Perfekt planerad intill Liljeholmstorget

Perfekt planerad intill Liljeholmstorget

 • Liljeholmen
 • Katrinebergsbacken 32, 1tr
 • 2 rum och kök
 • 60 Kvm
3.495.000 KR

Ring för visning

Liljeholmen

Perfekt planerad intill Liljeholmstorget

 • Katrinebergsbacken 32, 1tr
 • 2 rum och kök
 • 60 Kvm

Perfekt planerad lägenhet belägen på populära Katrinebergsbacken som ligger som en grönskande oas mellan Liljeholmstorget och Hornstull. Väl tilltaget vardagsrum med bra sällskapsytor och fransk balkong, fullt utrustat kök med matplats intill fönster. Populär Brf med god ekonomi och pool.

 • Avgift 3321 kr/mån
 • Pris 3.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a i toppskick. Lägenheten belägen på populära Katrinebergsbacken som ligger som en grönskande oas mellan Liljeholmstorget och Hornstull. Bostaden håller genomgående hög standard med fina färg- och materialval. Vardagsrummet är väl tilltaget med ljusa och lättmöblerade sällskapsytor, ett fullutrustat kök med matplats intill fönster. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Stort badrum som är utrustad med dusch och tvättmaskin. Mycket populär förening som har pool med tillhörande bastu, garage, övernattningslägenhet och mycket god ekonomi. 

  Perfekt läge med väldigt goda kommunikationer som du når på ca 5 minuters promenad. Här har du förbindelse med centrala stan via tunnelbanan - 10 min till centralen, tvärbanan går här och bussar till tex Arlanda. Du har även Liljeholmens galleria med ett stort utbud av butiker samt brett urval av matbutiker inom fem minuters promenadavstånd. På en kort promenad om ca 10 min når du Södermalm!

  HALL | Du möts innanför dörren av en rymlig hall med bra plats för av-hängning och förvaring tack vare garderober.

  KÖK | Köket har gott om förvarings och arbetsytor och här finns all maskinell utrustning man kan önska. Middagen avnjuts vid matplatsen intill fönstret som rymmer 4-6 personer. 

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet är väl tilltaget och här finns gott om plats för soffgrupp, fåtölj, tv-möbel och annat möblemang. Här finns även en fransk balkong.

  SOVRUM | Sovrum med plats för en dubbelsäng och annan trivselmöblering. Bra förvaring via garderober. 

  BADRUM | Rymligt badrum med kakel & klinker, utrustat med vattenburen golvvärme, dusch, WC, handdukstork och tvättmaskin.

  Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

 • Förening

  Brf Liljeholmsberget bildades 1987 och består av 265 bostadsrätter och 4 hyreslokaler. Fastigheten omfattar tio trapphusadresser: Katrinebergsbacken 16-32 samt 36. Dessutom äger föreningen gemensamhetsanläggningar som vägar och varmgarage tillsammans med Lilla Katrineberg 4 (kontorshuset). Föreningen har betyget A enligt allabrf.se vilket ytterligare är ett kvitto på dess sunda ekonomi och dem kan även stoltsera med sin fina historik för sänkta årsavgifter mellan 2010-2019. För att säkerställa ökade kostnader under kommande år höjdes avgiften 2022 för lägenheter med 4 % samt för garageplatserna med ca 4 %. Föreningen har sedan juni 2022 övergått till gemensam el. I korthet innebär det att föreningen har ett gemensamt elavtal och att medlemmarna debiteras för elförbrukningen i sin lägenhet. För många medlemmar innebär det en betydligt lägre elkostnad än tidigare.


  Utförda renoveringar:
  2010 - Spolning av stammar
  2012 - OVK besiktning
  2015 - Renovering av trapphus i port 32
  2015 - Renovering av omklädningsrum till poolen
  2015 - Hissrenovering
  2015 - Trapphusrenovering
  2021 Ommålning av plåtdörrar samt plåtdetaljer på taken
  2017-18 - Renovering av varmgarage

  Föreningen har även genomfört ett energiprojekt så att de nu har ett övervaknings- och styrsystem för fjärrvärmen, nya termostater, frekvensstyrda frånluftsfläktar m.m.

  Gemensamma utrymmen
  Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd. Det finns en tvättstuga i varje port med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. (Fri bokning med cylinder klockan 8-22). Tvättstugan i port 32 har 4 stora maskiner, 2 torktumlare och 2 torkskåp. Grovtvättstuga finns i port 16, 1 tr. (Bokas med tidkort). Hushållssoprum finns i varje port, grovsoprum vid port 16 och el-soprum vid port 32. Cykelrum och barnvagnsrum finns i varje port. Föreningen har ett välutrustat lokal och plats för ett 40-tal personer som kan hyras för 400kr/dygn. Föreningen har även två övernattningslägenheter 4 resp 6 bäddar och kostar 350 resp 500 kr/natt. Strax bortom port 36 ligger poolen med tillhörande bastu. I föreningen finns en gemensam trädgård med grill och utemöbler.

  Parkering
  Det finns varmgarage 72 platser (ca 1050 kr/mån) och kallgarage 86 platser (ca 870 kr/mån) samt ett antal MC-platser. Det finns även mc-parkering i både varm- och kallgaraget (200/150 kr/mån.) Det finns två utrymmen i kallgaraget där sommar-/vinterdäck kan förvaras.

  TV och internet
  Kabel-TV levereras av Telenor där basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Ownit och även det ingår i månadsavgiften där hastigheten som erbjuds är 500-1000 Mbit/s.

  Se vidare information på föreningens informativa hemsida: www.liljeholmsberget.se

Fakta

Adress
Katrinebergsbacken 32, 1tr, 117 61 Stockholm
Område
Liljeholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
60 Kvm (Föreningens information)
Pris
3.495.000 kr
Avgift
3321 kr/mån inkl. Värme, VA, Kabel-TV & Bredband
Våning
1
Byggnadsår
1993–96
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Bredband & fast telefoni via Ownit samt Kabel-TV (Telenor) ingår i månadsavgiften.
 
Förening
Brf Liljeholmsberget
Org.nr
716420-1472
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - G - 142 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
914
Lägenhetsnr LMV
1104
Andelstal, förening
0.28414 %
Andelstal, ägande
0.28756 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
400 kr/mån

Intresseanmälan

Katrinebergsbacken 32, 1tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn