Radhuskänsla med två terrasser

Radhuskänsla med två terrasser

 • Farstadal
 • Publikvägen 7
 • 4 rum och kök
 • 105 Kvm
4.500.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 22 Maj 14:30 - 15:30
 • Tisdag 24 Maj 17:30 - 18:15

Budgivning pågår

Farstadal

Radhuskänsla med två terrasser

 • Publikvägen 7
 • 4 rum och kök
 • 105 Kvm

Välkommen till en underbar 4:a med radhuskänsla i lugnt område. Två uteplatser samt tomt med bästa solläget. Lägenheten fullständigt badar i ljus och har en fin öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

 • Avgift 6131 kr/mån
 • Pris 4.500.000 KR
 • Visas
  2022-05-22 14:30 - 15:30Söndag
  2022-05-24 17:30 - 18:15Tisdag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Sällan till salu! Missa inte detta tillfälle! Välkommen till en underbar 4:a med radhuskänsla på ett plan i lugnt och populärt område. Två stora uteplatser med terrasser och tillhörande mark i bästa solläget. Här kan du avnjuta solen från tidig morgon till sen kväll. Perfekt för härliga grillkvällar med vänner och familj. I anslutning till terrasserna finns gräsmattor som inbjuder till lek för båda vuxna och barn. Lägenhetsinnehavaren nyttjar all mark som gränsar mot lägenheten och ligger innanför föreningens häckar. Detta är verkligen en lägenhet att trivas i. Lägenheten fullständigt badar i ljus från fönster i tre väderstreck. Dessutom en fin öppen planlösning som skapar rymd mellan vardagsrum, matplats och kök. Master bedroom med bra förvaring och avskilt läge från övriga sovrum. Dessutom ytterligare två bra sovrum med förvaring. Lägenheten är utrustad med ett badrum samt en gästtoalett. Praktisk klädkammare och vindsförråd. Välskött förening som historisk har haft de ekonomiska förutsättningarna att kunna bjuda på en avgiftsfri månad. Nära buss, skolor, Gustavsbergs hamn och naturområden.

  HALL | Välkomnade hall med vitmålade väggar samt en fondvägg och ekparkett. Bra förvaring i garderob med skjutdörrar med spegelglas och ett skoskåp.

  BADRUM | Helkaklat vitt badrum med grå klinkers, spottar och golvvärme. Dusch, wc-stol och handfat. Tvättmaskin och torktumlare under en vit arbetsbänk. Bra förvaring i överskåp och cool dörr med runt frostat fönster.

  GÄSTTOALETT | Vitmålat Wc-rum med grå klinkers och spottar. Wc-stol och handfat samt dörr med runt frostat fönster.

  MASTER BEDROOM | Rymligt sovrum med avskilt läge från övriga lägenheten. Vitmålade väggar, dubbla fönster, ekparkett och garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns möjlighet att skapa en walk in closet genom att öppna upp väggen mot klädkammaren.

  KLÄDKAMMARE | Praktisk klädkammare med två inbyggda garderober.

  SOVRUM 1 | Vitmålat sovrum med ekparkett och två garderober.

  SOVRUM 2  | Vitmålat sovrum med ekparkett och tre garderober.

  KÖK | Vitt Marbodalkök med stor matplats för ca 6 personer och utgång till den ena uteplatsen med terrass och gräsmatta. Här lyser solen från tidig morgon till ca 18:00 på sommaren. Arbetsbänk av vitlaserad ek, grått kakel och ekparkett. Alla vitvaror i rostfritt utförande och av märket Bosch. Hel kyl och frys. Inbyggd spis med glashäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Inbyggd ugn och mikro på arbetsvänlig höjd.

  VARDAGSRUM | Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till uteplats med eftermiddag och kvällssol till ca 20:00 en sommarkväll. Utöver uteplatsens terrass finns en härlig gräsmatta och häck som tillhör lägenheten. Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplats och kök. Vitmålade väggar, ekparkett och fönsterbrädor av kalksten. 

  FÖRRÅD | Vindsförråd i huset. 

