Renoverad trea med balkong

Renoverad trea med balkong

 • Västerhaninge
 • Huggarvägen 49
 • 3.5 rum och kök
 • 73 Kvm
1.650.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Västerhaninge

Renoverad trea med balkong

 • Huggarvägen 49
 • 3.5 rum och kök
 • 73 Kvm

Varmt välkomna till denna perfekt planerade lägenhet med ett populärt läge. Här bor man med ett fint renoverat badrum, två rymliga sovrum, ett kontor samt ett härligt kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Stabil och populär förening. 4908 kr i renoveringsfond som tillfal

 • Avgift 5701 kr/mån
 • Pris 1.650.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna perfekt planerade lägenhet med ett populärt läge. Här bor man med ett fint renoverat badrum, två rymliga sovrum, ett kontor samt ett härligt kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Stabil och populär förening.

  Brf Berget har sin egen lilla idrottsplats för fotboll och tennis . Vintertid finns en spolad isbana.

  På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser som inom 5 min tar dig till Västerhaninge Centrum. En kort promenad till Västerhaninge centrum tar 15 minuter. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går med kvartstrafik under rusningstid. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg, restid med tåg är ca 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

  Välkomnande hall med klinkergolv och plats för avhängning. Gott om förvaring via flertalet garderober.

  Stambytt badrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Badkar, wc, kommod, spegelskåp och tvättmaskin/torktumlare.

  Ombyggd klädkammare som idag används som kontor. Går även att ha som ett mindre barnrum. Fönsterparti mot vardagsrum samt ventilation.

  Det mindre sovrummet har garderob och plats dubbelsäng. Parkettgolv och ljusa väggar.

  Stora sovrummet som idag används som barnrum med våningsäng och gott om plats för lek. Rymmer dubbelsäng, sängmöbler och förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar.

  Den härliga sociala ytan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som delas av med en praktisk köksö. Här finns gott om både bänkytor och skåpförvaring. Utrustat med diskmaskin, diskho, spishäll, ugn, kyl/frys samt fläkt. Utgång till balkong. Gott om utrymme för både matplats och vardagsrumsdel med soffa, tv och tv-möbler. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till den soliga balkongen.

  Huggarvägen slutar i bostadsområdet och har alltså ingen genomfartstrafik. På cirka fem minuters promenadavstånd från bostadsområdet finns Ribby närcentrum med bland annat en Coop butik och restaurang. I Västerhaninge centrum finns bland annat banker, systembolag, flertal restauranger och specialbutiker.

  I anslutning till området finns en förskola. Ribbybergsskolan med låg- och mellanstadium samt 6-års verksamhet och fritidshem ligger ca 300 meter från området. Vägarna mellan bostadsområdet och skolan är helt fria från biltrafik.
  Högstadieskola (Ribbyskolan) finns ca 500 meter från området.

  Västerhaninge har en uppsjö av fritidsaktiviteter att välja bland. Flertal golfanläggningar omgärdar området såväl som ridskolor, Årsta Havsbad nås med kortare cykelsträcka bort och erbjuder både härliga sandstränder och skridskoåkning vintertid och från Årsta brygga går båtar till bland annat Utö.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Berget i Västerhaninge bildades 1969. De första inflyttningarna skedde 1971. Föreningen äger och förvaltar 287 lägenheter, fördelade på 10 hus vid fem gårdar. Alla hus har tre våningsplan. Två av husen har dessutom ett suterrängplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV bas (13 kanaler). Föreningen äger marken.

  Föreningen har ett kollektivt avtal med Tele2 där basutbudet av tv ingår i avgiften. Internet bekostas och tecknas själv av lägenhetsinnehavaren, valbara leverantörer är Telenor och Tele2.

  Till lägenheten finns ett tillhörande källarförråd.

  I garage finns 77 bilplatser. Utomhus finns 75 platser med motorvärmare och 87 utan motorvärmare. För motorcyklar finns 11 platser. Gästparkering finns, med 18 bilplatser. Kön till garageplats är normalt lång, medan plats med motorvärmare går att få ganska snabbt. Kön till en andra plats, för dem som har två bilar är längre. Det är numera tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter, helger. För p-plats och garage tillämpas kösystem.

  Inre reparationsfond: 4 825 kr.

  Planerade renoveringar de kommande 5 åren:

  2025 Byte värmekulvert.
  2026 Byte motorvärmaruttag övre samt nedre parkeringsdäck. Byte el-kablage till dito.
  2027 Byte nätstängsel tennis-/fotbollplan. Byte tvättmaskiner, tumlare, torkskåp samt el-manglar
  Gjorda renoveringar

  Förutom löpande underhåll har i föreningen de senast åren utförts:
  2022 - Frånluftsfläktar
  2022 - Radonmätning
  2021 - Renovering garagetak, byte radiatorventiler, byte takpapp, hängrännor och stuprör.
  2020 - Lekplatsrenovering, staketbyte
  2018 - Byte trapphusbelysning
  2017 - 2018 - Stambyte och renovering av badrum
  2015 - Renovering föreningslokal, underhåll av lekplats
  2013 - Asfaltering samtliga gårdar och gångvägar
  2012 - Byte av ytterportar, garagerenovering,
  2010 - Byte av takfläktar, ny undercentral för värme och vatten,
  Övriga utrymmen i föreningen

  På Huggarvägen 40 finns en föreningslokal som står till medlemmarnas förfogande mot en avgift på 150 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, barnkalas, studiecirklar mm.

  I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Kallmangel samt strykbräda och lakansträckare finns också. Tvättstugorna är nyrenoverade och utrustning är ny.

  Lekplatser för de små barnen finns på gårdarna mellan husen. För de lite större barnen finns en nyligen färdigställd lekplats med lekborg, sandlåda och gungställning. Sittgrupper finns för föräldrar och andra. Föreningen har även en liten idrottsplats med tennisbana, fotbollsplan och boule-bana.

Fakta

Adress
Huggarvägen 49, 13740 Västerhaninge
Område
Västerhaninge
Rum
3.5 rum och kök
Boarea
73 Kvm (Föreningens information)
Pris
1.650.000 kr
Avgift
5701 kr/mån inkl. värme, vatten, elnätsavgift och basutbudet av kabel-tv
Våning
bv
Byggnadsår
1969
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
HSB Brf Berget i Västerhaninge
Org.nr
712400-2390
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 137 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
128
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
0.3419 %
Andelstal, ägande
0.3419 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
350 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
500 kr/mån

Intresseanmälan

Huggarvägen 49


Jag har tagit del av integritetspolicyn