Trevlig och välplanerad med stor balkong

Trevlig och välplanerad med stor balkong

 • Danderyd
 • Mörbyhöjden 20
 • 3 rum och kök
 • 76.3 KVM
3.495.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 01 Mars 12:00 - 12:45

Danderyd

Trevlig och välplanerad med stor balkong

 • Mörbyhöjden 20
 • 3 rum och kök
 • 76.3 KVM

Mycket trevlig trea med stor balkong i väster. Lägenheten är mycket väldisponerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum, två utmärkta sovrum samt härligt kök med plats för matbord. En fyra med tre sovrum skulle kunna gå att skapa genom att avskilja matrummet i köket och på så sätt skapa ett ytterligare sovrum*. Lägenheten är genomgående och stora fönster ger ett härligt ljus i samtliga rum. Här på Mörbyhöjden bor du i ett lugnt och avskilt område en kort promenad från Mörby Centrum. Mycket goda kommunikationer på bekvämt avstånd. Närmast till hans ligger tunnelbanan som snabbt tar dig in till City. Även nära till Roslagsbanan och busslinjer som kan ta dig till Solna, Sollentuna, Täby, Vallentuna, Norrtälje m.m.. Mörby Centrum erbjuder en välsorterad shopping med i princip all service man kan önska sig såsom välsorterade matbutiker, Systembolag, vårdcentral m.m. Välskött förening som erbjuder sina medlemmar garageplatser och parkeringsplatser.

 • Avgift 3798 kr/mån
 • Pris 3.495.000 KR
 • Visas Söndag 2020-03-01 12:00 - 12:45
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Mycket trevlig trea med stor balkong i väster. Lägenheten är mycket väldisponerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum, två utmärkta sovrum samt härligt kök med plats för matbord. En fyra med tre sovrum skulle kunna gå att skapa genom att avskilja matrummet i köket och på så sätt skapa ett ytterligare sovrum*. Lägenheten är genomgående och stora fönster ger ett härligt ljus i samtliga rum. Smart lösning med duschrum som är avskilt från WC vilket underlättar under stressiga morgontimmar. Här på Mörbyhöjden bor du i ett lugnt och avskilt område en kort promenad från Mörby Centrum. Mycket goda kommunikationer på bekvämt avstånd. Närmast till hans ligger tunnelbanan som snabbt tar dig in till City. Även nära till Roslagsbanan och busslinjer som kan ta dig till Solna, Sollentuna, Täby, Vallentuna, Norrtälje m.m.. Mörby Centrum erbjuder en välsorterad shopping med i princip all service man kan önska sig såsom välsorterade matbutiker, Systembolag, vårdcentral, tandläkare, apotek och därtill ett stort antal butiker. I närområdet finner du både skolor och förskolor.

  Välskött förening som erbjuder sina medlemmar såväl garageplatser, parkeringsplatser som gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt. På föreningens gård finner du lekplatser och gräsytor.

  HALL | Ingång sker till trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finner du två rymliga klädkammare.

  VARDAGSRUM | Generöst vardagsrum med gott om plats för både soffa och matsalsbord. Från vardagsrummet når du lägenhetens härliga balkong. Stor balkong belägen i väst så här kan du sommartid njuta av solen från sen lunch till kväll. Stora fönster ger mycket ljus i vardagsrummet.

  KÖK | Trevligt kök med snickerier i huvudsakligen originalutförande. Goda arbetsytor inramas av fint kakel. Den maskinella utrustningen inkluderar ugn med keramikhäll, kyl/frys samt fläkt. I köket ryms med fördel stort matbord. Märk den trevliga fondtapeten i matrummet som piggar upp. Två stora fönster ger ett fint ljus.

  SOVRUM X 2 | Lägenheten erbjuder två utmärkta sovrum. Båda är stora nog att vara master-bedroom. Dessutom ligger dom väl avskilt från varandra vilket brukar vara uppskattat. Ett fint ljus ges från stora fönster.

  DUSCHRUM + WC | Duschrum och WC ligger i anslutning med varandra men samtidigt med egna ingångar så dessa kan nyttjas var för sig vilket är mycket praktiskt. Båda utrymmen är kaklade i vitt med klinkergolv. I såväl duschrum och WC finner du handfat. I duschrummet finner du dessutom tvättmaskin som självklart ingår i köpet.

  *Det åligger köparen att inhämta föreningens godkännande vid en eventuell ombyggnation.

 • Förening

  Föreningen bildades 1961 och består av 366 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Därtill finns 17 lokaler som hyrs ut. Föreningen består av två fastigheter som man äger; Forstmästaren nr 1 och Drevkarlen nr 1.

  Det finns 180 garageplatser som hyrs ut för 600 kr/mån samt 80 parkeringsplatser som hyrs ut för 350 kr/mån. Åtta parkeringsplatser är utrustade med laddstolpe. Tillgång till garage- och parkeringsplatser administreras via separat kö.

  Renoveringar i urval: Garage (2019), stamspolning (2018), hissar (2017-18), köksstammar (2000), badrumsstammar (2007-2010). Fasader och fönster är åtgärdade 2005-06.

  Följande renoveringar planeras: Renovering av balkonger skall påbörjas i år. OVK skall utföras i år. Översyn av energieffektiviseringsåtgärder pågår. Ombyggnad av gamla pannrummet till gemensamhetslokal pågår. I övrigt inga större planerade åtgärder.

  Föreningen har två tvättstugor som är belägna på Mörbyhöjden 10 och 19. Föreningen har gemensamma takterrasser högst upp i husen. I källarplanen finner du cykelrum. På gården finner du lekplatser.

  För mer information se föreningens hemsida: https://www.morbyskogen1.se/

Fakta

Adress
Mörbyhöjden 20, 182 32 Danderyd
Område
Danderyd
Rum
3 rum och kök
Boarea
76.3 Kvm (föreningens information)
Pris
3.495.000 KR
Avgift:
3798 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv och internet
Våning
1 av 8
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Com hem (I avgiften ingår basutbud + 8 valfria kanaler samt internet)
 
Förening
Mörbyskogen 1
Org.nr
716400-0726
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - E - 129 kWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
45
Andelstal, förening
0.2803 %
Andelstal, ägande
0.2803 %
Pantsatt
Ja
 
DRIFTKOSTNADER:
El
400 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
600 kr/mån

Intresseanmälan

Mörbyhöjden 20