   

 • Förening

  Föreningen har förvärvat fastigheten Gustavsberg 1:392 i Värmdö kommun den 5 oktober 2007. Föreningens fastighet består av fyra flerbostadshus i fyra våningar med totalt 44 bostadsrätter. Den totala boytan är ca 3 474 m2. Föreningen disponerar 42 parkeringsplatser (280kr) varav  6 st med ladd möjligheter (280 + 100 kr + elkostnad), 10 st i carport (568kr), 4 st i carport med ladd möjligheter (568 + 100kr + el kostnad), 1 MC plats och 1 handikapp plats. Föreningen disponerar en föreningslokal "Villan" gemensamt med grannföreningarna och den förvaltas av Farstadals samfällighetsförening. I Villan finns bastu, mötesrum/festlokal, två övernattningslägenheter samt uteplats, som går att boka mot en avgift.

  Föreningen har tidigare haft avgiftsfria månader men år 2020 valde föreningen att istället sänka avgifterna med 5%. I denna förening ingår även varmvatten i avgiften vilket skiljer den åt från grannföreningarna som tar betalt extra för detta. 

  Lägenhetsinnehavaren ansvarar för skötseln av föreningens häckar som avgränsar lägenhetens markområde från övrig föreningsmark. 

 • Övrigt

  Farstadal ligger intill Farstaviken och Charlottendal. Här bor du i närheten av småbåtsliv, caféer, restauranger, hästgård och antikaffärer. Du kan strosa bland butikerna, kolla in den senaste utställningen på Gustavsbergs konsthall eller fika på uteserveringen vid hamnen. Du kan också ta båten ut i skärgården eller bussen in till Stockholms city på en halvtimme. Kultur intressant miljö med Gustavsbergs porslinsfabrik och Farsta slott som nära grannar. Farstaviken har otroligt vackra gröna strövområden och strandpromenader.
  Parker och gångstråk knyter ihop porslinsfabriken med hamnen och centrum. På Kattholmen finner du populära restaurangen Kattholmen. I hamnen finns restaurang, caféer och butiker. Här skapas ett marin centrum med försäljning och uthyrning av båtar samt servicebrygga och gästhamn. Antalet båtplatser som de boende kan hyra skall utökas.

  I hamnen finns dessutom Hemköp, porslinsmuseum och gym. Endast en kort promenad bort ligger Charlottendal/Värmdö marknad med flertalet butiker. Dessutom är det nära till Gustavsberg centrum med fler butiker, systembolag och bank. Populära restaurangen och konsthallen Artipelag finns också i närområdet.

  Flertalet bussar passerar området och i rusningstrafik är det tätt mellan turerna. 

  Det finns flera skolor i närområdet såsom Lär (F-5), Farstaviken (6-9), Gustavsbergs gymnasium och Internationella Engelska skolan (F-9). För de yngre barnen finns tex förskolan Charlottendal, Snickarbarnen, Farstaborg, Pysslingen och Åkerlyckan.

  Holmsviksskogen och Kvarnsjön ligger på andra sidan vägen för picknick och strövtåg.  

   

Budhistorik

 • 13 Maj Budgivare 1
  4 500 000 kr

Fakta

Adress
Publikvägen 7, 13439 Gustavsberg
Område
Farstadal
Rum
4 rum och kök
Boarea
105 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.500.000 kr
Avgift
6131 kr/mån inkl. Värme, vatten (varm), bredband och kabel-TV
Våning
nb
Byggnadsår
2008
Hiss
Ja
Förråd
Vindsförråd
TV/Internet
Telia bredband 700/700Mbit samt kabel-tv grundutbud via Comhem. Ingår i avgiften
 
Förening
Brf Berså i Farstadal
Org.nr
769617-1573
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 116 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
711
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
2.818000
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr
 
Driftkostnader
El
940 kr/mån
Försäkring
83 kr/mån
Totalt
1023 kr/mån
Kommentar
Försäkring via facket därav låg kostnad.

Intresseanmälan

Publikvägen 7


Jag har tagit del av integritetspolicyn