Semester i hela världen.

Semester i hela världen.

 • Åre strand
 • Åre strand 2A3 v.50
 • 3 rum och kök
 • 76 Kvm
75.000 KR

Ring för visning

Åre strand

Semester i hela världen.

 • Åre strand 2A3 v.50
 • 3 rum och kök
 • 76 Kvm

Tänk att få tillbringa säsongstart vid Holiday Club i Åre – eller en härlig semester någonstans i världen.

 • Avgift 350 kr/mån
 • Pris 75.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till Åre vecka 50 varje år. Här bor du i en snygg lägenhet med allt du behöver för en fantastisk semestervecka mitt i säsongstarten för Åres härliga vinstersäsong. Lägenheten har 2 sovrum och ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök. Givietvis finns här både öppen spis och bastu. För fler bilder se länk till Holiday Club.

  Din andel ger dig möjlighet  att bli medlem i RCI- världens ledande bytesorganisation och istället välja en semester på någon av deras 4000 semesteranläggningar ute i världen. Läs mer på RCI hemsida

  Holiday Club vid Åre strand är ett semesterboende som ingår i Holiday Club Ownership som erbjuder andelsveckor i trevliga lägenheter med full service. Lägenheterna är fullt utrustade med allt som behövs för en härlig semestervecka och vid ankomst är sängarna bäddade och vid avresa ingår slutstädning. Här bor man granne med Holiday Club resort som erbjuder andelsägare rabatt på en mängd olika aktiviteter såsom äventyrsbad, gym, spa och flera trevliga restauranger så den som inte vill åka skidor lider inte brist på sysselsättning.  Vid stationshuset går skidbussen till kabinbanan och det är inte långt till Åre torg med många trevliga butiker och restauranger. 

  Denna andelsvecka går enkelt att hyra ut privat eller via Holiday Club eller lämna till RCI Travel för att nyttja ett annat semesterboende. Denna vecka har ett värde på 85 000 poäng och som exempel kan nämnas att nuvarande ägare har nyttjat detta till semester på Cypern och Spanien vilket kostat 20 - 40 000 poäng. Läs mer om RCI via bilagd länk. 

 • Förening

  Aktiebolaget Åren Ranta är ett finskt aktiebolagdär man som andelsinnehavare äger en aktie vilket ger rätten att utnyttja en andelsvecka . Radhuslängan som föreningen äger består av 8 lägenheter med totalt 416 andelsveckor.

  Gemensamma tjänster som ingår: Slutstädning och lägenheten är uppbäddad med lakan oh handdukar vid ankomst. Receptionstjänster och ägarrabatt till det stora utbudet i Holiday Club såsom restauranger gym och  upplevelsebad, 
  Bolaget har avtal med Bostadsrättsföreningen Åre Sjö 1 avseende underhåll och service av de byggnader och markområden som föreningen äger samt för vatten, el och sophantering.
  Byte i föreningens andelsbostäder sker lördagar.

  Överlåtelseskatt betalas av köpare och den uppgår till 2% av köpeskillingen.

Fakta

Adress
Åre strand 2A3 v.50, 83752 Åre
Område
Åre strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
76 Kvm (Föreningens information)
Pris
75.000 kr
Avgift
350 kr/mån inkl. Värme, Vatten, El,,Bredband Parkering Städning lakan och handdukar
Våning
1
Byggnadsår
2004
Förråd
Förråd
TV/Internet
Bredband
 
Förening
Aktiebolaget Åren Ranta 1
Energideklaration
Utförd - 185 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
2A3 vecka 50
Pantsatt
Ja
Överlåtelseavgift
2000 kr
 

Intresseanmälan

Åre strand 2A3 v.50


Jag har tagit del av integritetspolicyn