ROMANTISK SKÄRGÅRDSKROG I ROSLAGEN

ROMANTISK SKÄRGÅRDSKROG I ROSLAGEN

 • Norrtälje
 • Villagatan 2, Kärleksudden
 • 210 Kvm
3.950.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Norrtälje

ROMANTISK SKÄRGÅRDSKROG I ROSLAGEN

 • Villagatan 2, Kärleksudden
 • 210 Kvm

”Kärleksudden” – bara namnet framkallar pirr och gåshud! Tänk att få driva en skärgårdskrog i idylliska Roslagen. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en skärgårdsrestaurangsbyggnad med arrende på bästa läge vid havsbad och marina.

 • Boarea 210 Kvm
 • Tomtarea 880 Kvm
 • Pris 3.950.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Övrigt

  Kärleksudden" -  bara namnet i sig framkallar pirr och gåshud! Tänk att få driva en skärgårdskrog på bästa tänkbara läge i idylliska Roslagen. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en skärgårdsrestaurangsbyggnad (ca 210 kvm) inklusive inventarier och arrende (ca 880 kvm) på första parkett vid havet.  

  På cirka en timmes bilfärd nordost om Stockholms city finner man denna charmiga och gemytliga skärgårdskrog. Läget är exceptionellt i en naturskön arkipelagisk miljö med utsikt över vatten, närliggande marinan och den populära badstranden. Förutom restaurang och bar inomhus som nyttjas året runt, finns en stor uteservering med bar och grill för härliga sommarkvällar. Här kan man köra liveband och temakvällar samt firande av bemärkelsedagar, företagsfester och andra privata fester. Kärleksudden disponerar också en glass-och korvkiosk med bra avans under årets varmare dagar i anslutning till strand och havsbad. Julborden är vintermånadernas höjdpunkt. 

  Restaurangbyggnaden är på cirka 210 kvm och arrendet omfattar ca 880 kvm. Ursprungsbyggnaden har anor från 1896 men har byggts om och till genom åren. Här finns restaurang med kök, diskrum, frysrum, lagerrum, förråd, personalrum, badrum med dusch samt gästtoalett.  

  Anläggningsarrendet avser del av fastighet Norrtälje Tälje 5:46 och ägs av Norrtälje kommun som har upplåtit ett markområde på ca 800 kvm med arrendeavtal för tiden 2015-06-01 till 2025-05-31. Det finns också ett skötselarrende för badplats, glasskiosk, servicehus med gemensamma toaletter samt gemensam parkeringsplats.  

  Arrendeavgiften är 49 000 kr/år.

  För mer information och visningstider, kontakta mäklare! 

  NORRTÄLJE
  Roslagens huvudstad Norrtälje är en idyllisk liten stad med genuin bebyggelse och medeltida vägnät. Här lockar butiker, krogar och kafeer, konst, evenemang och museer – året runt! Området runt Norrtälje erbjuder både skärgårdsliv och brukssamhällen där du fortfarande kan uppleva herrgårdsliv och äkta roslagslandskap.  Inom stadsgränsen finns det två bad, ett havsbad vid Kärleksudden och ett insjöbad med rutschbana vid sjön Lommaren. Från Kärleksudden kan man nå ”skärgårdens närmaste ö” Borgmästarholmen med fina promenadvägar och rastplatser.

Fakta

Adress
Villagatan 2, Kärleksudden, 76140 Norrtälje
Område
Norrtälje
Upplåtelseform
Arrende - Kommersiell fastighet
Byggnadstyp
Kommersiell fastighet
Byggnadsår
1896 (Byggts om och till genom åren.)
Tomtarea
880 Kvm
Boarea
210 Kvm (säljarens uppgifter)

Boarea avser den kommersiella lokalens yta på ca 210 kvm. Arrenderad mark. Tomtarea avser total markareal som arrenderas av Norrtälje Kommun.

Pris
3.950.000 kr
 
Uppvärmning
Luftvärmepump, oljeradiatorer, braskamin
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fasad
Trä
Tak
Falsat plåttak
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Torpargrund
Grundmur
Lecablock
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - F - 154 KWh/Kvm och år
 
Fastighetsbeteckning:
5:46
Skattesats
31.8%
 
Driftkostnader
El
89868 kr/år
Vatten/Avlopp
7255 kr/år
Renhållning
21940 kr/år
Totalt
119063 kr/år

Intresseanmälan

Villagatan 2, Kärleksudden


Jag har tagit del av integritetspolicyn