Utmärkt första boende

Utmärkt första boende

 • Gärdet/Östermalm
 • Rindögatan 4
 • 1 rum och kök
 • 33 Kvm
2.750.000 KR

Ring för visning

Gärdet/Östermalm

Utmärkt första boende

 • Rindögatan 4
 • 1 rum och kök
 • 33 Kvm

Med ett attraktivt läge på Gärdet, nära Tessinparken och Karlaplan ligger denna ytterst välplanerade 40-talspärla. Lägenheten är skyddad från insyn och har ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Socialt allrum med öppen planlösning mot kök och plats för soffgrupp, tv-möbel, matplats samt sovalkov. Smakfullt renoverat kök med påkostade materialval och integrerade vitvaror. Ypperlig förvaring i klädkammare och garderober. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. För större sammankomster kan man antingen ta hissen upp till den gemensamma takterrassen med utemöbler eller röra sig ner till den gräsbeklädda innergården. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt läge ca 350 m till T-bana. Pizza, sushi, ICA, thai-restaurang och café med brunch och frukost finns runt knuten. Närheten till Djurgården och Citys puls gör detta boende till en oas. Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning!

 • Avgift 2085 kr/mån
 • Pris 2.750.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Lugnt toppläge på Gärdet men ändå direkt närhet till Östermalms puls, endast några kvarter bort. Attraktivt med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Grönskande Tessinparken samt Kampementsbadet finns i närområdet. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service

  Med ett attraktivt läge på Gärdet ligger denna ytterst välplanerade 40-talspärla. Lägenheten är skyddad från insyn och har ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Socialt allrum med öppen planlösning mot kök och plats för soffgrupp, tv-möbel, matplats samt sovalkov. Smakfullt renoverat kök med påkostade materialval och integrerade vitvaror. Ypperlig förvaring i klädkammare och garderober. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. För större sammankomster kan man antingen ta hissen upp till den gemensamma takterrassen med utemöbler eller röra sig ner till den gräsbeklädda innergården. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt läge ca 350 m till T-bana. Pizza, sushi, ICA, thai-restaurang och café med brunch och frukost finns runt knuten. Lugnt toppläge på Gärdet men ändå direkt närhet till Östermalms puls, endast några kvarter bort. Attraktivt med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Grönskande Tessinparken samt Kampementsbadet finns i närområdet. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service

  Lägenheten disponeras enligt följande:

  HALL | Via säkerhetsdörr välkomnas du in i en rymlig hall. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter via en en praktisk klädkammare och garderob.  

  BADRUM | Fräscht, helkaklat badrum med dusch. Här finns även spegel med belysning, Wc, handdukstork samt ett högskåp.

  KÖK | Modernt kök från Ikea med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns all maskinell utrustning man kan önska sig. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, varmluftsugn, häll och integrerad diskmaskin. Middagen avnjuts vid matplatsen som rymmer ca 6 personer. Den öppna planlösningen mellan det väl tilltagna allrummet och köket bidrar till en skön atmosfär och gott om utrymme för ett stort umgänge.

  ALLRUM | Allrummet är väl tilltaget och här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang. Härifrån nås bostadens underbara uteplats som blir som en förlängning av lägenheten som fungerar som ett avkopplande extra rum under sommaren.

  Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett rymligt källarförråd. 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Nummerhästen Gärdet bildades 1999. Fastigheten Nummerhästen 8 med adresserna Rindögatan 4 och Erik Dahlbergsgatan 56 färdigställdes 1940. Föreningen äger marken. De två huskropparna omfattar tillsammans 55 bostadsrättslägenheter och 1 hyresrätt. I fastigheterna finns dessutom 2 lokaler som är uthyrda och bidrar med goda intäkter. Föreningen har en gemensam takterrass, där finns även en elgrill. Delat ägande är ok, minsta ägarandel 10 %.
  Endast kolfilterfläkt får användas.

   

  UTFÖRDA RENOVERINGAR:

  2016 Fiber indraget
  2015 Dränering har genomförts runt stora delar av fastigheten
  2015 Åtgärdande av täthet gällande fönster och balkongdörrar på de översta planen på Rindögatan 4 har genomförts
  2015 En undersökning och åtgärdande av tätheten i rör för intern fjärrvärmetillförsel har genomförts, och båda fjärrvärmepumparna har bytts ut
  2015 Automatisk dörröppnare har installerats till entrédörren till Rindögatan 4 (handikappanpassningsåtgärd), och en toalett har installerats i anslutning till tvättstugan på Rindögatan 4
  2015 Yttertaket har besiktigats och bättringsmålats
  2015 En spolning av avloppsstammar har gjorts
  2015 Radonmätning har slutförts vilken konstaterar att fastigheten är radonfri
  2013-2014 Godkänd OVK klar
  2013 Undercentral justerad
  2013 Installation av säkerhetsdörrar
  2013 Dränering genomförd mot Rindögatan
  2011 Balkongrenovering
  2009 Energideklaration utförd
  2008-2009 Omläggning av tak
  2007 Rör- stambyte kök och badrum
  2004-2006 Ventilation (godkänd OVK- besiktning)
  2004-2006 Öppna spisar (godkänd för eldning)
  2004-2005 El- stambyte
  2004 Nyinstallation hiss

  Gemensamma utrymmen
  Det finns en gemensam takterrass, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Varje lägenhet disponerar ett förråd.

  Kommunikation
  Utmärkta kommunikationer med T-banans röda linje från Gärdet som tar dig till City på 5 minuter. T-banan Gärdet ligger på någon minuts promenadavstånd. Flertal innerstadsbussar i området och längs med Valhallavägen bland annat blåbuss 1, 4 samt 72 samt buss 54 från Erik Dahlbergsgatan.

  Närservice
  Ica Gärdet, kvartersrestauranger och servicebutiker finns inom gångavstånd. I området finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Östermalms IP, Stadion, Kungliga Tennishallen samt två ridhus ligger precis i närheten. Fältöverstens galleria vid Karlaplan med all upptänklig service och shopping finner man på andra sidan Tessinparken.

Fakta

Adress
Rindögatan 4, 115 36 Stockholm
Område
Gärdet/Östermalm
Rum
1 rum och kök
Boarea
33 Kvm (föreningens information)
Pris
2.750.000 kr
Avgift
2085 kr/mån inkl. Värme & Vatten, Obligatoriskt tillägg om 91 kr/mån tillkommer avgiften för TV och bredband.
Våning
bv
Byggnadsår
1940
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Kabel-tv och Bredband 100 Mbits levereras av Comhem, obligatoriskt tillägg om 91 kr/mån på avgiften för detta tillkommer. Ett mindre basutbud av kanaler ingår i avgiften.
 
Förening
Nummerhästen Gärdet
Org.nr
769604-2337
Uppvärmning
Fjärrvärme

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
01122
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
0.0126440 %
Andelstal, ägande
1.33824 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1182 kr
 
Driftkostnader
El
100 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
200 kr/mån

Intresseanmälan

Rindögatan 4


Jag har tagit del av integritetspolicyn