Stor balkong med sjöutsikt och kvällssol

Stor balkong med sjöutsikt och kvällssol

 • Marinstaden
 • Marinstadsvägen 7
 • 2 rum och kök
 • 50 Kvm
4.390.000 KR

Ring för visning

Marinstaden

Stor balkong med sjöutsikt och kvällssol

 • Marinstadsvägen 7
 • 2 rum och kök
 • 50 Kvm

Varmt välkommen till en lägenhet med högsta standard och som har en fantastisk sjöutsikt från samtliga rum. Stor ogenerad balkong om 22 kvm med sjöutsikt och utgång från både vardagsrum och sovrum.

 • Avgift 3490 kr/mån
 • Pris 4.390.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkommen till en lägenhet med högsta standard som har en fantastisk sjöutsikt från samtliga rum. Stor ogenerad balkong om 22 kvm, mer likt en terrass i storlek, med fantastisk utsikt mot Svindersviks vatten. Här har du sommartid sol på seneftermiddagen och kvällen, perfekt för mysiga grillkvällar. Utgång till balkongen från både vardagsrum och sovrum. Denna lägenhet har en genomgående mycket hög standard med stilsäkra design- och materialval. Bakom arkitekturen står välrenommerade Thomas Sandell. Den generösa takhöjden om 2.80 m, de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Förutom den egna balkongen har huset en takterrass och på vattnet ligger föreningens fina kallbadhus med bastu, festlokal och badbrygga. Båtplats med Y-bommar och garageplats garanteras alla boende!

  Huset ligger utmed en fantastisk strandpromenad som leder till endera Nacka Strand eller in mot stan. Utmed promenaden kan du stanna till vid mysiga Café Brygghuset och smaka en hemlagad lunch eller en delikatess. Går du åt andra hållet kommer du snabbt till Nacka Strand där du bland annat hittar trevliga Restaurang J. Från Nacka Strand kan du också ta SL-båten in till stan. Du tar dig också snabbt till Kvarnholmen genom att korsa Svindersviksbron. Här finner du både restauranger, caféer och matbutik.

  Lägenheten är inredd med ljust oljad ekparkett och har vattenburen golvvärme i alla rum.

  HALL | Redan när du kommer in i hallen slås du av den fantastiska utsikten ner mot vattnet. Hall med Jämtlandsgrå granitkeramik på golvet. Garderob samt klädavhängning.

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet badar i ljus från de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket och tillsammans bildar dom en generös sällskapsdel. Via skjutdörrar i glas når du lägenhetens balkong. Här har du sommartid sol på seneftermiddagen och kvällen, perfekt för mysiga grillkvällar.

  KÖK | Vackert ljusgrått kök från Vedum med exklusiv arbetsbänk och stänkskydd i grå kalksten. Helintegrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och fläkt. Alla vitvaror är från Siemens. Kökskran från Tapwell i svartglänsade krom. Matplats för stora sällskap ryms. Njut av din morgonkaffe med utsikt över vatten och båtar.

  SOVRUM | Rymligt sovrum med egen utgång till balkongen. Fint ljus från den glasinfattade pardörren. Skjutdörr mellan vardagsrum och sovrum möjliggör avskildhet.

  KLÄDKAMMARE | I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare innehållande garderober, klädupphängning, förvaringshylla och ett städskåp. Skjutdörr.

  DUSCHRUM | Mycket påkostat duschrum med väggar och golv av Jura grå granitkeramik och golvvärme. Duschvägg i blankpolerad stål och räfflat glas. Vägghängd wc och handfat med vägghängd mörkgrå kommod. Handdukstork och kombimaskin TT/TM av märket Siemens som självklart ingår i köpet. Förvaring ovanför maskinerna. 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Sicklaön 13:1, 13:125 och 13:126. I föreningen finns 48 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Byggnaden stod färdig 2018. Arkitekt var välrenommerade Thomas Sandell.

  Föreningen har ett garage i två plan om 82 platser. Alla medlemmar i föreningen är garanterad en garageplats som debiteras 800 kr/mån. Om den som säljer har en garageplats får man ta över samma plats, annars säger föreningen upp någon annan som har två platser, då får man vänta ut uppsägningstiden innan man får sin plats. De platser som har laddstolpe betalar för sin elförbrukning.

  Föreningen har tillgång till båtplatser med Y-bommar i direkt anslutning till huset. Varje ägare är garanterad en båtplats om så önskas. För en plats debiteras 6.500 kr/år.

  Föreningens medlemmar har tillgång till ett exklusivt kallbadhus som bokstavligen ligger mitt på vattnet. Kallbadhuset inrymmer en stilren festlokal med pentry och WC. I kallbadhuset finner du också bastu med omklädningsrum och duschar. Från bastun nås en stor terrass.

  Övriga gemensamma utrymmen är cykelförråd samt kylrum att nyttja för matleveranser. Soprum, källsortering och SUP-förvaring finns också.

  Föreningen sätter just nu upp en solcellsanläggning som kommer producera el för föreningen framöver.

  För mer information se föreningens hemsida https://brfsjohuset.se/

 • Övrigt

  Marinstaden började planeras 1999. Det gamla hamnområdet på Svindersviks södra sida, som länge varit hamn för utrangerade fartyg och rostiga pråmar, har omvandlas till ett unikt och exklusivt område med villor och parhus samt bostadsrätter på vatten. Idag finns det 20 arkitektritade sjövillor på vatten samt Sjöhuset med bostadsrätter vid strandkanten. Här bor du med ett fantastisk strandläge i Svindersvik. 

  Området ligger nedanför Finntorp utmed den vackra strandpromenaden mellan Nacka Strand och Kvarnholmen. Vill du ta båt till stan promenerar du till hållplatsen vid Nacka strand på ca 15 min. Annars tar du någon av alla bussar som trafikerar Finntorp. I Finntorp finns ett äldre charmigt centrum med livsmedelsaffär, gym, restauranger, café och butiker. Här ligger Kunskapsskolan och det är även nära till Nacka gymnasium. Utmed strandpromenaden ligger mysiga Bryggcafét som erbjuder hemlagad lunch och smaskiga bakelser. Vid Nacka strand finns flertalet restauranger varav Restaurang J är den mest klassiska. Gångavstånd till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter med stort utbud av restauranger och butiker. 

Fakta

Adress
Marinstadsvägen 7, 13137 Nacka
Område
Marinstaden
Rum
2 rum och kök
Boarea
50 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.390.000 kr
Avgift
3490 kr/mån inkl. värme och VA
Våning
4 av 6
Byggnadsår
2017-18
Hiss
Ja
Förråd
Ja, i entréplan
TV/Internet
Öppen fiber från Telia. Varje lägenhetsinnehavare väljer och bekostar själv tv och bredbandsabonnemang.
 
Förening
Sjöhuset Marinstaden
Org.nr
769631-3001
Uppvärmning
Bergvärme. Vattenburen golvvärme i lägenheterna.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Energideklaration
Utförd - C - 64 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
3402
Lägenhetsnr LMV
1402
Andelstal, förening
1.3922 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
150 kr/mån
Försäkring
225 kr/mån
Totalt
375 kr/mån

Intresseanmälan

Marinstadsvägen 7


Jag har tagit del av integritetspolicyn