Smakfull trea med uthyrningsdel

Smakfull trea med uthyrningsdel

 • Bandhagen
 • Fågelstavägen 18
 • 3 rum och kök.
 • 77.5 Kvm
3.495.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Bandhagen

Smakfull trea med uthyrningsdel

 • Fågelstavägen 18
 • 3 rum och kök.
 • 77.5 Kvm

Välkomna till vad som måste vara en av Bandhagens finaste treor, som dessutom ligger fantastiskt bra till på hörnet. Här bor man högt upp med stor balkong och sol från morgon till kväll. Lägenheten har ett ljusinsläpp utöver det vanliga via stora fönster i tre väderstreck.

 • Avgift 5216 kr/mån
 • Pris 3.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till vad som måste vara en av Bandhagens finaste treor, som dessutom ligger fantastiskt bra till på hörnet. Här bor man högt upp med en stor balkong som har sol från morgon till kväll. Lägenheten har ett ljusinsläpp utöver det vanliga via stora fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en väldigt hög finish och allt är smakfullt renoverat. Fantastiskt kök, omdragen el, släta spacklade väggar, fina golv samt fräscha våtrum. Dubbla ingångar varav den ena leder till en uthyrningsdel med eget kök och toalett. Perfekt läge med Bandhagens centrum precis runt knuten. Inre renoveringsfond om 4026 kr som ingår. Stabil och större HSB förening med goda framtidsutsikter. Välkomna hem! 

  HALL | Via den första säkerhetsdörren nås lägenhetens uthyrningsdel. Här finns en praktisk hall med garderob och plats för att hänga av sig kläderna. Till höger finns en wc med målade väggar och klinker på golvet. Större rum med plats för säng och matbord. Ordentligt och renoverat kök med spis, fläkt och kyl/frys. Perfekt för att hyra ut eller till tonåringen som vill vara ifred. 

  Via den andra säkerhetsdörren nås en välkomnande hall med plats för avhängning. Redan här slås man att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Utmärkt förvaring via stor klädkammare samt en innerhall. 

  BADRUM | Välplanerat och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och klinker på golvet med värmeslingor under. Här finns wc, handdukstork, dusch samt tvättställ med spegelskåp ovanför. Fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Det är även förberett för tvättmaskin.

  KÖK | Mycket smakfullt och trevligt kök med sköna färgsättningar, här trivs verkligen den som är matintresserad! Ljusa luckor och gott om avställningsytor. Vitvarorna går i mörkare ton och består av kyl/frys, infälld diskmaskin, induktionshäll, mikro, varmluftsugn och fläkt. Plats för frukoststund i soffan vid fönstret. 

  VARDAGSRUM | Stort och luftigt rum med plats för både soffmöbel och stor matgrupp, härligt hörnläge med stort ljusinsläpp. Fin stavparkett som snyggt möter de ljusa väggarna. Utgång till den härliga balkongen i bästa sydväst läge med sol från morgon till kväll.

  SOVRUM | Rofyllt och trevligt sovrum med dubbla garderober. Här får man med enkelhet plats med dubbelsäng samt annat önskat möblemang.

  I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Idag finns det här bland annat ett café, matvarubutik, restauranger, grill och skräddare/kemtvätt med mer. Delikatessbutik, secondhandbutik, körskola, frisör. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50-tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer. Perfekt läge med både buss och tunnelbana precis runt hörnet.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Föreningens fastigheter innehåller 559 bostadsrättslägenheter varav en hyresrätt. Föreningen äger även 69 lokaler av olika slag däribland hela Bandhagens centrum/Bandhagsplan med affärer, lokaler, friskola etc. Ca 25 % av föreningens årliga driftsintäkter kommer från lokalhyresgästerna. Föreningen har en väldigt hög servicenivå för sina boende, de har 3 st. heltidsanställda fastighetsskötare vilka sköter om gårdarna och föreningens område.

