Renovera med högt hörnläge

Renovera med högt hörnläge

 • Ormkärr
 • Olshammarsgatan 60
 • 4 rum och kök
 • 87.5 Kvm
2.050.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 20 September 13:45 - 14:15

Ormkärr

Renovera med högt hörnläge

 • Olshammarsgatan 60
 • 4 rum och kök
 • 87.5 Kvm

Ovanför trädkronorna hittar vi denna otroligt välplanerade fyra med stor potential och milsvid utsikt. Här ges chansen att sätta sin egen prägel och skapa ert framtida drömboende. Planlösningen lämnar ingen besviken med tre rymliga sovrum, ett ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa läge med kvällssol. Badrum samt gäst-wc.

 • Avgift 5657 kr/mån
 • Pris 2.050.000 KR
 • Visas Söndag 2020-09-20 13:45 - 14:15
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Ovanför trädkronorna hittar vi denna otroligt välplanerade fyra med stor potential och milsvid utsikt. Här ges chansen att sätta sin egen prägel och skapa ert framtida drömboende. Planlösningen lämnar ingen besviken med tre rymliga sovrum, ett ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa läge med kvällssol. Rymligt kök med gott om förvaring samt både badrum och gäst-wc. Samtliga rum har fantastisk utsikt och ljusinsläppet är utöver det vanliga. Stabil förening med god ekonomi. Stuvsta Centrum ligger en kort cykeltur bort och Liljeholmen, Södermalm och City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Bandhagen har att erbjuda.

  Vi möts av en luftig hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Redan här slås man av hur ljus lägenheten är. Stor klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

  Från hallen nås det rymliga badrummet med helkaklade väggar i vitt och ljust klinker på golvet. Här finns dusch, vägghängd wc och tvättställ med spegelskåp Det är förberett för tvättpelare bredvid duschen. 

  Åt andra hållet i hallen finns en gäst-wc med klinker på golvet och delvis kaklade väggar. Här finns vägghängd wc, tvättställ med spegelskåp. 

  Praktiskt kök med goda arbetsytor. Här ryms ett matbord och sittplatser för 4-6 personer. Bra med förvaring i under- och överskåp. Vita släta luckor och rostfri diskbänk med vitt kakel ovanför. Charmig kryddförvaring. Här finns gasspis och kyl/frys. 
   
  Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet rum med ett fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Utgång till den härliga balkongen i väst med sol hela kvällen. 

  Lägenheten har tre rymliga sovrum. Alla har fantastisk utsikt och utan insyn. Plats för sängar samt annat önskat möblemang. 

  Som medlem i Riksbyggen Brf Stockholmshus nr 17 har du tillgång till tvättstuga, cykelrum, hobbyrum, lekplats, övernattningslägenhet och mötesrum. Föreningen är välskött, lågt belånad och gammal med mycket god ekonomi.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Här bor du vid ett av Ormkärrs bästa lägen, med närhet till Parkleken Stacken, låg- och mellanstadieskola, förskola och fritidsverksamhet precis utanför. Hagsätra Centrum, Ormkärrsskogen, Älvsjöbadet och Stuvsta Centrum ligger en kort cykeltur bort och Liljeholmen, Södermalm och City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Bandhagen har att erbjuda.

  Välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Stockholmshus nr 17 består av sammanlagt 9 byggnader med 330 bostadsrätter och 6 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1959-1960.

  Föreningen tillämpar sopsortering med återvinning i separata kärl som finns i kretsloppsrummen eller vid sopstationer på gården.

  Föreningen har 196 parkeringsplatser, varav merparten med eluttag, samt 46 garage. Styrelse och vicevärd hanterar kö och administration av p-platser och garage.

  Föreningen har en fin gästlägenhet med fyra bäddar mellan Olshammarsgatan 73 och 77. Endast medlemmar kan hyra lägenheten inklusive en gästparkering för 200 kr per dygn. Det finns en snickarbod att nyttja i hus 54 för diverse målning eller snickeriarbeten. Möteslokalen ligger mellan Olshammarsgatan 75-77 och är inredd med ett styrelsebord för 10 personer, ett pentry samt toalett. 

  Flera tvättstugor återfinns i både låghus och i höghusen. Cykel/barnvagnsrum, samt sopsortering med grovsopor finns också. I föreningen finns grillmöjlighet på gårdsplatsen.

  Fiberkabel drogs in till alla lägenheter under 2017 av IP Only. Man väljer själv internetleverantör och står för avgiften.

  Det finns en kollektiv anslutning med Comhem för kabel-tv. Alla digitala markkanaler ingår och kostnaden, 30 kr/månad.

  Renoveringar:
  - Renovering fasad 2002.
  - Föreningen stambytte samtliga lägenheter och elstigarna mellan 2003-2005.
  - Fönsterbyte 2014.
  - Renovering takterasser 2016
  - Renovering tvättstugor 2016
  -Lås och belysning allmänna utrymmen 2016
  -Fasadvingar höghusen 2016
  -Oljning portar, div terrassarbeten 2017
  -Takrenovering låghusen 2019
  -Tak på låghusen samt bärande pelare av höghusen 2019

Fakta

Adress
Olshammarsgatan 60, 12476 Bandhagen
Område
Ormkärr
Rum
4 rum och kök
Boarea
87.5 Kvm (föreningens information)
Pris
2.050.000 kr
Avgift
5657 kr/mån inkl. Värme, vatten & kabel-tv
Våning
7
Byggnadsår
1959
Hiss
Ja
 
Förening
RB Brf Stockholmshus nr 17
Org.nr
702002-1627
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd - 153 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
231017001-0140
Lägenhetsnr LMV
1702
Andelstal, förening
0.376 %
Andelstal, ägande
0.37609 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Totalt
500 kr/mån

Intresseanmälan

Olshammarsgatan 60


Jag har tagit del av integritetspolicyn