Stambytt med balkong

Stambytt med balkong

 • Mörbylund
 • Mörbylund 17, 8tr
 • 1 rum och kök
 • 34 Kvm
2.450.000 KR

Ring för visning

Mörbylund

Stambytt med balkong

 • Mörbylund 17, 8tr
 • 1 rum och kök
 • 34 Kvm

Högt upp i huset men vidsträckt utsikt från stor balkong ligger denna renoverade lägenhet med nytt, stambytt badrum och välplanerad planlösning. Separat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för sovplats, separat klädkammare samt påkostat badrum.

 • Avgift 2480 kr/mån
 • Pris 2.450.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  HALL | Välkomnande entréhall med nisch för av hängning. Parkettgolv.

  BADRUM | Nyrenoverat, smakfullt badrum med kakel, klinker, vägghängd wc, skåp, handfat, spegel, dusch, spotlights samt golvvärme.

  KLÄDKAMMARE | I anslutning till hallen ligger en stor och rymlig klädkammare med mycket förvaring.

  VARDAGSRUM | Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Härligt ljusinflöde från det stora fönstret och balkongdörren med fönster. Utgång till stor balkong.

  BALKONG | Inglasad, rymlig, möblerbar balkong med vidsträckt utsikt. Plats för två soffgrupper samt trätrall.

  KÖK | Platsbyggt, renoverat kök med full maskinell utrustning. Rostfri kyl & frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Bra med skåp och arbetsyta. Stänkskydd av kakel samt bänkskiva av sten. Matplats för två personer.

  TV/Internet | Bredband via Stockholms stadsnät. TV via Bredbandsbolaget. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Mörbylund 17-21 bildades år 2012 och var det andra huset som ombildades till bostadsrätter från hyresrätter tidigare ägt av Stena Fastigheter i området.

  Huset byggdes år 1972 och ligger i mitten av tre likadana hus. 

  Föreningen innefattas av port 17, 19 och 21. Totalt består den av 166 lägenheter varav 32 stycken hyresrätter. Flertalet uthyrningslokaler varav en större och flera små. En föreningslokal som för tillfället är uthyrd tillsammans med bastun.

  Tillsammans med föreningen ovanför och nedanför oss har vi Samfälligheten Mörbylund som tar hand om gårdar och sköter parkeringen.

  Tv: Bredbandsbolagets grundutbud - Internet: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för internet med 1000 Mbit/s via Stockholms stadsnät.

  Parkeringsplatser på gatan kostar 400 kr/månad med boendetillstånd, utan boendetillstånd kostar det 12 kr/timme alternativt 900 kr/månad. Garage- och parkeringsplatser finns även att hyra av Mörbylunds samfällighet. Maila till [email protected] för aktuella priser och tillgänglighet.

  Föreningen har med hjälp av HSB upprättat en underhållssyn 2019 där man konstaterar att "Fastigheten upplevs som väl underhållen och i gott skick". - Hissmaskiner bytta vid ombildning - Undercentral bytt 2013 - Alla fönster samt västra fasaden bytt 2016 - Tvättstuga: Källarplan: 6 TM, 3 TT, 1 GrovTM, 1 Grov TT. - Cykelförråd. - Grovsoprum, rum för elavfall, återvinning för tidningar och kläder samt matsortering.

  Föreningslokal med fullt utrustat kök och en bastu finns i föreningen. - Hemsida: https://www.morbylund17-21.se -

  Kommande underhåll planeras utifrån en underhållsplan som sträcker sig till 2032. Ett beslut togs under 2019 om att genomföra ett stambyte. Start i augusti 2020. - Stambyte (komplett), byte ventilationssystem (ink. FTX), injustering värme samt byte ventiler och termostater och byte ytskikt i hisshallar år 2020-2021.

  För mer information vänligen se föreningens hemsida, www.morbylund17-21.se

 • Övrigt

  I Mörbylund bor man med gångavstånd till T-bana, Roslagsbana och bussar, bara några minuter in till city. Man kan även cykla och promenera till stan. Nedanför Mörbylund finns både badplats och vackra promenad/joggingstråk längst med hela Edsviken som rinner ut i Lilla Värtan. I närheten finns även matbutik, pizzeria och restaurang.

  Mörbylund är mycket centralt beläget och det är nära både till T-banan, Roslagsbanan och bussar åt alla håll och man kommer snabbt ut på E18 med bil. Området är också uppskattat för dess natur- och sjönära läge då Edsviken ligger alldeles nedanför. Det finns långa och vackra promenad- och joggingstråk längst vattnet. Fin promenadväg till Stocksunds hamn där det finns krog och småbåtshamn. På sommaren är det nära till badplatsen samt fina klippbad och på vintern kan man åka långfärdskridskor. Det finns livsmedelsaffär med ca 5 minuters gångavstånd och det tar ca 10 minuter att promenera till Mörby centrum. Nära till Stockholms universitet och KTH.

  Skolor och barnomsorg | Danderyd har populära skolor och från Mörbylund är det gångavstånd till både förskolor, låg- mellan och högstadium. Förskolan Prästkragen ligger alldeles nedanför området. Stocksundskolan har låg och mellanstadium, Mörbyskolan och Fribergaskolan högstadium. För närmare information se www.danderyd.se.   Parkering | Garage finns och administreras av Mörbylunds samfällighetsförening ([email protected]). Det finns även parkeringsplatser på gatan. Parkeringsplatserna på gatan är tillgängliga för alla och avgiftsbelagda dygnet runt. Biljetter köps i automat.   Kommunikation | På 5 minuters gångavstånd finns T-bana Danderyds sjukhus samt bussterminal. På 5 minuters gångavstånd finns också Roslagsbanan och hållplats Stocksund. Med bil kommer man till E18 på någon minut mot bl.a. Norrtälje och Stockholm.

Fakta

Adress
Mörbylund 17, 8tr, 182 30 Mörbylund
Område
Mörbylund
Rum
1 rum och kök
Boarea
34 Kvm
Pris
2.450.000 kr
Avgift
2480 kr/mån inkl. Värme, vatten, Kabel-TV
Våning
8
Byggnadsår
1972
Hiss
Ja
Förråd
Vindsförråd
 
Förening
Brf Mörbylund 17-21
Org.nr
769622-8217
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
241
Lägenhetsnr LMV
1801
Andelstal, förening
0.51290 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
247 kr/mån
Försäkring
139 kr/mån
Totalt
386 kr/mån

Intresseanmälan

Mörbylund 17, 8tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn