Stilsäker och välplanerad med solig balkong

Stilsäker och välplanerad med solig balkong

 • Tollare
 • Tollarevägen 26
 • 2 rum och kök
 • 45 Kvm
2.595.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 23 Juni 12:00 - 12:30
arrow down icon

Tollare

Stilsäker och välplanerad med solig balkong

 • Tollarevägen 26
 • 2 rum och kök
 • 45 Kvm

Välkommen till en välplanerad och stilsäker lägenhet med solig balkong. En lägenhet som är perfekt för både paret eller den kräsne singeln. Bo med ett sjönära läge med Tollare torg precis runt hörnet där du finner närlivs, gym samt bussar som snabbt tar dig in till Slussen.

 • Avgift 2965 kr/mån
 • Pris 2.595.000 KR
 • Visas
  2024-06-23 12:00 - 12:30Söndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en välplanerad och stilsäker lägenhet med solig balkong. En lägenhet som är perfekt för både paret eller den kräsne singeln. Här bor du med ett sjönära läge i Tollare. Tollare torg ligger precis runt hörnet och här finner du kvartersbutik, gym samt bussar som snabbt tar dig in till stan. Social planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når du lägenhetens stora balkong med sol sommartid från morgon till eftermiddag. Märk också den platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet som både är snygg och praktisk. Njut av ett stilrent kök från Marbodal med full maskinell utrustning. Utmärkt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt utrymme för förvaringsmöbler eller arbetsplats. Snyggt badrum med tvättmöjligheter. I hela lägenheten finner du fin ekparkett. Fint ljusinsläpp ges från stora fönster och den glasinfattade balkongdörren. Bo i en omtyckt förening med gemensam innergård och garage.

  Tollare är ett relativt nytt bostadsområde i Saltsjö-Boo. Området har snabbt blivit mycket populärt vilket inte är konstigt, här bor du nämligen i en fantastisk miljö invid vattnet med badbrygga, småbåtshamn och vacker strandpromenad. Dessutom nära till skog, grönområden och motionsspår. Townhouse, parhus och lägenheter samsas i området. Buss 414 och 442X passerar området. Det tar endast drygt 20 minuter med buss 442X till stan. Vid Tollare torg finns en närlivs, gym, yoga studio m.m. Nere vid vattnet ligger Kennys Gelato med magisk glass som vunnit guld i SM. På första parkett vid vattnet finner du också populära restaurang Bruket. Ta för all del annars strandpromenaden bort till Old Smokehouse som är en favoritrestaurang för många i Boo. Noblaskolan (F-Åk 9) ligger i området och intill ligger en idrottshall. Dessutom finns flera förskolor i området. En kort bit bort ligger Björknässkolan och flertalet förskolor. Det är inte långt till Björknäs centrum där du finner välsorterad ICA-butik, apotek, restaurang m.m. Du cyklar på några minuter till flertalet badplatser såsom Boobadet, Lännerstabadet, Kocktorpssjön och Bagarsjön. 

  HALL | Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter.

  VARDAGSRUM | Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Gott om plats för både soffa och matbord. Platsbyggd bokhylla ger rummet stil och funktion.

  KÖK | Marbodalkök med vita luckor med beslag i rostfritt. Vitt kakel ramar in goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen inkluderar varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, kyl/frys samt fläkt.

  SOVRUM | Mysigt sovrum med fint ljus från stort fönster. Gott om plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaring. Nuvarande ägare har inrett med hängare, skåp och hyllor som ingår i köpet. 

  WC / D | Helkaklat i vitt med klinkergolv med golvvärme. Ordentlig duschplats bakom duschväggar i glas. Handfat med kommod. WC.  Kombimaskin (tvätt/tork) ingår i köpet, ovan denna finner du avställningsyta och väggskåp. Handdukstork.

  KLÄDKAMMARE | Från hallen når du rymlig klädkammare med plats för mycket och lite till. 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Tollare Torg bildades 2014. Föreningen är äkta bostadsrättsförening som består av 82 bostadsrätter samt fyra lokaler i sex flerfamiljshus. Husen stod klara 2016 då även inflyttning skedde. Den totala boarean (BOA) är ca 5.715 kvm och lokalarean (LOA) är ca 412 kvm. Föreningen äger marken.

  Brf Tollare Torg har ett gemensamt garage med Brf Grindstugeparken. Det har skapats en delägarförening för att gemensamt förvalta garaget och dela på kostnaderna. Brf Tollare Torg har 71 st platser och dessa kan man hyra för 1000 kr/mån. Det finns även platser för MC och dessa kostar 350kr/mån. 23 av föreningens platser har laddstolpe. Dessa kostar 1100 kr/mån + förbrukning. Per 2400527 finns garageplats ledig.

  Gemensamma utrymmen inkluderar barnvagnar (även rullstolar/rullatorer i varje portuppgång. Cykelrum finns samt cykelställ utanför husen.

  Ett centralt elabonnemang är tecknat av bostadsrättsföreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukningen debiteras i efterhand och läggs till på avin för månadsavgiften.

  Gemensamhetsanläggningar | Fastigheten är delaktig i två gemensamhetsanläggningar, GA1 avseende garage med 143 platser, portar och belysning samt GA2 avseende områdesnät. Deltagande fastigheter i GA1 är Tollare 1:426 (Brf Grindstugeparken) och Tollare 1:428 (Brf Tollare Torg). Deltagande i GA2 är samtliga fastigheter i Tollareområdet. Kostnaden bedöms till ca 220 000 kr/år. Förvaltning för GA1 sker genom gemensam förvaltning och GA2 genom samfällighetsförening. Servitut finns till förmån för fastigheten Tollare 1:426. Ändamålet är att boende i grannföreningen Brf Grindstugeparken ska ha rätt att passera fastigheten för att ta sig in i garaget.

  Se även föreningens hemsida: https://www.fastumdirekt.se/tollaretorg#

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 599.073 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisningen med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((67.001.000 - 2.201.278) x 0.009245)).

Fakta

Adress
Tollarevägen 26, 132 49 Saltsjö-Boo
Område
Tollare
Rum
2 rum och kök
Boarea
45 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.595.000 kr
Avgift
2965 kr/mån inkl. värme och VA (kallt)
Våning
4 av 7
Byggnadsår
2016
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Triple-play för bredband, telefoni och digital-tv. En tv-box samt fria tv-kanaler (must carry utbudet) ingår i månadsavgiften.
 
Förening
Tollare Torg
Org.nr
769628-4541
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - C - 68 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
11402 / A1402
Lägenhetsnr LMV
1402
Andelstal, förening
0.9245 %
Andelstal, ägande
0.9245 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
166 kr/mån
Övrigt
160 kr/mån
Totalt
526 kr/mån
Kommentar
Övrigt avser en obligatorisk avgift för bredband.

Intresseanmälan

Tollarevägen 26


Jag har tagit del av integritetspolicyn