Skärgårdsliv nära city

Skärgårdsliv nära city

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 30, 4 tr
 • 3 rum och kök
 • 88 Kvm
7.350.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Nacka strand

Skärgårdsliv nära city

 • Augustendalsvägen 30, 4 tr
 • 3 rum och kök
 • 88 Kvm

I populära Nacka strand finner du denna eleganta och perfekta 3 rok med bra ytor för såväl familjeliv som mingel! Smakfullt formspråk med påkostade materialval. Fantastisk balkong med mycket sol och en magisk utsikt mot vattnet. Pendelbåten tar dig på en härlig båttur in till Nybroplan.

 • Avgift 4668 kr/mån
 • Pris 7.350.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till ett härligt boende utöver det vanliga med mycket känsla och karaktär. Lägenheten öppnar upp till fina sällskapsytor där man får plats med många middagsgäster, stora mingel och ett härligt familjeliv. Genomgående ljusa väggar samt trägolv. Smakfullt och stilrent formspråk med påkostade materialval, detta är ett boende för den kräsne. 

  Utsikten över Saltsjön och Lidingö helt fantastisk, ett lugn infinner sig när du tar ditt morgonkaffe på den stora balkongen med utsikt mot vattnet. Du må höra skärgårdsbåtarna signalera vid angöring av bryggan, dessa båtar når du på någon minut från bostaden. Båtarna tar dig ut i skärgården och lugnet eller in till Nybroplan och stadens puls.

  ENTRÉ | Hall med god plats för avhängning. Här finns även plats för hallmöbel.

  BADRUM | När du kliver in i badrummet möts du av en elegant och lyxig känsla. Här har inget sparats åt slumpen, alla detaljer som ger det lilla extra finns här. Badrummet har väggar i vacker grå sten och på golv ligger ljusa plattor, mycket smakfullt. Här finns infälld spegel med inbyggd hyllkant under, tvättställ, duschhörna och wc. Tvättmaskinen har sin plats bakom ett fint grått tyg som avgränsar tvättdelen. Fin ljussättning i rummet. 

  KÖK/VARDAGSRUM |  Kök vardagsrum är "lägenhetens hjärta". Generösa ytor, stora fönsterpartier och halvt öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Maskinellt finns här högskåp med helintegrerad kyl/frys. Köket har lackade luckor i ljusgrå kulör. Bänkskivorna i vacker natursten och ho i rostfritt stål. Industriell kökskåpa,kolfilterfläkt. Här finns även varmluftsugn, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin. Vardagsrumsdelen har plats för stor soffgrupp samt andra vardagsrumsmöblemang. I anslutning till sälskapsdelen finns utgången till den magiska balkongen med utsikt utöver det vanliga mot inloppet, Lidingö och Fjäderholmarna. 

  SOVRUM | Lägenheten har två välplanerade sovrum. Masterbedroom når du från hallen, här finns utrymme för en arbetsplats. Det finns två ingångar till sovrummet samt en vägg av modern industriglas.

  Det andra sovrummet är rymligt och används idag som barnrum men fungerar perfekt som sovrum/arbetsrum för den som har det behovet. På vägen in till barnrummet finns en garderobsvägg för förvaring, denna rymmer allt man behöver och lite till.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

 • Förening

  Brf Himmelsbågen består av fem flerbostadshus med totalt 125 lägenheter (6 av dessa är hyresrätter) och 5 lokaler på adress Augustendalsvägen 24–32 i Nacka Strand. Föreningen ombildades och tillträdde fastighetsköpet september 2016. Föreningen äger marken som husen står på. Lokalerna som föreningen hyr ut ligger i markplan– totalt area 419 m2, varav fyra hyrs ut till företag och en är omgjord till styrelserum samt övernattningslägenhet. 

  Varje hus består av 7 våningar i suterräng varav de översta lägenheterna i etage till halvvåning 8.

  Lägenheten disponerar ett källarförråd. Plats för din cykel finns i cykelförråd i varje av föreningens byggnader. Varje port har även en bra tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare 1 mangel samt 1 torkskåp. Soprum med källsortering finns även det i varje byggnad. Sedan finns ett styrelserum samt en övernattningslägenhet för föreningens gäster att hyra.

  Förening god ekonomi. Avgifterna sänktes med 5% tidigare i år. Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningens ekonomiska förvaltare är Simpleko.

  Fastigheten är ansluten till två tjänsteleverantörer; Ownit Fiber och Tele 2 kabel-TV (f.d. ComHem). I avgiften ingår Bredband med fiberanslutning via Ownit 1000 Mbit/s. TV grundutbud via Tele 2 kabel-TV. 

