Skärgårdsliv för familjen nära city

Skärgårdsliv för familjen nära city

 • Nacka Strand
 • Fabrikörvägen 10A
 • 3 rum och kök
 • 84 Kvm
6.590.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Nacka Strand

Skärgårdsliv för familjen nära city

 • Fabrikörvägen 10A
 • 3 rum och kök
 • 84 Kvm

I populära Nacka strand finner du denna exklusiva och perfekta 3 rok med härliga ytor för såväl familjeliv som mingel! Stora fönsterväggar ger en unik karaktär till boendet med utgång mot härlig balkong med sjöutsikt. Smakfullt formspråk med påkostade materialval.

 • Avgift 5663 kr/mån
 • Pris 6.590.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till ett härligt boende utöver det vanliga med mycket känsla och karaktär. Lägenheten öppnar upp till fina sällskapsytor där man får plats med många middagsgäster, stora mingel och ett härligt familjeliv. Genomgående vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett på golv. Lägenheten har vattenburen golvvärme i rummen, komfortgolvvärme i badrummet (elburen). Mycket smakfullt och stilrent formspråk med påkostade materialval, detta är ett boende för den kräsne. 

  På denna sida är utsikten över Saltsjön och Djurgården helt fantastisk. Detta innebär även att miljön är helt fri från trafik och ett lugn infinner sig när du tar ditt morgonkaffe på den stora balkongen med utsikt mot vattnet. Du må höra skärgårdsbåtarna signalera vid angöring av bryggan, denna brygga når du genom trätrappan ett stenkast från fastigheten. SL-båten tar dig till Djurgården på 3 min.

  ENTRÉ | Hall med god plats för avhängning. Här finns även plats för hallmöbel. Rakt fram ligger badrummet.

  BADRUM | Badrum med väggar i natursten och på golv ligger mörk granitkeramik. Infälld spegel med ram, tvättställ från Duravit, dusch med glasvägg och regndusch, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare bakom smakfullt tyg. Även här har man bra förvaring. 

  KÖK/VARDAGSRUM |  Kök vardagsrum är "lägenhetens hjärta". Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med ett matsalsbord för minst 10 personer, men vem vill inte kunna ha 20 middagsgäster om man vill, i detta rum är det inga problem.

  Maskinellt finns här högskåp med helintegrerad kyl/frys (Siemens). I köket finns snickerikök med lackade luckor i ljusgrå kulör. Bänkskivorna i vacker natursten och ho i rostfritt stål samt blandare från Dornbracht. Stor industriell kökskåpa och kolfilterfläkt (Fjäråskupan). Här finns även varmluftsugn, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin (Siemens). Vardagsrumsdelen har plats för stor soffgrupp samt andra vardagsrumsmöblemang. Fönsterväggarna med skjutdörrar från golv till tak i rummen gör detta boende unik. 

  Från sällskapsdelen finns en stor skjutdörr i glas som leder ut till den rofyllda balkongen. Här finns plats för många att mysa och se solnedgången över Saltsjön under sommarmånaderna. 

  SOVRUM | Lägenheten har två välplanerade sovrum, ett Masterbedroom med stor garderobsvägg för förvaring, denna rymmer allt man behöver och lite till. Det andra sovrummet används idag som barnrum/sovrum men fungerar perfekt som arbetsrum för den som har det behovet.

  WALKINCLOSET/FÖRRÅD | Denna yta passar perfekt som walkincloset. Här kan du bygga upp garderobsförvaring för allt du behöver. Utrymmet passar även för arbetsplats om du jobbar hemifrån, här finns många möjligheter.

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta förening som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. 

  Trevlig förening med flertalet faciliteter utöver det vanliga som ger en bekväm vardagslyx för medlemmarna. Här finns barnvagnsrum, cykelförråd samt kylrum för matleveranser för medlemmarna. Föreningen har även en alldeles egen biosalong som rymmer alla dina vänner. Det finns även soprum och tvättstuga. 

  Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  Det kommer ske en mindre avgiftshöjning framöver i jan-24 (5% höjning).

  Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum (ej badrum)

  Renoveringar som skett den senaste tiden är 2021 - OVK (Obligatorisk ventilationskontroll)
  2021 - Kameror installerade vid föreningens entréer samt i anslutning till förråden. I lägenheterna finns vattenburen golvvärme med undantag för bad och wc där det är elektrisk komfortvärme som drivs av hushållselen.

  Garage under huset nås direkt med husets hissar, garaget är gemensamt för flera fastigheter i kvarteret - föreningen förfogar över ca 70 garageplatser (separat kö). Kostnad ca 800 kr/månad.

  Nacka strand är ett fantastiskt område som varit under omvandling de senaste åren – här finns vattnet, närheten till innerstan och redan nu finns vardagsservice, caféer och restauranger vid vattnet och den vackraste utsikten över Djurgården och Stockholms inre skärgård. Här finns utmärkta kommunikationer med buss eller varför inte båtpendla in till stan eller göra utflykter till skärgården med någon av skärgårdsbåtarna.

  Det finns flera restauranger i området, såsom populära krogen Nacka J. Intill bryggan tar sommarstället Kajen the Quay vid med café, restaurang, food trucks, boule och padelbanor. Bästa pizzan i Stockholm äter du på kajen på Da Antonio e Lucia. Bästa thaimaten finns också här, Rimlay thaikök som är utsökt. Inte att glömma Claudio Kitchen & Friends som öppnade sin fantastiska delikatessshop för några år sedan och nyligen byggde ut för härlig servering. Här ses grannar för ett glas vin och ost eller för att handla de bästa delikatesserna till helgen. 

  För dig som gillar att träna finns SATS runt knuten. Padelbanor finns invid vattnet och kajen, från dessa syns bilder titt som tett på sociala medier. Även en välbesökt minigolfbana i modern tappning finns här med tillhörande bar och meny för den hungrige golfaren.

  För friluftsliv har du hela fantastiska Nyckelvikens naturreservat på kort avstånd, här grillar man korv på helgen, samt har ponnyridning för barnen eller bara njuter av den härliga miljön. Här finns även ett bra utegym. Det tar ca 20-30 min att gå längs med vattnet till Sickla köpkvarter. Denna brygga längs med vattnet är perfekt för morgonens pw.

  Mycket goda kommunikationer med snabb motorvägsbuss till Slussen (10 min) eller direktbuss till Centralstationen, lokalbussar via Forum Nacka mot Saltsjöbaden resp. Sickla och Tvärbanan och – inte minst – båtpendeln ”Sjövägen” (Linje 80, SL-kort gäller) ger dig bästa tänkbara start på dagen (och gratis kaffe) där du efter en rogivande båtfärd ankommer Nybroplan. Om du önskar komma snabbt in till stan sjövägen finns linje 83 som endast tar 20 minuter in till Strömkajen och är en direktbåt.

  T-banans förlängning av blåa linjen från Kungsträdgården beräknas vara klar mellan 2025-2030, där slutstationen Nacka C planeras får en uppgång söder om tunneln in till Nacka strand.

  Förskolan Skeppet ligger i fastigheten samt fler förskolor och skolor finns i området, så som Nobla skolan och dess förskola som är ett populärt val. Det finns även flera fina lekparker, men den mysigaste ligger på lagom gångavstånd från fastigheten i Vikdalen och heter Djungelparken.

  På kort promenad når du Nacka Forum med all tänkbar service och shopping. I grannfastigheten finns en matvarubutik, Matöppet, där du finner det mesta. Annars finns Hemköp eller Maxi Stormarknad vid Forum.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1.165.337 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisningen med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((111.664.498 - 3.952.337) x 0.010819)).

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10A, 131 52 Nacka Strand
Område
Nacka Strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
84 Kvm (Föreningens information)
Pris
6.590.000 kr
Avgift
5663 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud) och Bredband
Våning
5
Byggnadsår
2017
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
BRF No 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 105 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
01.1104
Lägenhetsnr LMV
1104
Andelstal, förening
1.0819 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr
 
Driftkostnader
El
500 kr/mån
Försäkring
340 kr/mån
Totalt
840 kr/mån

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10A


Jag har tagit del av integritetspolicyn