Två balkonger erbjuder sol hela dagen

Två balkonger erbjuder sol hela dagen

 • Nacka Strand
 • Fabrikörvägen 10 B
 • 3 rum med kök
 • 80 KVM
7.590.000 KR

Ring för visning

Nacka Strand

Två balkonger erbjuder sol hela dagen

 • Fabrikörvägen 10 B
 • 3 rum med kök
 • 80 KVM

Exklusiv lägenhet med två balkonger som ger sol hela dagen med oslagbar utsikt över Stockholms stadssiluett samt vackra solnedgångar över Djurgården.
Allt i lägenheten är av högsta klass med generösa glaspartier och vackert ljuspigmenterade ekgolv. Stort vardagsrum med kök längs väggen ger ett härligt socialt rum med magisk utsikt över Stockholms skärgård.
Köket är utformad som en vacker möbel, genuint och elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Exklusivt och påkostat badrum med väggar täckta i natursten.
Lyxigt sovrum med fantastisk utsikt och med stor inredd walk-in-closet.

 • Avgift 4703 kr/mån
 • Pris 7.590.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Hela lägenheten genomsyras av exklusiv kvalitet och det vackra ljuspigmenterade ekgolvet med vattenburen golvvärme som leder fram till stora glaspartier med magisk utsikt åt två väderstreck.

  HALL // Redan i hallen möts du av en lyxig känsla av lägenheten som genomsyras av exklusiv kvalitet och med bra utrymme för hängning av ytterkläder. 

  VARDAGSRUM // Generöst vardagsrum i öppen planlösning med kök. Stora vackra fönsterpartier ger en fantastisk och vacker utsikt över Stockholms inlopp, Fjäderholmarna och Lidingö. Den öppna planlösningen ger gott om plats för både soffgrupp och matbord och skapar en underbar social känsla när man har middagsgäster. På sommarmorgnar är det en fröjd att äta frukost på den stora balkongen med sol fram till lunch.  

  SOVRUM 1 // Det rymliga sovrummet har stora glaspartier med utsikt över Stockholms stad och djurgården från första parkett. I rummet finns även en fantastisk walk in closet med mycket praktiska och stilrena garderober. Här finns även lägenhetens stora balkong i väst, där sommarens middagar gärna avnjuts i solnedgången.

  SOVRUM 2 // Ytterligare ett sovrum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Även här finns stort fönster med fantastisk utsikt över Kungliga Djurgården samt stadens ljus.

  BADRUM // Lyxigt badrum som skapar en hotellkänsla med väggar i vacker natursten och eluppvärmt golv med stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Tvättställ från Duravit och inbyggd spegel, takdusch med glasvägg, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare bakom vackert draperi.

  FÖRRÅD finns i anslutning till garaget

  GARAGEPLATS finns i gemensamt garage som nås med hiss. Kostnad 1 000 kr/månad. 

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 369:41 som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. Föreningen äger marken och har enligt årsredovisning 2018 belåningsgrad ca 14 967 kr/kvm. Inga planerade renoveringar eller förändring av årsavgift som idag är ca 708 kr/kvm. Under fastigheten finns ett garage som nås med hiss där föreningen disponerar 74 platser för en kostnad av 1000 kr/månad. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biorum, gemensamt rum med kylskåp för matleverenser, gästlägenhet, stort hobbyrum och barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, soprum och en tvättstuga. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum (ej badrum)

  OMRÅDET

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handen terminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken och om några år går tunnelbana till Nacka Forum.  Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10 B, 13152 Stockholm
Område
Nacka Strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
80 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
7.590.000 KR
Avgift:
4703 kr/mån inkl. Vatten, Bredband
Våning
2
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
Brf No. 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
13302.1201
Lägenhetsnr LMV
1201
Andelstal, förening
1.04660 %
Andelstal, ägande
1.05 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1183 kr (Betalas av buyer)
 
DRIFTKOSTNADER:
El
300 kr/mån
Försäkring
288 kr/mån
Totalt
588 kr/mån

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10 B