Stor tomt med generös byggrätt

Stor tomt med generös byggrätt

 • Värmdövik
 • Björnklostigen 34
2.495.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Värmdövik

Stor tomt med generös byggrätt

 • Björnklostigen 34

Här finns goda förutsättningar för att bygga sitt stora och härliga drömhus då byggnadsplanen medger generös byggrätt. Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 kvm. Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 kvm. Största totala byggnadsarea för komplementbyggnad är 50 kvm.

Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns och är betalt. Fantastisk stor och relativt plan tomt med insynsskyddad baksida mot allmänning. Telia har byggt ut fiber i området.

 • Tomtarea 2158 Kvm
 • Pris 2.495.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Här finns goda förutsättningar för att bygga sitt stora och härliga drömhus då byggnadsplanen medger generös byggrätt, se längre ner. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns och är betalt. Fantastisk stor och relativt plan tomt med insynsskyddad baksida mot allmänning.

  Telia har byggt ut fiber i området - www.oppenfiber.se

  Det finns en byggnadsplan från 1963 för området som medger bostadsbebyggelse samt begräsningar i mark som inte får bebyggas (prickmark).

  Utöver detta finns ett tillägg till byggnadsplanen som gjordes 2008. Denna anger att största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 kvm. Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 kvm. Största totala byggnadsarea för komplementbyggnad är 50 kvm.

  Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Herrviknäs kännetecknas av sin sköna natur och närhet till skärgårdsliv men ändå nära all service. Ursprungligen ett fritidshusområde men består i dag av främst permanentbostäder. Vid Herrviken ligger Värmdöviks båtklubb där du som fastighetsägare har rätt till båtplats. Här finns också områdets badplats Ålbadet där du kan bada vid sandstrand eller klippbad. För den golfintresserade ligger Wermdö Golf & Country Club på nära avstånd. Även tennisbanor finns i området. Vid Strömma Restaurang & Kanalbar kan du under sommaren njuta av god mat och dryck. Även förskola, skola och köpcenter finns i närheten. Mycket nära bussen som tar ca 30 min till Slussen.

  Det går bra att åka och kolla på tomten själva, annars välkomna när mäklaren är på plats!

Fakta

Adress
Björnklostigen 34, 13940 Värmdö
Område
Värmdövik
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Tomtarea
2158 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
2.495.000 kr
 
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
TV/Internet
Fiber finns i området
 
Pantbrev
4st om totalt 170000 kr
Taxeringsvärde totalt
1491000 kr
Taxeringsvärde tomt
1491000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
213
Skattesats
31.26%
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK GA:3
Servitut
samfallighet_1: Samfällighet VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK S:1
 
Driftkostnader
Samfällighet
2850 kr/år
Totalt
2850 kr/år

Intresseanmälan

Björnklostigen 34


Jag har tagit del av integritetspolicyn