RYMLIG TREA MED NYTT BADRUM

RYMLIG TREA MED NYTT BADRUM

 • Lindingö
 • Herserudsvägen 6
 • 3 rum och kök
 • 77.4 Kvm
3.895.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Lindingö

RYMLIG TREA MED NYTT BADRUM

 • Herserudsvägen 6
 • 3 rum och kök
 • 77.4 Kvm

Varmt välkomna till denna välplanerade trea belägen på populära Hiertagården. Här bor du i en trevlig och aktiv 55+ förening som erbjuder så mycket mer än bara ett boende. Nytt och påkostat badrum med hotellkänsla. Äldre kök vilket skapar chansen att bygga sitt eget drömkök

 • Avgift 7633 kr/mån
 • Pris 3.895.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna välplanerade trea belägen på populära Hiertagården. Här bor du i en trevlig och aktiv 55+ förening som erbjuder så mycket mer än bara ett boende. Nytt och påkostat badrum med hotellkänsla. Äldre kök vilket skapar chansen att bygga sitt eget drömkök med stor köksö mot vardagsrummet. Stor och inglasad balkong och två stora sovrum.

  I föreningen finns tillgång till restaurang, festvåning, bibliotek/sällskapsrum, idrottssal/gym, biljardrum/dart, pool, dusch, bastu och två övernattningsrum. Föreningen anordnar också en hel del aktiviteter som hålls av medlemmar. Ett perfekt boende för dig som vill njuta av livet på äldre dar. Goda kommunikationer till Lidingö centrum och Ropstens T-bana.

  Gå gärna in på föreningens hemsida; https://www.hiertagarden.com/

  - Balkong
  - Gavellägenhet
  - Våning 5/5
  - 55+ förening
  - Pool i föreningen
  - Klubbhus med restaurang, festvåning, frisör och massage.
  - Gästrum
  - Sällskapsrum
  - Gym

  Rymlig hall med gott om förvaring i både garderob med skjutdörrar och klädkammare. 

  Nytt och påkostat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Infällda spotlights i taket. Duschhörna med vikbara glasväggar. Kommod i valnöt och trevlig spegel ovanför. Här trivs man med hotellkänsla! 

  Stort vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matplats. Fönster i flera väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till inglasad och rymlig balkong i skyddat läge.

  Arbetskök med fönster. Möjlighet att skapa öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

  Två bra sovrum som ligger avskilda från varandra. Plats för dubbelsäng i varje samt annat önskat möblemang.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  I centralt läge till både Stockholm och dess utbud men också till Lidingös närområde Torsvik och Lidingö centrum, ligger omtyckta Herserud. Området har en perfekt mix av både villor och lägenheter, grönområden, restauranger och oasen Millesgården. Härifrån går gång-och cykelbanor runt ön och nere vid Lilla Värtan finns promenadstråk längs med vattnet. På någon minut till fots kommer du till matbutikerna Coop och Lidl, konditoriet Gateau, Apoteket Viggen, frisörer samt vårdcentral och Folktandvården - allt inom praktiskt avstånd. Här finns också närhet till flertalet busslinjer som tar dig dit du vill. Från station Torsviks torg kommer du på bara några minuter till Ropsten och du kan sedan ta dig vidare med buss eller tunnelbana in till stan. Vill du hellre ta Lidingöbanan som går mellan Gåshaga och Ropsten, finns station Torsvik nerför backen mot vattnet. Direkt utanför Hiertagården finns station Stjärnvägen som trafikeras av buss 238 som snabbt tar dig till Lidingö centrum med torghandel, butiker samt bibliotek.

  Välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Hiertagården är en äkta bostadsrättsförening som äger Norrbotten 7, markägande. Föreningen upplåter 76 bostadsrätter och har tre lokaler. Juridisk person godkänns inte som medlem. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg.

  En aktiv förening som har många aktiviteter att erbjuda sina medlemmar. I klubbhuset som ligger på gården finns restaurang där middag serveras och en tjusig festvåning finns att boka vid högtider. Föreningen kräver att medlem är fyllda 55 år vid inflytt.

  I föreningen finns även en pool, gympasal med redskap och pingisbord, biljardbord, bibliotek med projektor för gemensamma filmkvällar.

  Städningsavgift debiteras om 732 kr/månad. Rutavdrag kan ges för detta och då blir månadskostnaden ca 366 kr/månad. I detta ingår fönsterputs två gånger/år och även en hemstädning 1 gång/månad - En väldigt uppskattad och bra lösning!

  Kabel-tv samt bredband debiteras om 218 kr/månad.

  Källarförråd tillhör lägenheten.

  Parkering finns om 400 kr/månad och till carport är det kö. 

Fakta

Adress
Herserudsvägen 6, 18150 Lidingö
Område
Lindingö
Rum
3 rum och kök
Boarea
77.4 Kvm (Föreningens information)
Pris
3.895.000 kr
Avgift
7633 kr/mån inkl. värme, vatten, förråd och bostadsrättstillägg hemförsäkring
Våning
bv/1
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Hiertagården
Org.nr
716419-5856
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 110 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
312 (C12)
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
1.42524 %
Andelstal, ägande
1.42515 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
400 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
500 kr/mån

Intresseanmälan

Herserudsvägen 6


Jag har tagit del av integritetspolicyn