Perfekt trea med havsutsikt

Perfekt trea med havsutsikt

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 8A
 • 3 rum och kök
 • 53 Kvm
4.395.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

Perfekt trea med havsutsikt

 • Mjölnarvägen 8A
 • 3 rum och kök
 • 53 Kvm

Välkomna till detta unika boende med fantastisk utsikt mot Saltsjön. Här bor man med en generös balkong om ca 17 kvm med hela skjutbara glasdörrar.

 • Avgift 3786 kr/mån
 • Pris 4.395.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till detta unika boende med fantastisk utsikt mot Saltsjön. Här bor man med en generös balkong om ca 17 kvm med hela skjutbara glasdörrar. Planlösningen är verkligen optimal med två rymliga sovrum och ett trevligt vardagsrum som ligger öppet och socialt mot det moderna köket. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Högst upp i husen ligger gemensamma terrasser mot otrolig utsikt.

  Välkomnande hall och här möts vi av ljust parkettgolv och vitmålade väggar vilket är genomgående i hela lägenheten. Klädhängare för ytterkläder.

  Direkt in till höger finns det trevliga badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med kommod med gott om förvaring, spegel med belysning, praktisk väggmonterad torkställning, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare, med praktisk arbetsbänk ovan.

  Direkt när man kommer in i vardagsrummet så slås man av den generösa balkongen med hela skjutdörrar i glas. Balkongen blir som ett extra rum och sätter man in infravärme så går det att nyttja långt in på säsongen. Vardagsrummet har plats för soffa och tv-möbel. 

  Köket ligger öppet mot vardagsrummet och har vita släta luckor, ljus bänkskiva med vit klinker ovanför. Gott om förvaring- och avställningsmöjligheter. Underlimmad diskho, modern blandare, induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin, samtliga vitvaror kommer från Siemens. Fläkt från Franke med rostfri kantlist.

  Lägenhetens första sovrum har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Hel garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller kontor. Plats för säng samt annat önskat möblemang.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop har en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och i samma förening finns populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns en nyöppnad italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen består av 5 huskroppar och 223 lägenheter och 5 lokaler.

  Det finns 179 garageplatser varav 15 MC-platser. 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen i grannfastigheten. Garageplatserna kostar 1300 kr/månad för bil och 400 kr/månad för MC.

  Föreningen har gemensamma takterrasser med magisk utsikt. Det finns även styrelserum, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighetsförråd, rullstolsförråd och kajakrum.

  Källarförråd hör till lägenheten samt att det finns extra förråd att hyra för medlemmarna, kostnad 500 kr/mån.

  Utanför fastigheterna finns cykelställ, grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor och belysning.

  Bredband, telefoni och tv finns via fiber och leverantör är Telia, kostnad är 220 kr/mån.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 8A, 13174 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
3 rum och kök
Boarea
53 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.395.000 kr
Avgift
3786 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
3
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Kajplats Kvarnholmen
Org.nr
769633-1300
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 80 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
41301
Lägenhetsnr LMV
1301
Andelstal, förening
0.34 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
100 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 8A


Jag har tagit del av integritetspolicyn