TVÅ BALKONGER MED MAGISK SJÖUTSIKT

TVÅ BALKONGER MED MAGISK SJÖUTSIKT

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 33, vån 3
 • 3 rum och kök
 • 82 Kvm
6.750.000 KR

Välkommen på visning

 • Torsdag 21 Januari
 • Söndag 24 Januari

Nacka strand

TVÅ BALKONGER MED MAGISK SJÖUTSIKT

 • Augustendalsvägen 33, vån 3
 • 3 rum och kök
 • 82 Kvm

Sjöutsikt från samtliga fönster och två balkonger med direkt närhet och magisk utsikt över Stockholms inlopp. Påkostade materialval med vackert ekparkettgolv och gråtonade spegeldörrar. Stor balkong mot öster med gott om plats och en lite mindre balkong med utsikt mot Kaknästornet och magiska solnedgångar över Djurgården.

 • Avgift 4485 kr/mån
 • Pris 6.750.000 KR
 • Visas
  2021-01-21Torsdag Förhandsvisning - Kontakta mäklaren för bokning av visningstid och länk till digital visning
  2021-01-24Söndag Kontakta mäklaren för bokning av visningstid och länk till digital visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen in till en ljus och modern lägenhet med stora fönster som släpper in den magiska utsikten över Stockholms inlopp, Djurgården och Fjäderholmarna. Med två balkonger erbjuds de bästa av världar då den stora erbjuder ett härligt österläge och har gott om plats för balkongmöbel och många gäster. Den mindre balkongen, rakt fram, ger en ostörd plats och magisk vy över Djurgårdens tinnar och torn samt vackra solnedgångar och röd kvällshimmel. 

  Lägenheten har extra tillval i form av vackert rutmönstrad ekparkett och en fin ljusgrå nyans på väggar och stora fönster. Klassiska köksluckor med spegeldörrar och snyggt badrum. 

  KÖK med bardisk och bänkskiva i svart stenkomposit gör det till en fröjd att tillreda maten med fri utsikt över havet. Köksskåp från Ballingslöv med spegeldörrar i pärlgrå nyans och integrerade vitvaror av hög kvalitet från Siemens. 

  BADRUM med svartvit klinker och vitt kakel och komfortvärme. Här finns modern takdusch, inbyggd spegel och tvättställ med kommod. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

  TVÅ SOVRUM. Det stora sovrummet med ett bågformat burspråk ger en extra rymd i rummet och det är en härlig känsla att varje morgon att få vakna till båttrafiken utanför fönstret. Det mindre rummet har givetvis sjöutsikt och passar utmärkt som kontor eller gästrum.

  TVÅ BALKONGER  med härligt österläge och magnifik utsikt över både Stockholms innerstad och Stockholms inlopp. Härlig morgon- och förmiddagssol och på högsommaren kan man njuta av solens nedgång över Kaknästornet.. Den stora balkonger i öster erbjuder gott om plats för stort matbord och grill. Den mindre balkongen har härlig närhet till kajen och fin utsikt över hamnen och in mot staden. Helt insynsskyddad och med fin eftermiddag- och kvällssol. 

  FÖRRÅD Lägenheten disponerar ett förråd ca 3 kvm med takhöjd 2,70 på plan 2 

  GARAGE Föreningens garage nås direkt med hiss och här finns ca 236 garageplatser till en månatlig kostnad kr 1200. Fn finns en ledig plats till denna lägenhet. I Nacka strand finns ytterligare allmänna garage med möjlighet att hyra plats per månad. 

   

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79 som under åren 2016-2019 konverterats från kontorsfastighet till flerbostadsfastighet.
  Föreningen har totalt 268 lägenheter - samtliga bostadsrätter - samt två hyreslokaler och garage med ca 236 garageplatser som nås med hiss från alla våningsplan. Hyresgäst i den större lokalen är livsmedelsaffär som öppnar inom kort. Föreningen har enligt styrelsen en god ekonomi med belåningsgrad ca 13 300 kr/kvm och årsavg ca 650 kr/kvm. Inga beslutade renoveringar eller förändring av årsavgift. Se bifogad Årsredovisning. 

  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd som alla nås med hiss och i varje ports entré finns barnvagns- och rullstolsrum. 
  Cykelförvaring finns på plan 1 i garaget, i cykelrum samt i cykelställ utanför portarna.
  På två innergårdar mot hamn och sjöbodar finns sittgrupp vid mindre lekplatser med sandlåda.

  Föreningen har gemensamt avtal för el och vatten och tillämpar individuell avläsning, och ett gemensamt avtal för TV, bredband (fiber, Ownit). 

  Föreningen kan, efter styrelsens beslut, acceptera juridisk person som medlem 

   Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida www.brftheview.se

 • Övrigt

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontorsstad till bostad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. och på kajen har nu skapats ett felrtal populära restauranger och en modern paddelbana.
  Via den nya Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 33, vån 3, 13152 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
82 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
6.750.000 kr
Avgift
4485 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Bredband och TV grundutbud
Våning
3
Byggnadsår
2018 (Ombyggd kontorsfastighet byggd 1995)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
BRF The VIew
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
6-1302
Lägenhetsnr LMV
1302
Andelstal, förening
0.354 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Vatten/Avlopp
300 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
750 kr/mån
Kommentar
Föreningen har gemensamt abbonemang med individuell avläsning av varmvatten och el. Observera att dessa kostnader varierar beroende på förbrukning.

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 33, vån 3


Jag har tagit del av integritetspolicyn