Vackert nybygge vid Bagarsjön – med fint solläge

Vackert nybygge vid Bagarsjön - med fint solläge

 • Lännersta
 • Dalen 24
 • 6 rum och kök
 • 187.2 Kvm
12.000.000 KR

Välkommen på visning

 • Lördag 13 Mars 12:00 - 13:00

Lännersta

Vackert nybygge vid Bagarsjön - med fint solläge

 • Dalen 24
 • 6 rum och kök
 • 187.2 Kvm

Vackert och välplanerat Eksjöhus uppförs under 2021 alldeles intill Bagarsjön. Barnvänligt och populärt område med mycket att erbjuda. Inflyttning sker i början av december 2021. Badrocksavstånd till sjö och nära till buss, skola och aktiviteter.

 • Boarea 187.2 Kvm
 • Tomtarea 681 Kvm
 • Pris 12.000.000 KR
 • Visas
  2021-03-13 12:00 - 13:00Lördag Tomtvisning - gör gärna föranmälan
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  På trevlig trädgårdstomt uppförs inom kort ett välplanerat och stilfullt Eksjöhus i 2-plan. Beläget i populära Lännersta ett stenkast från Bagarsjön. Smakfull exteriör med liggande träpanel, vackra spröjsade fönster och rött tegeltak. Via dubbla altandörrar når du den trädäckade uteplatsen i bästa sydvästläge. Interiört kommer huset erbjuda två plan med stora sociala ytor och fyra bra sovrum. Hallen är rymlig och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till matlagning och umgänge. Huset kommer ha två utmärkta badrum, ett på vardera plan. Därtill kommer huset ha en rymlig tvättstuga. God förvaring tillförsäkras av att alla sovrum på övre plan har varsin klädkammare. Behöver jag säga att huset har utformats av en barnfamilj?! Påkostad inredning med kök från Vedum med vitvaror från Miele. Genomgående ekparkett och fina detaljer såsom fönsterbänkar i marmor m.m. Uppvärmning via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. 

  TOMT | Härlig plan trädgårdstomt som är perfekt för att anlägga gräsmatta för lek, bus och umgänge. Vacker grön trädinramning mot omkringliggande väg. Tomten kommer lämnas grovplanerad till köparen. Köparen får själv bekosta sådd/anläggning av gräsmatta. Såsom framgår av ritningarna kommer staket uppföras runt delar av tomten. Staketets utformning kommer vara detsamma som det staket som grannfastigheten med adress Dalen 22 har idag. 

  OMRÅDET | Lännersta är ett populärt och lugnt villaområde med närhet till såväl natur och vatten. Fastigheten ligger alldeles intill populära Bagarsjön som erbjuder badplats, fiske och skridskoåkning. Vid Bagarsjön anordnas varje år simskola och Badsjöfestivalen. I området finns flera skolor och förskolor. På vintern samlas många familjer vid Fregattbacken som är utrustad med en lift för skidåkning och lika populärt är det att åka pulka här. För den som föredrar havsbad finns populära badet vid Boo Gård. Vid badet finns den populära strömmingsvagnen och en bit upp i backen ligger Boo bageri och pizzeria Ciao Bella. Här finns otroligt vackra strövområden. Även nära till både idrottsplatsen i Boo och Björknäs. Därtill finns det ishall vid Björknäs. Detta är ett område att verkligen trivas i med så mycket att erbjuda på nära avstånd

  ÖVRIGT | Fastigheten är befriad från fastighetsavgift de första 15 åren.

   

  ENTRÉVÅNING

  HALL | Rymlig hall med klinkergolv. Ektrappa till övervåning. Garderob. 

  KÖK | Vackert Vedumkök med vita luckor. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och köksö. Kakel på vägg över bänkskåp. Induktionshäll från Miele, inbyggnadsugn från Miele, (rostfri), mikrovågsugn från Miele (obsidiansvart) samt spisfläkt Thermex Cardiff (rostfri). Kylskåp från Miele (rostfri), frys från Miele (rostfri), diskmaskin från Miele (rostfri). Se bilaga Kök - ritning och specifikation för ytterligare information.

  VARDAGSRUM | Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Dubbla altandörrar till uteplats och tomt. Förberett för tilluft underifrån för kamin (Kamin och skorsten etc. ingår inte i köpet)

  ARBETSRUM/SOVRUM 1 | Utmärkt sovrum eller arbetsrum.