  Gott om parkering på gator samt i garage. Från oktober 2021 äger föreningen 10% av gemensamhetsanläggningen för torggaraget och har därmed flertalet garageplatser, fler än vad de boende i föreningen behöver. Ingen kö för att få plats. Kostnad för garageplats är 550 kr/mån. 

  RENOVERINGAR: Kommande renoveringar är nya entréportar med automatiska dörröppnare på båda sidor av husen. Tidsplan är ännu inte satt.

  2017 installation fiber. 2018 Stamspolning. Renovering entréer, trapphus och nytt låssystem. OVK, obligatorisk ventilationskontroll. 2019 Renovering och modernisering av hissar. Renovering tvättstuga.

  Se vidare info på föreningens årsredovisning samt hemsida: https://brfhimmelsbagen.se/

  Nacka strand är ett område under omvandling – här finns vattnet, närheten till innerstan och redan nu finns vardagsservice, caféer och restauranger vid vattnet och den vackraste utsikten över Djurgården och Stockholms inre skärgård. Här finns utmärkta kommunikationer med buss eller varför inte båtpendla in till stan eller göra utflykter till skärgården med någon av skärgårdsbåtarna.

  Det finns flera restauranger i området, såsom populära krogen Nacka J. Intill bryggan tar sommarstället Kajen the Quay vid med café, restaurang, food trucks, boule och padelbanor. Bästa pizzan i Stockholm äter du på kajen på Da Antonio e Lucia. Bästa thaimaten finns också här, Rimlay thaikök som är utsökt. Inte att glömma "Tasting Italy" som öppnade sin fantastiska delikatesshop förra året, måste verkligen besökas för att handla de bästa delikatesserna till helgen. 

  För dig som gillar att träna finns SATS runt knuten. Nya padelbanor har öppnats invid vattnet och kajen, från dessa syns bilder titt som tett på sociala medier. För friluftsliv har du hela fantastiska Nacka naturreservat på kort avstånd, här grillar man korv på helgen, samt har ponnyridning för barnen eller bara njuter av den härliga miljön. Här finns även ett bra utegym. Det tar ca 20-30 min att gå längs med vattnet till Sickla köpkvarter. Denna brygga längs med vattnet är perfekt för morgonens PW.

  Mycket goda kommunikationer med snabb motorvägsbuss till Slussen (10 min) eller direktbuss till Centralstationen, lokalbussar via Forum Nacka mot Saltsjöbaden resp. Sickla och Tvärbanan och – inte minst – båtpendeln ”Sjövägen” (Linje 80, SL-kort gäller) ger dig bästa tänkbara start på dagen där du efter en rogivande båtfärd ankommer Nybroplan. T-banans förlängning av blåa linjen från Kungsträdgården beräknas vara klar mellan 2025-2030, där slutstationen Nacka C planeras får en uppgång söder om tunneln in till Nacka strand.

  Flera förskolor och skolor finns i området. Det finns även flera fina lekparker, men den mysigaste ligger på lagom gångavstånd från fastigheten i Vikdalen och heter Djungelparken.

  På kort promenad når du Nacka Forum med all tänkbar service och shopping. I grannfastigheten finns en matvarubutik, Matöppet, där du finner det mesta. Annars finns Hemköp eller Maxi Stormarknad vid Forum.

Budhistorik

 • 15 Maj Budgivare 1
  7 900 000 kr

 • 15 Maj Budgivare 2
  7 825 000 kr

 • 13 Maj Budgivare 1
  7 800 000 kr

 • 13 Maj Budgivare 2
  7 700 000 kr

 • 13 Maj Budgivare 1
  7 650 000 kr

 • 13 Maj Budgivare 2
  7 550 000 kr

 • 12 Maj Budgivare 1
  7 500 000 kr

 • 12 Maj Budgivare 2
  7 400 000 kr

 • 5 Maj Budgivare 1
  7 350 000 kr

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 30, 4 tr, 13152 Nacka Strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
88 Kvm (Föreningens information)
Pris
7.350.000 kr
Avgift
4668 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV
Våning
4
Byggnadsår
1994
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Com hem
 
Förening
Brf Himmelbågen
Org.nr
769606-0529
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - 87 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
2454
Lägenhetsnr LMV
1404
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
700 kr/mån
Försäkring
212 kr/mån
Totalt
912 kr/mån

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 30, 4 tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn