Skaftsjötomt med söderläge

Skaftsjötomt med söderläge

 • Resarö
 • Löjviksvägen 46B
 • 5 rum och kök
 • 217 Kvm
16.950.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 28 Februari - 12:15

Resarö

Skaftsjötomt med söderläge

 • Löjviksvägen 46B
 • 5 rum och kök
 • 217 Kvm

Praktisk sjötomt och ett superfint hus i skärgårdsstil med genomgående smakfull inredning och hög standard. Villan har ett högt läge och omges av ett stort trädäck. Dubbelgarage, brygga samt bastuhus. Möjlighet till 4-5 sovrum på samma plan.

 • Boarea 217 Kvm
 • Tomtarea 1538 Kvm
 • Pris 16.950.000 KR
 • Visas
  2021-02-28 - 12:15Söndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  PLANLÖSNING ENTRÉPLAN

  HALL Bra med av hängning och praktiskt klinkergolv. I en förlängning av hallen följer en inre, möblerbar hall med parkettgolv, spotlights och inbyggd förvaring. I anslutning följer ett duschrum med kakel, klinker, handfat, hyllor, spegel, wc, spotlights, duschvägg av glas, dusch samt fönster.

  TVÄTTSTUGA En praktisk groventré med separat ingång med tvättstuga och teknikrum. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ho, skåp, hyllor och platsbyggd förvaring. I detta utrymme finns även pannan (frånluftsvärmepump).

  VARDAGSRUM Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Parkettgolv och öppen spis. Härligt ljusinsläpp från flertal fönster samt strålande sjöutsikt. Pardörrar ut till trädäck. Spotlights.

  KÖK Generöst kök med matplats i fil med vardagsrum. Köket har en lantlig stil och inbyggda och integrerade vitvaror samt bra med skåp och arbetsytor. Bänkskiva av marmor och stommar från Ballingslöv. Både över- och underskåp samt barlösning. Parkettgolv, spotlights samt utgång till trädäck med uteplats.

  PLANLÖSNING ÖVRE PLAN

  ALLRUM Trappa leder upp till övre plan och ett otroligt ljust och spatiöst allrum med flera möjligheter. Idag disponeras det som ett rum med tv-möbel, soffgrupp, arbetsplats, loungedel samt träningshörna. Går att dela av till två rum. Öppet till nock, flera fönster samt utgång till balkong med vidsträckt sjöutsikt.

  MASTER BEDROOM / SOVRUM 1 Till vänster från hallen ligger föräldrasovrummet med inbyggda garderober med platsbyggd inredning. I detta harmoniska hörnrum är det även sjöutsikt från två fönster.

  BADRUM Med hörnbadkar, dubbla handfat, två fönster, spegel, spotlights, duschvägg av glas, dusch, handfat, kakel och klinker.

  SOVRUM 2 Hörnrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Två fönster samt inbyggda garderober med inredning. Parkettgolv.

  SOVRUM 3 Hörnrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Två fönster samt inbyggda garderober med inredning. Parkettgolv.

  UTEPLATS Nästan halva huset omges av ett trädäck med bra djup. Utgång från kök och vardagsrum.

  DUBBELGARAGE Med elportar och verkstadsdel. Förvaringsvind samt utbyggt rum (pågår).

  BRYGGA Gedigen brygga med segelbåtsdjup. Plats för middagsbjudningar.

  BASTUHUS Med rundad bastu och plats för bäddsoffa.

 • Övrigt

  FÖRBÄTTRINGAR Nuvarande ägare har låtit utföra följande saker;

  -          2019 Målning av alla byggnader och staket (Hus, Garage och Sjöbod)

  -          2019 Byggt ny brygga (Reuterskiöld Snickeri AB)

  -          2019 Dragit in fiber

  -          2019 Plantering avenbokshäck mot vägen

  -          2020 Byggt in Kamin (Brunner Hörninsats 57/67/44) – Åkersberga vedspisar AB

  -          2020 Renovering sjöbod (Dragit ner EL och sommarvatten samt byggt bastu)

  -          2020 Altan bakom garage

  -          2020 Plantering av Thuja brabant häck mot grannen till vänster

  -          2020 Nytt staket mot grannen.

  -          2021 Förråd bakom garage och färdigställande av altan med glasräcken (Se bygglov)

   

  OMRÅDE

  I Löjvik har man promenadavstånd till ICA butik, bussar, Resarö skola samt förskolorna Skärgårdsholken och Äppelängen. Även kortare avstånd till den relativt nybyggda Överby förskola samt mittemot en fotbollsplan och hockeyrink. Vid Resarö Marina finns flertal bryggor samt vid paviljongen firar man midsommar och besöker sommarcafé samt spelar tennis på både grusbana samt asfaltsbana.

  Natursköna Resarö i innerskärgården ligger cirka 30 km från Stockholm city. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Paviljongen är Resarös naturliga samlingsplats - förutom midsommarfirande så välkomnas här våren på valborg och Resarös årliga cykelfest inleder sommaren här. På somrarna erbjuds även Yoga och grannkvällar. Vill man anordna en vinprovning eller kräftskiva, kanske dra igång gemensam träning eller har andra bra idéer så går det bra att kontakta Resarö Paviljongsförening.

  Närservice

  Nära till Vaxholms centrum med utbud av servicebutiker och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus nås cirka 15 minuter med bil.

  Kommunikation

  Goda kommunikationer mot Vaxholm och Stockholm City med buss 670. Resan tar cirka 25 minuter. Här ansluter tunnelbanans röda linje för vidare färd in till Stockholm C. Med direktbuss nås centrala Stockholm på cirka 35 minuter. Alternativet för pendlande är Vaxholmsbåten som tar lika cirka 40 minuter.

  Övrigt

  Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola som har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

Fakta

Adress
Löjviksvägen 46B, 18551 Vaxholm
Område
Resarö
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök
Tomtarea
1538 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
217 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
16.950.000 kr
 
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
3-glas isoler
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
TV/Internet
Fiber
 
Fastighetsbeteckning:
YTTERBY 4:858
Pantbrev
1st om totalt 10750000 kr
Taxeringsvärde totalt
12000000 kr
Taxeringsvärde fastighet
5600000 kr
Taxeringsvärde tomt
6400000 kr
Taxeringsår
2019
Taxeringskod
220
Skattesats
31.86%
Värdeår
2018
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VAXHOLM YTTERBY GA:2
Servitut
0187-09/23 - 1: Officialservitut avlopp (2010-04-07)
Servitut
0187-09/23 - 2: Officialservitut vattenledning (2010-04-07)
Servitut
0187-13/15 - 1: Officialservitut väg (2013-09-24)
Servitut
0187-13/15 - 2: Officialservitut el-och teleledningar (2013-09-24)
 

Intresseanmälan

Löjviksvägen 46B


Jag har tagit del av integritetspolicyn