Sjöutsikt och solig balkong

Sjöutsikt och solig balkong

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen
 • 3 rum med kök
 • 85 Kvm

Ring för visning

Nacka strand

Sjöutsikt och solig balkong

 • Augustendalsvägen
 • 3 rum med kök
 • 85 Kvm

Nytt och fräscht med magisk sjöutsikt från stor balkong med kvällssol.
Välkommen till en välplanerad lägenhet med stilrena material och stora fönster med fin utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Bra kommunikationer med buss och närhet till Nacka Forum gör detta till ett nytt attraktivt bostadsområde med alla möjligheter.

 • Avgift 4617 /mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Lägenheten öppnar upp mot rymligt allrum med kök i öppen planlösning. Den generösa takhöjden på 2,70 och stora fönster ger fin rymd i lägenheten Här finns gott om plats för både matplats och TV-soffa, allt med en härlig sjöutsikt över Stockholms inlopp och marinan i Nacka strand. Hela lägenheten har ekparkett med klinkergolv i hallen samt ljust målade väggar och genomgående moderna material. 

  Hall med stor klädkammare för enkel förvaring av alla kläder och skor. 

  Kök från Ballingslöv har gott om arbetsytor och köksskåp med vita släta luckor. Stilrena vitvaror av hög kvalitet från Siemens. Plats för stort matbord vid fönster med den fina utsikten och utgång till balkong. 

  Vardagsrummet är i direkt anslutning till köket i en trevlig halvöppen planlösning. Lätt att möblera med soffgrupp och TV. 

  Balkong med plats för utemöbel och utsikt över Stockholms inlopp samt Djurgårdens tinnar och torn.

  Stort badrum med vitt kakel och grå klinkergolv och utöver duschplats med takdusch, WC och handfat finns även tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk.

  Två ljusa sovrum med gott om plats för säng och garderober. Stora fönster mot morgonsolen i öster med fin utsikt över Stockholms inlopp. 

  Förråd - Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Parkering finns i föreningens garage under huset med hiss.
  Avgift 1 200 kr. 

   

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79. 

  Föreningen har totalt 268 lägenheter och ca 244 garageplatser. 

  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd och i entréplan finns cykel- och barnvagnsförråd.  

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss. Totalt ca 244 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån, plats för elbil, ca 1 500 kr/mån. Kö kan förekomma. 
  För mer information se www.brftheview.se

 • Övrigt

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta vuxit till ett magiskt bostadsområde. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via  Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
85 Kvm (Föreningens information)
Avgift
4617 /mån inkl. värme, vatten och bredband samt kabelTV (grundutbud)
Byggnadsår
2017/18
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
The View
Org.nr
769630-9702
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal, förening
0.365 %
Pantsättningsavgift
465
Överlåtelseavgift
1150
 
Driftkostnader
El
375 /mån
Vatten/Avlopp
208 /mån
Försäkring
200 /mån
Totalt
783 /mån
Kommentar
Schablonberäknad. Avgift för vatten avser varmvatten.

Intresseanmälan

Augustendalsvägen


Jag har tagit del av integritetspolicyn