STOR TERRASS MED FIN SJÖUTSIKT

STOR TERRASS MED FIN SJÖUTSIKT

 • Saltsjöqvarn
 • Sjökvarnsbacken 6
 • 2 rum med kök
 • 57 Kvm
4.250.000 KR

Välkommen på visning

 • Tisdag 30 Maj 18:00 - 18:30
arrow down icon

Saltsjöqvarn

STOR TERRASS MED FIN SJÖUTSIKT

 • Sjökvarnsbacken 6
 • 2 rum med kök
 • 57 Kvm

Njut av en härlig hörnlägenhet med grönskande stor terrass med fin sjöutsikt mot Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården. Terrassen blir en egen oas som inbäddad i doftande Hortensia ger en magisk plats vid ljumma sommarkvällar då allsång på Skansen ljuder över Stockholms vatten.

 • Avgift 3632 kr/mån
 • Pris 4.250.000 KR
 • Visas
  2023-05-30 18:00 - 18:30Tisdag Välkommen på öppen visning.
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till en välplanerad lägenhet med stor grönskande terrass och fin sjöutsikt över Stockholms inlopp. Här bor du i en ljus och fräsch lägenhet med högt i tak och stora fönsterpartier som skapar en ljus lägenhet med fin utsikt från hela lägenheten. Socialt vardagsrum i öppen planlösning med kök med ljusa köksskåp och all modern utrustning. Här finns plats för både matbord och soffa som erbjuder fina stunder med en god bok och fin utsikt över båttrafiken. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, Här är det en fröjd att vakna med fin sjöutsikt och inta frukosten på den stora terrassen. Helkaklat badrum med golvärme dusch WC och tvättpelare. I hallen finns gott om utrymme för ytterkläder och skor och en stor, väl inredd, klädkammare ger gott om plats. I direkt anslutning till lägenheten finns förråd och cykelrum med utgång direkt till Sjökvarnsbacken och runt hörnet ligger ingång till garaget som nås med hiss. En modern lägenhet som erbjuder ett fantastiskt boende i attraktivt område bara ett stenkast från Södermalm och Djurgården.
  Observera att lägenheten urspungligen var 1 rok som byggts om med ett sovrum till 2 rok.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  I föreningen och samfällighetsförening finns garage med gästplatser, övernattningslägenhet, tvättstuga samt bastu med relax och cykelrum. Förråd ca 5 kvm finns på samma våningsplan.
  I området finns ett flertal fina sittgrupper med fin utsikt och möjlighet till picnic med gräsmattor och lekplats för de yngre barnen. 

  SALTSJÖQVARN är ett attraktivt bostadsområde i direkt anslutning till Södermalm och bara en kort båttur från Djurgården och Nybrokajen. Här bor man i ett kulturhistoriskt intressant område med en tilltalande blandning av gammalt och nytt. Den vackra Barockparken erbjuder fina grönområden med lekplats och sittplatser för mysiga picnickvällar i  kvällssolen med utsikt över Stockhkolms tinnar och torn. Här finns möjlighet att sjösätta kajak för fina paddlingar runt Djurgården samt många fina promenader längs kajen hela vägen från Nacka strand och Södermalm via Hammarby Sjöstad, eller varför inte ta båten till Allmänna gränd för en trevlig cykeltur på Djurgården  I området finns flera restauranger längs kajen och den uppskattade Sjövägen med pendelbåt gör resan med SL-kort till centrala Stockholm till en vardagslyx och glöm inte att färjan även stannar på Kungliga Djurgården för härliga söndagspromenader eller cykelturer. Utöver SL-båten är det nära till Nacka/Värmdös alla busslinjer in till Slussen och fina cykelvägar in till stan. 

   

   

 • Förening

  Brf Utsikten 2 Saltsjöqvarn med 98 medlemmar består av 65 lägenheter fördelade på två huskroppar på fastigheten Sicklaön 37:53 som föreningen äger. Fastigheten byggdes av NCC Construction Sverige AB och första inflyttningarna skedde år 2007. Byggnadernas totalyta är 4 693 m² boyta. Enligt uppgift från Årsredovisning 2021 följer föreningen en underhållsplan och medel reserveras årligen se bifogad Årsredovisning. Föreningen har låneskuld ca 43 mkr som är fördelade på 4 lån med olika bindningstider och amortering ca 1 %,  Skuld per kvm ca 9700kr  och årsavg ca 656 kr/kvm boyta. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elavtal med Nacka Energi med avläsning för individuell förbrukning. För ytterligare information hänvisas till föreningens årsredovisning och hemsida.

  GEMENSAMMA LOKALER OCH GARAGE

  Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Saltsjöqvarns Samfällighetsförening som förvaltar föreningens garage som är beläget i samma fastighet och nås med hiss. F0reningen har även gemensam, bastu med relax, tvättstuga och .
  övernattningslägenhet samt cykelrum och sopsortering. Gästparkering finns i garaget. 
  Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida www.utsikten2.se

   

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 533 180 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i föreningens Årsredovisning 2021 med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - tillgångar x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((45 443 000 - 2 699 288)  x 1,24739 %.

  Uppgifter om lägenheten och föreningen är en sammanställning av information från föreningens Åreredovisning 2021 samt hemsida www.utsikten2.se och nuvarande medlem. Om någon information är av stor vikt hänvisas till att kontakta föreningens styrelse för kontroll. 

Fakta

Adress
Sjökvarnsbacken 6, 13171 Nacka
Område
Saltsjöqvarn
Rum
2 rum med kök
Boarea
57 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.250.000 kr
Avgift
3632 kr/mån inkl. värme, vatten och bredband samt bostadsrättstillägg
Hiss
Ja
Förråd
Förråd på samma våningsplan
TV/Internet
Bahnhof
 
Förening
BRF Utsikten 2 Saltsjöqvarn
Org.nr
769612-1206
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - D - 95 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
3081
Lägenhetsnr LMV
0901
Andelstal, förening
1.06493 %
Andelstal, ägande
1.24739 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
788 kr
Överlåtelseavgift
1838 kr
 
Driftkostnader
El
500 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
700 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad avser nuvarande ägare och kan variera beroende på avtal och förbrukning

Intresseanmälan

Sjökvarnsbacken 6


Jag har tagit del av integritetspolicyn