor och ljusgrått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. För mer detaljerad information om inredning och material vänligen se bifogad dokumentation.

  Föreningen kommer erbjuda sina medlemmar både en fin gemensam innergård samt takterrass. På innergården kommer det finnas gräsytor och planteringar, cykelplatser samt lek- och sittytor. På takterrassen kommer det finnas sittgrupper, pergola och planteringar.

  Här bor du i omtyckta Nacka Strand, granne med Stockholms inlopp, men samtidigt på bekvämt avstånd från stadsliv. Nybroplan och Stockholm City når du med SL-båt på bara 30 minuter och med buss är du vid Slussen på 15 min. Nacka Strand erbjuder en trevlig strandpromenad med ett stort antal restauranger med trevliga uteserveringar längs med vattnet där den mest kända är Restaurang J. I området finner du padelbanor, gym, minigolf m.m. Närlivs finns i området. En kort promenad tar dig till Nacka Forum med ett stort utbud av shopping, matbutiker, Systembolaget m.m. I en framtid kommer tunnelbanan att stanna på bekvämt från bostaden. Helt enkelt ett underbart ställe att bo på!

  All information är enligt föreningens ekonomiska plan, projektbroschyr och bofaktablad som är bilagt.

  Läs gärna mer på projektets hemsida https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/ där ni även finner animerade bilder, materialbeskrivning och mer information. 

 • Förening

  BRF Verkstaden i Nacka bildades 2014 och ekonomisk plan registrerades 2021-10-21. Husen är under uppförande under Besqabs regi. Fastigheten upplåts med äganderätt och föreningen kommer omfatta adresserna Augustendalsvägen 4 A-E samt Lokomobilvägen 2 A-G. Föreningen består av 90 lägenheter och 5 kommersiella lokaler i totalt fyra trapphus. Garage kommer finnas med ca 50 platser. Därtill kommer det finnas gemensamma utrymmen i form gemensamma takterrasser, innergård och miljörum för mat- och restavfall samt källsortering. För mer information se föreningens ekonomiska plan och projektets hemsida.  

 • Övrigt

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge, invid vattnet, längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum har Nacka Strand potenital att bli  ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta områdes popularitet ökat kraftigt senaste åren. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken, och snart kommer tunnelbanan. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 4A, 131 52 Nacka
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
80 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
5.000.000 kr
Avgift
4022 kr/mån inkl. värme, kallvatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband
Våning
4 av 5
Byggnadsår
2022 (Under uppförande)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Bredband 250/250 Mbit, ett grundutbud av kabel-tv och telefoni bas ingår i avgiften. Leverantör är Tele2.
 
Förening
BRF Verkstaden i Nacka
Org.nr
769628-4186
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
14-1402
Lägenhetsnr LMV
1402
Andelstal, förening
1.3764 %
Pantsättningsavgift
1200 kr
Överlåtelseavgift
485 kr
 
Driftkostnader
El
400 kr/mån
Vatten/Avlopp
200 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Totalt
850 kr/mån
Kommentar
Då lägenheten ännu inte är klar så finns det inga driftkostnader att tillgå från säljaren. Ovan siffror är därför en uppskattning utifrån en schablon. Föreningen har gemensamt avtal med individuell avläsning för el och varmvatten

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 4A


Jag har tagit del av integritetspolicyn