STILSÄKER FAMILJEDRÖM MED STOR BALKONG

STILSÄKER FAMILJEDRÖM MED STOR BALKONG

 • Järla Sjö
 • Turbinvägen 5B
 • 4 rum och kök
 • 84 Kvm
5.190.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Järla Sjö

STILSÄKER FAMILJEDRÖM MED STOR BALKONG

 • Turbinvägen 5B
 • 4 rum och kök
 • 84 Kvm

Stilsäker 4:a med genomtänkt planlösning och stor balkong. Huset stod klart 2018 så lägenheten håller högsta standard med smakfulla design- och materialval. Drömlägenhet för familjen med sina tre utmärkta sovrum, två badrum och inbjudande sociala ytor.

 • Avgift 4900 kr/mån
 • Pris 5.190.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till denna stilsäkra 4:a med genomtänkt planlösning och stor balkong. Huset stod klart 2018 så lägenheten håller högsta standard med smakfulla design- och materialval. Detta är en drömlägenhet för familjen med sina tre utmärkta sovrum, två badrum och inbjudande sociala ytor, därtill påkostat kök med full maskinell utrustning. Genomgående lägenhet med stora fönsterpartier. I hela lägenheten finner du fina vitbetsade parkettgolv. Huset är modernt med stor hiss och enkel entré utan trappor. Lägenheten är självklart utrustad med tvättmaskin och torktumlare och föreningen erbjuder medlemmarna det lilla extra i form av bastu samt gym. Till lägenheten hör ett externt förråd vilket inte är självklart för detta område.

  Järla Sjö erbjuder en fantastisk boendemiljö med grönytor och vatten precis runt hörnet. Nära till Herrgårdsparken som är områdets gröna lunga med gräsytor och fruktträd. Här kan du bara sitta och njuta av miljön, spela boule eller ha en picnic med familj och vänner på gräsmattan. Eller varför inte börja dagen med ett morgondopp? Området erbjuder två badplatser från flytbryggor på kort badrocksavstånd. Ta en lunch eller fika på mysiga Pumphusets café och handelsbod. I området finns också ett antal båtplatser som man kan ställa sig i kö till. Järla Sjö erbjuder utmärkta kommunikationer. En kort promenad tar dig till Saltsjö-Järla station varifrån Saltsjöbanan tar dig till Slussen på ca 10 minuter. 2018 påbörjades utbyggnaden av tunnelbanenätet som kommer att gå till Nacka och då med en tunnelbanestation i Järla. På bekvämt avstånd finns även bussar som avgår med täta avgångar och härifrån går det att ta sig in till stan och övriga delar av Nacka. I området finns ett flertal förskolor och skolor som exempelvis populära Noblaskolan med barn från F-9.

  HALL | Rymlig hall som förutom god avhängning erbjuder garderob och städskåp. Plats finns för dubbelbarnvagn etc.

  KÖK | Från hallen bjuds du som besökare in till ett stilrent kök från Häcker med ljusgråa köksluckor, bänkskiva i rostfritt samt marmorinspirerad granitkeramik som stänkskydd över arbetsytorna. I köket finns gott om plats för stort matbord. Mycket god förvaring och generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen inkluderar induktionshäll, helkyl och helfrys, integrerad diskmaskin och inbyggd varmluftsugn. Stort flerluftsfönster i köket från vilket du kan blicka ner mot föreningens gård.

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet ligger med halvöppen planlösning mot köket. Även här kan du njuta av stort flerluftsfönster. Rymligt och lättmöblerat rum.

  SOVRUM 1 / MASTER-BEDROOM | Lägenhetens rymligaste sovrum från vilket du också når balkongen. Garderobsvägg med skjutdörrar tillförsäkrar en god förvaring.

  BALKONG | Härlig balkong med ett ostört och skyddat läge mot föreningens gård. På sommaren har du morgon/förmiddagssol.

  SOVRUM 2 | Detta utmärkta sovrum används som arbetsrum av nuvarande ägare. Stort fönster. Garderobsvägg med skjutdörrar.

  SOVRUM 3 | Perfekt sovrum med textilmatta (originalparkett finns bevarad under) som är perfekt för lek och bus. Stort fönster.

  BADRUM 1 | Snyggt helkaklat duschrum med klinkergolv med golvvärme. Ordentlig duschplats bakom duschvägg i glas. Plats finns för badkar om så önskas. WC och handfat. Tvättmaskin och torktumlare finns och ingår såklart i köpet. Ovan dessa finner du arbetsbänk och överskåp.

  BADRUM 2 | Fint helkaklat duschrum med klinkergolv. Duschplats bakom svängdörrar i glas. WC och handfat. Plats finns för förvaringsmöbel om så önskas.

 • Förening

  Brf Turbinhallen äger fastigheten Nacka Sicklaön 145:19 och innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierande storlek från 1-5 rum och kök samt två hyreslokaler, en skola och garage med ca 120 platser.

  Garageplats kostar 1.000-1.500 kr beroende på storlek. Per 210907 finns lediga platser.

  Byggnaderna stod klara 2018.

  Cykelförråd finns i garaget samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd finns i samma hus som lägenheten. I Turbinhallens södra del finns tillgång till bastu samt ett mindre gym. Den gemensamma innergården är plattbelagd med gångytor, blommor och träd. Det finns två soprum för hushållsavfall, varav ett soprum även har källsortering.

  Ett centralt elabonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

  Föreningen är del av samfälligheten Järla Sjö. Härigenom erbjuds möjlighet att hyra garageplats (kö), extra förråd (kö) m.m. Samfälligheten äger bryggan, vattnet och badplatserna utanför alla fastigheter inom Järla sjö. För mer information se https://jarlasjo.se/.

  För mer information se föreningens hemsida https://www.brfturbinhallen.se/

Budhistorik

 • 16 September Budgivare 3
  5 400 000 kr

 • 14 September Budgivare 1
  5 220 000 kr

 • 13 September Budgivare 2
  5 200 000 kr

 • 13 September Budgivare 1
  5 190 000 kr

Fakta

Adress
Turbinvägen 5B, 131 60 Nacka
Område
Järla Sjö
Rum
4 rum och kök
Boarea
84 Kvm (Föreningens information)
Pris
5.190.000 kr
Avgift
4900 kr/mån inkl. värme, VA, kabelt-tv
Våning
2 av 3 (1 tr)
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fastigheten är fiberansluten via Comhem. Bredband levereras upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 180 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Com Hem, ingår ej i avgiften.
 
Förening
Turbinhallen
Uppvärmning
Bergvärme med komplettering av fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
12-1101
Lägenhetsnr LMV
1101
Andelstal, förening
0.6524 %
Andelstal, ägande
0.65 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Övrigt
180 kr/mån
Totalt
730 kr/mån
Kommentar
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och lägenhetens hushållsel debiteras samtidigt som avgiften.

Intresseanmälan

Turbinvägen 5B


Jag har tagit del av integritetspolicyn