Skärgårdsliv för familjen nära city

Skärgårdsliv för familjen nära city

 • Nacka Strand
 • Fabrikörvägen 4D
 • 4 rum och kök
 • 115 KVM
5.900.000 KR

Ring för visning

Nacka Strand

Skärgårdsliv för familjen nära city

 • Fabrikörvägen 4D
 • 4 rum och kök
 • 115 KVM

I populära Nacka strand finner du denna exklusiva och välplanerade 4 rok med härliga ytor för såväl familjeliv som mingel! De stora fönsterväggarna ger en unik karaktär till boendet. Mycket smakfullt och stilrent formspråk med påkostade materialval. Bättre kan det inte bli.

 • Avgift 6046 kr/mån
 • Pris 5.900.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till ett härligt boende utöver det vanliga med mycket känsla och karaktär. Lägenheten öppnar upp till fina sällskapsytor där man får plats med många middagsgäster, stora mingel och ett härligt familjeliv. Genomgående vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett på golv. Lägenheten har vattenburen golvvärme i rummen, komfortgolvvärme i badrummet (elburen). Mycket smakfullt och stilrent formspråk med påkostade materialval, detta är ett boende för den kräsne. 

  Entré med god plats för avhängning. Hallen har även plats för hallmöbel och här finns två garderober samt ett städskåp. Direkt till vänster ligger badrummet.

  Badrum med väggar i natursten och på golv ligger mörk granitkeramik. Infälld spegel med ram i krom, tvättställ från Duravit, dusch med glasvägg, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare. Även här har man bra förvaring. På vägen in mot köket från entrén ligger även en gäst-wc.

  Köket "lägenhetens hjärta" är diskret och mycket stilfullt som passar perfekt i denna lyxiga atmosfär. Högskåp med helintegrerad kyl/frys (Siemens). I köket finns snickerikök med lackade luckor i ljusgrå kulör med grepplist. Bänkskivorna i ljus natursten och ho i rostfritt stål samt blandare från Dornbracht. Stor industriell kökskåpa och kolfilterfläkt. Här finns även varmluftsugn, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin (Siemens).

  Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med ett matsalsbord för 10 personer. Vardagsrummet nås genom två öppningar från köket. Rummet har plats för stor soffgrupp samt andra vardagsrumsmöblemang. Längs med hela väggen i kök och vardagsrum går fönstervägg från golv till tak som gör detta boende unikt.

  Lägenheten har tre välplanerad sovrum, ett större med direkt access till en walk in closet. I andra delen av lägenheten finns två till sovrum som idag används som barnrum och arbetsrum.

 • Förening

  Brf Fabrikören i Nacka är en äkta förening som omfattar 113 bostadsrättslägenheter samt en hyreslokal som inrymmer en förskola med förskolegård. Föreningen tillträddes i sin helhet under 2018.

  Trevlig förening med flertalet faciliteter utöver det vanliga för medlemmarna att nyttja. Här finns övernattningslägenhet, barnvagnsrum, cykelförråd samt kylrum för matleveranser för medlemmarna. Föreningen har även en alldeles egen biosalong som rymmer alla dina vänner. Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  Garage under huset nås direkt med husets hissar, garaget är gemensamt för flera fastigheter i kvarteret - föreningen förfogar över 70 garageplatser (separat turordning). Kostnad ca 1 000 kr/månad.

  TV och bredband levereras via Ownit och föreningen har en gemensam gruppanslutning. Kostnaden för detta inkluderas i redovisad månadsavgift.

  Nacka strand är ett område under omvandling – här finns vattnet, närheten till innerstan och redan nu finns vardagsservice, caféer och restauranger vid vattnet och den vackraste utsikten över Djurgården och Stockholms inre skärgård. Här finns utmärkta kommunikationer med buss eller varför inte båtpendla in till stan eller göra utflykter till skärgården med någon av skärgårdsbåtarna.

  Mycket goda kommunikationer med snabb motorvägsbuss till Slussen (10 min) eller direktbuss till Centralstationen, lokalbussar via Forum Nacka mot Saltsjöbaden resp. Sickla och Tvärbanan och – inte minst – båtpendeln ”Sjövägen” (Linje 80, SL-kort gäller) ger dig bästa tänkbara start på dagen (och gratis kaffe) där du efter en rogivande båtfärd ankommer Nybroplan. T-banans förlängning av blåa linjen från Kungsträdgården beräknas vara klar mellan 2025-2030, där slutstationen Nacka C planeras får en uppgång söder om tunneln in till Nacka strand.

  Det finns en bra förskola i fastigheten samt skolor i området. På kort promenad når du Nacka Forum med all tänkbar service och shopping. Det finns flera restauranger i området samt populära krogen Nacka J. För dig som gillar att träna finns SATS runt knuten. För friluftsliv har du hela Nacka naturreservat på kort avstånd. Det tar ca 20-30 min att gå längs med vattnet till Sickla köpkvarter.

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 4D, 131 52 Nacka Strand
Område
Nacka Strand
Rum
4 rum och kök
Boarea
115 Kvm (föreningens information)
Pris
5.900.000 KR
Avgift:
6046 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV
Våning
4
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Fabrikören i Nacka
Org.nr
769630-9256
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
11.1104
Andelstal, förening
1.15309 %
Pantsatt
Ja
 
DRIFTKOSTNADER:
El
250 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Totalt
500 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 4D