Perfekt trea med stor uteplats

Perfekt trea med stor uteplats

 • Lilla Essingen
 • Luxgatan 27
 • 3 rum och kök
 • 72 Kvm
4.995.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 29 Januari 12:30 - 13:15
arrow down icon

Lilla Essingen

Perfekt trea med stor uteplats

 • Luxgatan 27
 • 3 rum och kök
 • 72 Kvm

Ljus och välplanerad trea med en härlig och rymlig uteplats. Modernt kök i vitt med bänkskivor av granit och rostfri maskinutrustning. Fint badrum med badkar och dusch. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Gångavstånd till restauranger och caféer.

 • Avgift 5817 kr/mån
 • Pris 4.995.000 KR
 • Visas
  2023-01-29 12:30 - 13:15Söndag Öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Ljus och välplanerad trea med en härlig och rymlig uteplats. Modernt kök i vitt med bänkskivor av granit och rostfri maskinutrustning. Fint badrum med badkar och dusch. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Gångavstånd till restauranger och caféer samt vackra strandpromenader några minuter från lägenheten.

  Rymlig hall med med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skoförvaring i garderob. Fint parkettgolv som löper vidare genom hela lägenheten samt vitmålade väggar.

  Ljust och modernt kök i vitt med bra arbetsytor och gott om skåpförvaring. Vitt kakel ovan bänkskivor av granit. Rostfria vitvaror bestående av kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro, fläkt och spishäll.

  Vardagsrum med hörnläge och stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till stor uteplats med plats för både matgrupp, grill och loungemöbler. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, matbord och mediamöbel.

  Två optimala sovrum varav det större med hel garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Det andra sovrummen ligger praktiskt avskilt från det andra och här får man plats med säng samt skrivbord/lekhörna.

  Stilrent helkaklat badrum som har stort badkar med dusch, handdukstork, kommod och wc. Mörk mosaik på golvet med värme under samt ljus mosaik på väggarna. Tvättmaskin med praktisk arbetsbänk och bra förvaring ovanför. Infällda spotlights i taket.

  Kommunikationerna här är mycket goda med ett par minuters gångavstånd till 1:ans buss och närhet till båttrafik. Ni har dessutom bekvämligheter såsom matbutik, apotek, bageri, caféer och restauranger endast ett stenkast bort. Lilla Essingen är en sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla och närhet till city. Ön erbjuder lummiga strandpromenader längs Mälaren, flertalet badbryggor, båtklubbar och grönskande parker.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Essinge Terrass består av fyra flerfamiljshus med adresserna Luxgatan 25 och 27 samt Primusgatan 87 och 91. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 3 lokaler uthyrda till ett gym, en yogastudio och en sushirestaurang.

  I föreningen finns även en tvättstuga (Luxgatan 25) och en gästlägenhet med WC och dusch (Primusgatan 87, 300 kr/natt). Dessutom finns cykel- och barnvagnsrum i samtliga hus.

  Mellan husen finns en fin innergård med planteringar, utemöbler och lekplats med sandlåda.

  Föreningen disponerar 71 st garageplatser i Luxgaraget. Kösystemet administreras av Fastum. Hissen går rakt ner i garaget och det finns tre storlekar att välja mellan: Liten (1296kr/mån), Mellan (1512kr/mån) och Stor (1728kr/mån). I Luxgaraget finns också MC-platser samt särskilda platser med laddstolpar till el-bilar.

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 399 992 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisningen med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((43 073 453 - 3 292) x 0,00928700)). Då inget andelstal för årsavgift redovisas av föreningens förvaltare har lägenhetens andelstal i föreningen använts vid ovan beräkning.

Fakta

Adress
Luxgatan 27, 11262 Stockholm
Område
Lilla Essingen
Rum
3 rum och kök
Boarea
72 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.995.000 kr
Avgift
5817 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv & bredband
Våning
bv
Byggnadsår
2006
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Essinge Terrass
Org.nr
769613-0132
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 96 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
17043
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
0.928700 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
350 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
500 kr/mån

Intresseanmälan

Luxgatan 27


Jag har tagit del av integritetspolicyn