Takvåning med två terrasser

Takvåning med två terrasser

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 23 vån 10
 • 3 rum och kök
 • 101 Kvm
14.750.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 15 Augusti

Nacka strand

Takvåning med två terrasser

 • Augustendalsvägen 23 vån 10
 • 3 rum och kök
 • 101 Kvm

Äntligen en takvåning i Nacka strand till salu. Högt upp och inbäddad mellan takåsarna ligger detta exklusiva boende med två fantastiska terrasser och en härlig utsikt över huvudstadens inlopp.

 • Avgift 5325 kr/mån
 • Pris 14.750.000 KR
 • Visas
  2021-08-15Söndag I sommar visar vi när du har tid. Kontakta mäklaren för tidsbokning.
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen in till en generös lägenhet med en av de bästa utsikterna i Nacka strand . Med två stora terasser finns här alltid en plats i solen, både för den mysiga frukosten och den trevliga middagen i den magiska kvällssolen som går ner bakom Djurgårdens tinnar och torn. 

  Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum i öppen planlösning med modernt kök från Ballingslöv och stora fönster med härlig vy och skjutdörrar till den stora terrassen. 
  Master Bedroom med eget helkaklat badrum och utgång till egen terrass med förmiddagssol. Ytterligare ett sovrum och badrum med stor klädkammare. 

  Hela lägenheten har vackert ekparkettgolv från Kährs och vitmålade väggar. Båda badrummen är helkaklade med mörkt klinkergolv och komfortvärme. Här finns tvättmaskin, torktumlare, modern takdusch, handfat med kommod och vägghängd WC. 

  För den som önskar större finns möjlighet att förvärva närliggande lägenhet om ca 90 kvm som på ett enkelt sätt kan byggas ihop med denna  

  Via hissen kommer man smidigt till den egna garageplatsen som finns att överta. 

  Förråd finns 

  För materialbeskrivning i hela lägenheten se bifogad materialbeskrivning och läs gärna mer på www.brftheview.se och www.nackastrand.

   

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79. 

  Föreningen har totalt 268 lägenheter och ca 244 garageplatser. 

  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd och i entréplan finns cykel- och barnvagnsförråd.  

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss. Totalt ca 244 parkeringsplatser som kommer att hyras ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån, plats för elbil, ca 1 500 kr/mån.   
  För mer information se www.brftheview.se

   

   

   

 • Övrigt

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta vuxit till ett magiskt bostadsområde. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via  Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 23 vån 10, 13152 Nacka
Område
Nacka strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
101 Kvm (Föreningens information)
Pris
14.750.000 kr
Avgift
5325 kr/mån inkl. Värme och kallvatten, Kabel-TV, Bredband
Våning
10
Byggnadsår
2018-2019
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
BRF The VIew
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
3-1305
Lägenhetsnr LMV
1305
Andelstal, förening
0.424 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1166 kr
 
Driftkostnader
El
375 kr/mån
Vatten/Avlopp
208 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
783 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 23 vån 10


Jag har tagit del av integritetspolicyn