Renoverat radhus på lugn gata

Renoverat radhus på lugn gata

 • Skogås
 • Tenorvägen 135
 • 3 rum och kök
 • 81 Kvm
3.695.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 16 Oktober 11:00 - 11:30

Skogås

Renoverat radhus på lugn gata

 • Tenorvägen 135
 • 3 rum och kök
 • 81 Kvm

Härligt och renoverat radhus i mycket gott skick på lugn och barnvänlig gata. På framsidan finns en rymlig uteplats med trall och sol under dagen samt på baksidan finns en stor uteplats med tak och härlig eftermiddagssol.

 • Boarea 81 Kvm
 • Tomtarea 110 Kvm
 • Pris 3.695.000 KR
 • Visas
  2022-10-16 11:00 - 11:30Söndag Öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till detta härliga och fint renoverade radhus i mycket gott skick på lugn och barnvänlig gata. På framsidan finns en rymlig uteplats med trall och sol under dagen samt på baksidan finns en stor uteplats med tak och härlig eftermiddagssol. Två helkaklade badrum med toaletter på bägge plan. Renoverat kök med den senaste standarden. Varje hushåll är garanterade en parkeringsplats och i samfälligheten finns både bastu och tvättstuga. Rymlig vind med gott om förvaring. Här är det nära till centrum med pendeltåg, till skogen och sjön men också förskolor och skolor.

  Välkomnande hall med plats för att hänga av sig kläderna. Precis utanför entrén finns ett rymligt förråd. Ljusa väggar och klinkergolv samt parkettgolv vilket är genomgående i hela huset. Hela nedre plan har infällda spotlights vilket bidrar till ett mysigt och behagligt ljus. 

  Direkt till vänster hittar vi husets hjärta. Härligt och renoverat kök med vita luckor och fina handtag. Bänkskiva av massiv ek med vitt kakel ovanför. Samtliga vitvaror är i rostfritt förutom diskmaskinen som är bakom lucka. Vitvarorna består av side-by-side kyl/frys, induktionshäll, ugn och mikro i praktisk arbetshöjd, diskmaskin och fläkt. Vid fönstret får man plats med ett stort matbord som bjuder in till trevliga middagar. 

  Badrummet på detta plan har helkaklade väggar och mörk klinker på golvet samt värme under. Nedsänkt tak med infällda spotlights. Här hittar vi massagedusch, wc och kommod samt spegelskåp med förvaring i.

  Mysigt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Stora fönsterpartier samt utgång till den generösa uteplatsen med både trall och tak över halva delen. Här har finns det plats för många gäster över på middag och här njuter man av eftermiddag- och kvällssol. Läget är optimalt då det är långt över till angränsande hus rakt fram. 

  Vitmålad trapp med matta leder er upp mot övre plan och från den övre hallen når ni stegen upp till den mycket praktiska vinden. Här finns massor av plats för förvaring.

  Direkt till vänster finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Gott om förvaring via dubbla garderober. Finns även plats för byrå och tv på väggen.

  Mellan sovrummen finns husets andra badrum. Även detta har helkaklade väggar, ljusgrå klinker på golvet med värme under samt spotlights i taket. Här finns tvättmaskin (torktumlare ingår ej), bubbelbadkar med dusch, wc och kommod med belyst spegel ovanför.

  Det andra sovrummet och också plats för stor säng och lekhörna. Finns det fler barn i familjen är det såklart inga problem att ha en våningssäng. Här finns också en rymlig klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

  Till radhuset hör ett förråd i anslutning till entrén som rymmer leksaker, verktyg, bildäck och annat man vill spara.

  I området finns flertalet skolor och förskolor, bl.a Mörtviksskolan (F-6), Edboskolan (F-6), Sjötorpsskolan (F-3) och Östra grundskolan (4-9). Här finns också Östra gymnasiet. I närheten finns även Trubadurens förskola, Stenbockens förskola samt ett hunddagis. 

  Sammanfattat ett modernt och renoverat radhus med ett mycket barnvänligt läge!

  I samfälligheten ingår bland annat värme, vatten, basutbud tv via Com Hem, sophämtning & en p-plats. För mer info se samfällighetens hemsida - www.sopranen.se

  Goda kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar. Pendeltåget trafikerar Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn upp till var 15:e minut med restid om cirka 20 minuter till Stockholm City. En kort biltur tar dig till Farsta köpcentrum och t-bana. Flertalet busslinjer finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Nattbuss 893 tar dig hem på ca 22 min från T-centralen.

  I Skogås finns goda möjligheter för fritids- och friluftsaktiviteter med bland annat simhall, fotbollsplan, tennis- & badmintonbanor. Skogås racketcenter invigdes för ett par år sedan och erbjuder allt från padeltennis till vanlig tennis och badmintonbanor. Under vinterhalvåret plogas de närbelägna sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkare och det finns även skidspår i området. Under sommaren kan man ta sig ett dopp vid flertalet sandstränder och klippbad, eller varför inte njuta av de fina promenadstråken längs sjöarna. Vid Drevviken erbjuds seglarskola under sommaren. Utegym finns dels på Nytorps Mosse samt i anslutning till gångvägen vid Vallhornsvägen. Utegym finns även vid Sjöängsbadet. Det är bara tio minuters promenad till Trångsundsskogens naturreservat som erbjuder på ett härligt eklandskap med stigar och promenadstråk. Vid Ågesta naturområde finns löpspår/skidspår, ridklubb och en 27-håls golfbana med en drivingrange.

  I Skogås Centrum finns ett rikt service- och affärsutbud som postombud, mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentral, folktandvård, frisörer, gym och blomsteraffär. I Härbreparken finns den unika lekplatsen som föreställer Valleby, staden där LasseMajas detektivbyrå löser mysterier. Här kan du besöka husen som beskrivs i böckerna. Inom några minuters bilresa (eller bussresa) finns även större köpcentrum såsom Länna Market, Port 73 och Farsta centrum.

  Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress
Tenorvägen 135, 14242 Skogås
Område
Skogås
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1982
Rum
3 rum och kök
Tomtarea
110 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
81 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
3.695.000 kr
 
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fasad
Puts
Tak
Betongpannor
Stomme
Betong
Bjälklag
Betongelement
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betongbalkar
Fönster
2-glas
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
TV/Internet
Fiber
Energideklaration
Utförd - 170 KWh/Kvm och år
 
Fastighetsbeteckning:
TRUBADUREN 60
Pantbrev
12st om totalt 3229000 kr
Taxeringsvärde totalt
2072000 kr
Taxeringsvärde fastighet
992000 kr
Taxeringsvärde tomt
1080000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Skattesats
31.55%
Värdeår
1982
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning HUDDINGE SOPRANEN GA:1
 
Driftkostnader
El
11200 kr/år
Samfällighet
24400 kr/år
Försäkring
5700 kr/år
Totalt
41300 kr/år

Intresseanmälan

Tenorvägen 135


Jag har tagit del av integritetspolicyn