  Föreningens adresser är Mosstenabacken 1-5, Fågelstavägen 8-24, 28-44 och Trollesundsvägen 6-12, Kallforsvägen 4-28, 32-36, Kallforsvägen 3-31, 35-47, Bandhagsplan 2-4, Bandhagsplan 3, Bandhagsplan 9-11 samt Bandhagsplan 14-18.

  Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/bandhagen

  Föreningen är en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi. För ytterligare information om föreningen och dess verksamhet hänvisas till bilagd årsredovisning samt stadgar. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp.

  UTFÖRDA RENOVERINGAR:
  2022-2023 OVK och radonmätning
  2021-2022 Fönsterrenovering/Fönsterbyte
  2020 Relining horisontella stammar
  2018 Bra Energi, ett projekt som säkrar leveransen av värme för Bandhagen.
  2017 Påbörjat fönsterbyte från 2 glas till en bullerisolerande energieffektiv lösning.
  2017 Besiktning av horisontella stammar.
  2015 Renovering av lekplats
  2015 Tvättstugor renoverade
  2008 Radonmätt med godkända värden
  2005 Byte av stammar kök och bad
  2001-2002 El-stigar bytta

  Gratis parkering finns på samtliga huvudgator i föreningen, inklusive 7-dygnsparkeringar.

  Till lägenheten hör två förråd. Ett vanligt och ett matförråd. 

  Föreningen har dessutom 49 garageplatser, 116 parkeringsplatser. Kötiden för en parkeringsplats är för närvarande minst två år, till garage är det längre. Styrelsen arbetar aktivt med frågan om att skapa fler parkeringsplatser.

  Priser för garage och parkeringsplatser:

  Varmgarage 940 kr/mån, kallgarage 700 kr/mån samt p-platser 350 kr/mån.

  Kabel-tv och internetuppkoppling erbjuds via Com Hem och basutbudet på kabel-tv ingår i månadsavgiften. Uttag för anslutning till bredband med Bredbandsbolaget och ComHem finns i varje lägenhet. Fiberoptiskt bredband erbjuds även via Bredbandsbolaget.

  Föreningen har tvättstugor på Mosstenabacken 3, Fågelstavägen 16 och 28, Bandhagsplan 9 samt Kallforsvägen 3, 10, 35 och 47. Användandet av tvättstugorna är avgiftsfritt. Föreningen har ingen grovtvättstuga. Till varje lägenhet finns det en tvättstuga tilldelad. Bokning av tvättstuga görs på den elektroniska bokningstavlan som finns i anslutning till tvättstugan eller på boenderegistrets hemsida.

  På Bandhagsplan 3 tillhandahåller föreningen en renoverad gemensamhetslokal som kan hyras av föreningens medlemmar. Lokalen har fullutrustat kök och kan nyttjas vid dop, födelsedagar och andra större sammankomster. Dessa hyrs ut till medlemmar för 500 kr under vardagar och 700 kr under helger. Föreningen har även en övernattningslägenhet på Kallforsvägen vilken kan hyras av medlemmarna. Dessa bokas via fastighetsskötarna.

  På Kallforsvägen 11 samt Fågelstavägen 16 finns små hobbylokaler där du t.ex. kan måla och snickra. Inom föreningen finns även barnvagnsrum, cykelrum, 3 lusthus med grillmöjligheter samt en boulebana.

  Tomträttsavtalet för fastigheterna inom HSB Brf Bandhagen i Stockholm gäller från 2014-10-01 och 10 år framåt.

  Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB, kostnad för detta är 500 kr/person (depositionsavgift som återfås vid utträde).

Fakta

Adress
Fågelstavägen 18, 12433 Bandhagen
Område
Bandhagen
Rum
3 rum och kök.
Boarea
77.5 Kvm (Föreningens information)
Pris
3.495.000 kr
Avgift
5216 kr/mån inkl. värme, vatten & tv
Våning
2 av 3
Byggnadsår
1953
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
HSB Brf Bandhagen
Org.nr
702000-1140
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
117
Lägenhetsnr LMV
1104
Andelstal, förening
0.2373 %
Andelstal, ägande
0.2373 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån

Intresseanmälan

Fågelstavägen 18


Jag har tagit del av integritetspolicyn