STILSÄKER MED STOR PRIVAT UTEPLATS

STILSÄKER MED STOR PRIVAT UTEPLATS

 • Gubbängen
 • Karmstolsvägen 2
 • 3 rum och kök
 • 59 Kvm
2.990.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 1 Oktober 15:30 - 16:00
arrow down icon

Gubbängen

STILSÄKER MED STOR PRIVAT UTEPLATS

 • Karmstolsvägen 2
 • 3 rum och kök
 • 59 Kvm

Med ett lugnt och attraktivt läge i Gubbängen finner du denna stilrena och moderna 3:a med en stor privat uteplats. Uteplatsen inramas av högrest häck som ger en lummig inramning och en insynsskyddad boendemiljö. Lägenheten håller en genomgående mycket hög standard.

 • Avgift 3810 kr/mån
 • Pris 2.990.000 KR
 • Visas
  2023-10-01 15:30 - 16:00Söndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Med ett lugnt och attraktivt läge i Gubbängen finner du denna stilrena och moderna 3:a med en stor privat uteplats. Uteplatsen inramas av högrest häck som ger en lummig inramning och en insynsskyddad boendemiljö. Uteplatsen rymmer både matbord, platsbyggd soffa samt grill som byggts in i snygg förvaringslösning med arbetsyta och hyllplan. Lägenheten håller en genomgående mycket hög standard med ett stilfullt kök och badrum. Planlösningen är social med öppet mellan kök och vardagsrum. Därtill två sovrum. Allt detta på endast 59 kvm, det får man verkligen kalla välplanerad. Den här lägenheten passar lika bra för den kräsne singeln, paret och den lilla familjen. I hela lägenheten finner du fina parkettgolv. Snygga belysningslösningar med infällda spotlights. Här bor du i mysiga kvarter i Gubbängen med en härlig småstadskänsla. Runt hörnet finner du omtyckta Majroskogen där helgpromenaden med fördel tas. Gubbängens Centrum ligger på bekvämt avstånd och här finner du matbutik, apotek, gym, restauranger m.m. Även nära till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på 18 min och Skanstull på 11 min.  I området finner du flera förskolor och det är inte långt till varken Gubbängsskolan, Tallkrogsskolan eller Internationella Engelska skolan. Flera trevliga matställen och caféer finns i närområdet. I huset finner du en indisk restaurang och missa för all del inte Italienaren i Gubbängen med goda pizzor, gelato och kaffe. Föreningen disponerar över 17 parkeringsplatser, en plats ledig per 230913.

  HALL | Ingång sker till utmärkt hall med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finner du garderob. Smakfullt stengolv i granitkeramik med marmormönster. Golvvärme (vattenburen).

  VARDAGSRUM | Härligt vardagsrum med platsbyggd bokhylla som både är snygg och praktisk. Öppen planlösning mot köket.

  KÖK | Stilsäkert kök med grå luckor med svarta diskreta beslag. Platsbyggd köksö avskärmar mot vardagsrummet och fungerar dessutom som trevligt matbord för fem personer, eller ännu fler om man tränger ihop sig. Arbetsbänk i vacker svart granit med designblandare och svart ho från Franke. Köket erbjuder full maskinell utrustning som inkluderar induktionshäll med inbyggd fläkt (som är placerad i köksön), inbyggd varmluftsugn och micro, integrerad diskmaskin samt inbyggd kyl/frys. God förvaring tillförsäkras av ett stort antal skåp. 

  UTEPLATS | Underbar uteplats med sol från morgon till kväll sommartid. Platsbyggd soffa och platsbyggd arbetsbänk med grill, båda ingår såklart i köpet. Därtill plats för stort middagsbord. Här kommer du kunna spendera många härliga timmar i goda vänners lag. Trevliga belysningslösningar med väggspotlights och gömd ledlist som ger stämningsfull belysning kvällstid.

  SOVRUM 1 | Lägenhetens största sovrum rymmer dubbelsäng. I sovrummet finner du garderober som ingår i köpet. Golvärme (el).

  SOVRUM 2 | Mindre sovrum som är utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Rummet är inrett med platsbyggd förvaring som ingår i köpet. Utfällbar säng göms i skåp. Golvvärme (el).

  BADRUM | Mycket fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i grå granitkeramik från Bricmate. Ordentlig duschplats bakom duschvägg i glas. Vägghängd WC. Stilfull kommod med god förvaring. Kommoden gömmer dessutom en tvättmaskin som ingår i köpet. Snyggt handfat i rostfritt. Handdukstork. Golvärme (vattenburen).

 • Förening

  Föreningen innehar tomträtten till fastigheten sedan 2016. Nuvarande tomträttsavtal löper ut i september 2026. Föreningen består av 30 lägenheter varav 27 upplåts med bostadsrätt och tre med hyresrätt. En lokal hyrs ut.

  De tre hyresrätterna är 2:or på 59 kvm och utgör ett stort dolt kapital för föreningen.

  Föreningen disponerar över 17 parkeringsplatser. För en plats debiteras 700 kr/mån. Per 230913 finns en plats ledig.

  Stammarna renoverades 2002 och takrenovering gjordes 2021. För planerade renoveringar se föreningens Underhållsplan som finns som bilaga.

  Föreningen har ingen planerad höjning av avgiften men beroende på det fortsatta ekonomiska läget så får de utvärdera längre fram om det är nödvändigt.

  Gemensamma utrymmen inkluderar tvättstuga (Karmstolsvägen 4), styrelserum, barnvagnsförråd (Bordsvägen 35) och cykelförråd (Bordsvägen 35).

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 951.030 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisningen med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((26.325.000 - 1.642.606) x 0.0385307)).

Fakta

Adress
Karmstolsvägen 2, 12245 Enskede
Område
Gubbängen
Rum
3 rum och kök
Boarea
59 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.990.000 kr
Avgift
3810 kr/mån inkl. värme och VA
Våning
BV av 3
Byggnadsår
1947
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Kabel-tv och bredband från ComHem. Ingår ej i avgiften.
 
Förening
Hyvelbänken 2
Org.nr
769632-0493
Uppvärmning
Fjärrvärme och direktverkande el
Energideklaration
Utförd - D - 94 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
233
Lägenhetsnr LMV
0901
Andelstal, förening
3.85307 %
Andelstal, ägande
3.85307 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift
525 kr
 
Driftkostnader
El
400 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
600 kr/mån

Intresseanmälan

Karmstolsvägen 2


Jag har tagit del av integritetspolicyn