TVÅ BALKONGER MED KVÄLLSSOL

TVÅ BALKONGER MED KVÄLLSSOL

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 35
 • 3 rum med kök
 • 83 Kvm
6.500.000 KR

Ring för visning

Nacka strand

TVÅ BALKONGER MED KVÄLLSSOL

 • Augustendalsvägen 35
 • 3 rum med kök
 • 83 Kvm

Två sjönära balkonger i västerläge och två badrum gör detta till en unik lägenhet för dig som söker det lilla extra. Här är det en fröjd att kunna njuta av båtlivet alldeles utanför fönstret med balkonger som erbjuder många härliga sommarkvällar med magisk kvällssol. Nyproducerad lägenhet med ljusa skandinaviska materialval i Nacka strand som nu växer fram till att bli ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden. Här finns härliga strandpromenader längs kajen och på gångavstånd finns Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum. Här stannar både Waxhomsbåt och SL-båt och på bara 5 minuter kommer du till Djurgården eller ända in till Nybrokajen på ca 30 min.

 • Avgift 4533 kr/mån
 • Pris 6.500.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en modern lägenhet i klassisk omgivning. Alldeles ovanför kajen och närmast vattnet med två balkonger och magisk utsikt. Med ljusa väggar, golv i mattlackad ek och moderna stora fönster flödar lägenheten i ljus och värme, och med den fantastiska utsikten kommer det aldrig bli tråkigt att se ut genom fönstret.

  Lägenheten öppnar upp mot stort vardagsrum som erbjuder en magnifik utsikt. Här finns utgång till två balkonger och stora moderna fönster som gör hela väggen till en tavla. En halvöppen vägg mot köket gör det möjligt att på ett enkelt sätt möblera vardagsrummet och här finns plats för båda soffgrupp och matsalsbord.

  KÖK | Exklusiv lägenhet med magisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Modernt kök med köksskåp från Ballingslöv med vita släta köksluckor med push-to-open. Arbetsbänk i vitlaserad ek och vitvaror från Siemens.

  SOVRUM | Även här erbjuds en fin sjöutsikt över hamn och båtar. Gott om plats för dubbelsäng och hel garderobsvägg bakom vita skjutdörrar. 

  RUM | Ett mindre rum som lämpar sig utmärkt som sovrum, kontor eller gästrum. 

  TVÅ BADRUM | Modernt badrum med vitt kakel och grå klinker med komfortvärme. Varje badrum har duschplats med takdusch, WC och handfat och i den ena finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk.

  FÖRRÅD |  TIll lägenheten hör ett förråd ca 3 kvm

  GARAGE | Föreningen har ett garage som nås med hiss. Kostnad 1200 kr/månad

  För materialbeskrivning i hela lägenheten se bifogad materialbeskrivning och läs gärna mer på www.theview.se och www.nackastrand.se. .

   

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79. Fastigheten har under senaste åren byggts om från kontorsfastighet och flerbostadsfastighet och föreningen har totalt 268 lägenheter och ca 228 garageplatser. Föreningen äger marken och får en belåningsgrad om ca 13 800 kr/kvm.
  Föreningen kommer tillämpa individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal med Ownit för TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd placerat på plan 3 eller 4 och i entréplan finns cykel och barnvagnsförråd.

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss. Totalt ca 228 parkeringsplatser som kommer att hyras ut till medlemmarna för ca 1 200 kr per parkeringsplats. Separat kö. 

  För mer information se www.theview.se

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via den nya Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

   

   

   

   

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 35, 13152 Nacka
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
83 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
6.500.000 kr
Avgift
4533 kr/mån inkl. Värme, kallvatten Bredband och Kabel-TV
Våning
3
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
Brf The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
4-1301
Lägenhetsnr LMV
1301
Andelstal, förening
0.358 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1165 kr
 
Driftkostnader
El
375 kr/mån
Vatten/Avlopp
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
725 kr/mån
Kommentar
Schablonberäkning

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 35


Jag har tagit del av integritetspolicyn