  TVÄTT | Tvättstuga med groventré. Klinkergolv och klinkersockel. Arbetsbänk med ho. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Städskåp. 

  WC / DUSCH | Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme (vattenburen). WC, handfat med kommod och duschhörna med välvda 900x900 klarglas.

   

  ÖVERVÅNING

  ALLRUM | Rymligt allrum.

  SOVRUM 2-4 | Tre utmärkta sovrum. I anslutning till master-bedroom finner du stor walk-in-closet. I de två andra sovrummen finner du klädkammare.

  BADRUM | Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme (elektrisk). WC. Badkar ingår inte. Duschhörna med välvda 900x900 klarglas.

 • Övrigt

  Inflytt preliminärt i början av december 2021.

  Larm inklusive ett års abonnemang ingår.

  För en detaljerad beskrivning av inrednings- och materialval samt teknik- och byggbeskrivning vänligen se bifogade dokument. I dokumentet "Detaljerad beskrivning" finns specifikation av de val som gjorts för huset. Vill ni se bilder och mer info så vänligen se "Katalog från Eksjöhus". Kvarstår frågor så tveka inte att be oss om hjälp. OBS! Produktsortimentet kan komma att ändras i och med att produkter utgår, uppdateras eller ersätts. Ibland kan produkt-/modellnummer ändras. Säljaren förbehåller sig därför rätten att ersätta produkt med likvärdig produkt av samma märke.

  Utvändiga trappor till huset ombesörjs och bekostas av köparen. Kulören på husets träpanel kommer vara NCS S 2502-Y med vita knutar. Huset levereras grundmålat. Ytterligare strykning behöver därför göras efter köparen har flyttat in i huset. En köpare behöver därför bereda säljarna tillträde till huset efter inflytt för målning exteriört.

  Praktisk information runt köpet: När köpekontraktet påtecknas kommer köparen att inom en vecka erlägga en handpenning, vilket är 10% av köpeskillingen. Köpet villkoras av att huset färdigställs, slutbesiktigas och att ett slutbevis erhålls. Detta innebär att handpenningen kommer att deponeras på fastighetsmäklarens klientmedelskonto under hela den tiden. Först när det finns ett slutbevis för huset kommer handpenningen, och slutlikvid, att utbetalas till säljarna. Det är byggrelaterade försäkringsbolaget Gar-bo som utser besiktningsman till slutbesiktningen. Säljarna av huset har tecknat färdigställandeförsäkring och 10-årig byggfelsförsäkring med Eksjöhus. Dessutom har de tecknat en 1-årig Villabyggareförsäkring.

Fakta

Adress
Dalen 24, 13245 Saltsjö-Boo
Område
Lännersta
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2021 (Under uppförande)
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
681 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
187.2 Kvm (ritning)

Areauppgiften på huset är enligt ritningar från hustillverkaren. Angiven area är bruksarea. Då angiven area är från ritning får en köpare acceptera om en mindre avvikelse från angiven area föreligger när huset är färdigbyggt.

Pris
12.000.000 kr
 
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump Nibe F730. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer (vatten) på övre plan.
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
TV/Internet
Fiber kommer ej vara indraget utan det får köparen bekosta själv. Tomrör kommer vara draget i huset för enklare installation.
Energideklaration
Ej utförd
 
Fastighetsbeteckning:
LÄNNERSTA 1:1252
Skattesats
30.51%
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning NACKA LÄNNERSTA GA:4
 
Driftkostnader
El
15700 kr/år
Vatten/Avlopp
7000 kr/år
Samfällighet
1800 kr/år
Renhållning
5000 kr/år
Försäkring
11000 kr/år
Totalt
40500 kr/år
Kommentar
Då huset inte är byggt är angivna driftkostnader endast uppskattningar. Skillnader mot verklig förbrukning kan förekomma. Eksjöhus har gjort en beräkning av energianvändning som inkluderar hushållsel, den summerar till 12.272 kWh per år. Se bifogad energiberäkning för mer information. Samfälligheten avser avgift till Lännersta Vägförening.

Intresseanmälan

Dalen 24


Jag har tagit del av integritetspolicyn