Rymlig tvåa med inglasad balkong

Rymlig tvåa med inglasad balkong

 • Handen
 • Parkvägen 1
 • 2 rum och kök
 • 63.5 KVM
1.495.000 KR

Ring för visning

Handen

Rymlig tvåa med inglasad balkong

 • Parkvägen 1
 • 2 rum och kök
 • 63.5 KVM

Välplanerad och rymlig lägenhet med ett perfekt läge i Handen. Här bor man tryggt och bekvämt. El ingår i månadsavgiften såväl som alla övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen.

Lägenheten är belägen 1 trappa upp (huset ligger i soutteräng) och har en härlig inglasad balkong och disponerar över välplanerade kvadratmetrar och en planlösning som även erbjuder öppna sociala ytor. Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattningslägenhet.

 • Avgift 5360 kr/mån
 • Pris 1.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga lägenhet med ett perfekt läge i Handen. Här bor man tryggt och bekvämt. El ingår i månadsavgiften såväl som alla övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen.

  Lägenheten är belägen 1 trappa upp (huset ligger i soutteräng) och har en härlig inglasad balkong och disponerar över välplanerade kvadratmetrar och en planlösning som även erbjuder öppna sociala ytor. Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattninglägenhet.

  Rymlig hall med plats för klädavhängning och en stor klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar, vilket det är i alla rum i lägenheten.

  Badrum med plastmatta på golvet och vitkaklade väggar. Här finns wc, dusch, tvättmaskin och tvättställ med spegelskåp.

  Ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp, en tv-möbel och fåtölj. Fönster i två väderstreck vilket ger ett fint naturligt ljus i rummet. Utgång till den inglasade balkongen.

  Köket bjuder in till sociala tillställningar. Plats för ett matbord vid fönstret. Generöst med arbetsytor på bänkskivorna. Vita släta luckor och rostfri diskbänk. Maskinell utrustning består av en spis, fläkt, diskmaskin och separat kyl/frys. 
   
  I sovrummet får man med enkelhet plats med en dubbelsäng samt annat önskat möblemang.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklasul.

  Parkvägen ligger centralt i Handen. Kommunikationerna är bra, med pendeltåget kommer du till Stockholms central på ca 20 minuter samt direktbuss från Gullmarsplan under rusningstid. Goda bussförbindelser inom kommunen samt till kranskommunerna. Det finns ett stort utbud av butiker i Handens centrum, Port 73 samt stormarknader inom gångavstånd. Skolor, daghem, tandvård och Handens sjukhus med distriktsvård och närakut finns i anslutning till boendet.

  Friluftslivet erbjuder badsjö ca 10 min promenadväg från föreningen. Motionsslingor, gym, simhall och allt finns på gångavstånd. Närheten till flera golfbanor, badsjöar, Rudans naturreservat, Tyresta nationalpark och skärgården höjer boendekvaliteten ytterligare. Kulturen får också sitt med ett fint kulturhus med bibliotek och olika evenemang.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Föreningens fastighet består av 8 flerbostadshus med totalt 179 st lägenheter, 1 lokal med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Totala boytan är 13 919 kvm. Föreningen äger marken.

  Lägenhetsfördelning:
  23 st 1 rok
  72 st 2 rok
  22 st 3 rok
  62 st 4 rok

  Utförda renoveringar:
  Bytt operatör för TV och bredband
  Renoverat parkbänkar
  Tvättat balkongfronterna
  Planterat ersättningsträd i parken och vid Runstensvägen
  Renoverat entréer

  Föreningen har tecknat ett nytt avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet lagom) samt bredbandstelefon (samtalskostnad ingår ej). Dessa ingår i månadsavgiften.

  I föreningen finns en gemensam tvättstuga, grovsoprum, föreningslokal för fester 500 kr/dygn, övernattningsrum för 2 personer 300 kr/natt och en bastu.

  Föreningen har både garageplatser 270 kr/mån och utomhusparkering 170 kr/mån.

Fakta

Adress
Parkvägen 1, 13646 Handen
Område
Handen
Rum
2 rum och kök
Boarea
63.5 Kvm (föreningens information)
Pris
1.495.000 KR
Avgift:
5360 kr/mån inkl. värme, el, kabel-tv & bredband
Våning
1
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Syrenen 1
Org.nr
716420-4369
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - 99 kWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
26
Lägenhetsnr LMV
0903
Andelstal, förening
0.4848 %
Pantsatt
Ja
 
DRIFTKOSTNADER:
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån

Intresseanmälan

Parkvägen 1