Takterass med sjöutsikt

Takterass med sjöutsikt

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 23 vån 10
 • 3 rum med kök
 • 89 Kvm
8.950.000 KR

Ring för visning

Nacka strand

Takterass med sjöutsikt

 • Augustendalsvägen 23 vån 10
 • 3 rum med kök
 • 89 Kvm

Äntligen en takvåning i Nacka strand till salu. Högt upp och inbäddad mellan takåsarna ligger detta exklusiva boende med solig takterrass och fin utsikt över huvudstadens inlopp.

 • Avgift 4797 kr/mån
 • Pris 8.950.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen in till en exklusiv lägenhet  med stor takterass, sjöutsikt och sol hela dagen. 

  Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum i öppen planlösning med modernt kök från Ballingslöv och stora fönster med fint ljusinsläpp och skjutdörrar till den stora terrassen. 
  Master Bedroom med en gigantisk klädkammare och utgång till terrassen. Lägenheten var ursprungligen en 2:a men har nu utökats med ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. 
  Stort helkaklat badrum med grått klinkergorv med comförtvärme och gott om utrymme för modern takdusch, handfat med kommod och vägghängd WC samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare 

  Hela lägenheten har vackert ekparkettgolv från Kährs och vitmålade väggar samt stora fönster mot söder. Två utgångar till den stora terrassen med sol hela dagen och fin sjöutsikt

  Via hissen kommer man smidigt till den egna garageplatsen som finns att överta. 

  Förråd finns 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79 som konverterades från kontorsfastighet till bostadsfastighet år 2016-2018.

  Föreningen har totalt 268 lägenheter och ca 244 garageplatser och en god ekonomi med belåning ca 13 000 kr/kvm och årsavgift ca 616 kr/kvm. 

  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd och i entréplan finns cykel- och barnvagnsförråd.  

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss. Totalt ca 244 parkeringsplatser som i första hand hyrs ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån, plats för elbil, ca 1 500 kr/mån.   
  För mer information se www.brftheview.se

 • Övrigt

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta område vuxit till ett magiskt bostadsområde. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via  Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken, och snart kommer tunnelbanan. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 23 vån 10, 13152 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
89 Kvm (Föreningens information)
Pris
8.950.000 kr
Avgift
4797 kr/mån inkl. värme vatten och bredband samt bostadsrättstillägg
Våning
10
Byggnadsår
2018 Ombyggd kontorsfastighet från 1996
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
3-1306
Lägenhetsnr LMV
1306
Andelstal, förening
0,380 %
Pantsatt
Ja
Överlåtelseavgift
1200 kr
 
Driftkostnader
El
458 kr/mån
Försäkring
208 kr/mån
Övrigt
200 kr/mån
Totalt
867 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad. Posten "övrigt" avser varmvatten. Föreningen har gemensamt avtal för el, bredband och vatten med individuell avläsning. Observera att driftkostnad varierar beroende på förbrukning.

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 23 vån 10


Jag har tagit del av integritetspolicyn