Perfekt tvåa med solig balkong

Perfekt tvåa med solig balkong

 • Kvarnholmen
 • Thunströms väg 12
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm
2.795.000 KR

Välkommen på visning

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

Perfekt tvåa med solig balkong

 • Thunströms väg 12
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm

Välkomna till denna extremt välplanerade tvåa om 40 kvm med ett utmärkt läge på Kvarnholmens solsida. Trevlig balkong i fritt läge, här kan man njuta av härliga och varma sommardagar i solen. Tillträde 2023-08-17. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd.

 • Avgift 3904 kr/mån
 • Pris 2.795.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till denna extremt välplanerade tvåa om 40 kvm med ett utmärkt läge på Kvarnholmens solsida. Trevlig balkong i fritt läge, här kan man njuta av härliga och varma sommardagar i solen. Tillträde 2023-08-17. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation.

  På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solvändan som är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder.

  Bostäderna i Solvändan bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

  Boendeparkering finns i två plan, garage under husen och man planerar för flera laddplatser.

  HALL | Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring via garderob och städskåp.

  KÖK  | Härligt och stilrent Vedum kök som öppnar sig delvis mot vardagsrummet och med vita släta luckor och bänkskiva av laminat (Marfil cream) med stänkskydd sould vit blank 10x20 cm. Rostfri kombinerad kyl/frys. Integrerad diskmaskin. Ugn och mikro i rostfritt. Induktionshäll samt fläkt med rostfri frontlist.

  BADRUM | Modernt och rymligt med vita blankkaklade väggar och grått klinker på golvet. Duschhörna i klarglas, handfat med kommod i vitt med spegel och spegelskåp ovan. Wc samt kombinerad tvätt/torktumlare.

  VARDAGSRUM | Stort och ljus vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. I vardagsrummet finns finns utrymme för både matgrupp och soffgrupp.

  SOVRUM | Perfekt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderob och linneskåp med gott om förvaring.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Bageri Robin Delselius för att inhandla frukosten. I området finns en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns även italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna. Via cykel tar man sig till Slussen på 20 min och Östermalm 30 min.

  Varmt välkommen att kontakta mig för mer info. Det går ej att komma in i själva lägenheten men jag kan visa vart lägenheten ligger på plats.

 • Förening

  Välkommen till Brf Solvändan i Nacka. Peab bygger 77st bostadsrätter i en solfjäder. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Beläget uppe på höjden med direkt närhet till Kvarnholmens centrum.

  TV/internet: Bredband och digital-TV via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 169kr/mån.

  Gårdsrum mellan husen för lek och umgänge. Cykelförråd finns i källarplan. Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vissa bostäder har dessutom ett extra förråd i lägenheten.

  Garageplats i källaren finns att hyra, totalt ca 50 platser. Ett garage i två plan anläggs under kvarteret Kvarnholmsterrassen. Det är ett av två gemensamma garage för samtliga sju kommande bostadsrättsföreningar på Kvarnholmsplatån (sköts via gemensamhetsanläggning). Entré utifrån och det är även förberett för totalt 20 laddningsstolpar för elbilar, 10 i varje garage (elanvändning debiteras).

  Överlåtelseavgift: 1208 kr. Pantsättningsavgift: 483 kr.

  Se under dokument för mer info samt under länkar.

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 717 040 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisningen med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen.

Fakta

Adress
Thunströms väg 12, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
40 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
2.795.000 kr
Avgift
3904 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
1
Byggnadsår
2022/2023
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Solvändan i Nacka
Org.nr
769633-3744
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
B-1102
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
0.93282 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
367 kr/mån
Vatten/Avlopp
80 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
597 kr/mån

Intresseanmälan

Thunströms väg 12


Jag har tagit del av integritetspolicyn