Perfekt för familjen

Såld

Perfekt för familjen

 • Kungsholmen
 • Arbetargatan 33F
 • 4 rum och kök
 • 88 Kvm
8.490.000 KR

Kungsholmen

Perfekt för familjen

 • Arbetargatan 33F
 • 4 rum och kök
 • 88 Kvm

Optimalt planerad fyra med bästa läge på Kungsholmen. Vackra detaljer såsom smal fiskbensparkett i ”fransk anda”, högt i tak och underbart ljusflöde. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där många kan umgås. Tre bra sovrum och balkong i söder mot lugn innergård.

 • Avgift 4177 kr/mån
 • Pris 8.490.000 KR
 • Beskrivning

  Mellan två innergårdar och med fönster i två väderstreck ligger denna välplanerade fyra. Här möts du av stora sällskapsytor och ett boende som inbjuder till mingel och festligheter. Lägenheten har ett underbart ljusinsläpp, härlig rymd och atmosfär som är något utöver det vanliga. Detta boende passar perfekt för hela familjen, då lägenheten har tre bra sovrum samt två badrum. Här bor du med närhet till det bästa av Kungsholmen och dess folkliv samt med gröna härliga Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand runt knuten. T-Centralen når du på kort promenad. 

  HALL | Välkomnande hall som öppnar upp till kök och vardagsrum i öppen planlösning. Direkt till höger ligger ett badrum. Hallen har god plats för avhängning samt har två garderober. Entrén har fin fiskbensparkett.

  VARDAGSRUM | Lägenhetens hjärta, vardagsrummet har rymd och karaktär. Rummet har plats för en stor sällskapsdel samt matplats. Ljuset strålar in genom stora fönsterpartier som vetter mot två lugna innergårdar. I anslutning till vardagsrummet öppnar dörrar upp till en härlig balkong med söderläge. Genom pardörrar av glas når du lägenhetens balkong med högt och fritt gårdsläge. Här finns plats för balkongmöbler, planteringar och annat. På golvet ligger trätrall.

  KÖK | Köket erbjuder gott om avställningsytor och förvaring. Köket har ljus skåpinredning och mörk arbetsbänk. Maskinellt finns här integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och ugn i rostfritt. Spishäll av glas. Matplats vid fönster för många middagsgäster. En stor köksö med goda förvaringsmöjligheter avgränsar kök och vardagsrum på ett smakfullt sätt. Denna köksö går i en mörkare grå nyans med vit bänkskiva. Ljust målade väggar och fiskbensparkett. Infällda spotlights i taket.

  SOVRUM | Lägenheten har tre bra sovrum, samtliga vetter mot innergård. I två av sovrummen finns fina platsbyggda garderober, där du får plats med allt du behöver. 

  BADRUM | Lägenheten har två badrum, ett i anslutning till Masterbedroom och ett ligger i anslutning till hallen. Dessa är är fint renoverade och är mycket yteffektiva. Kaklet går i vitt med mörkt stengolv i båda badrummen.

  Badrummet från Masterbedroom har vägghängd wc, handfat med kommod och spegel över och dusch med glasdörr och regndusch. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare. Handukstork och infällda spotlights samt en smakfull lampa över spegeln.

  Badrummet från hallen är lika som det större badrummet, här finns vägghängd wc, handfat med kommod och spegel över och dusch med glasdörr och regndusch. Handukstork och infällda spotlights samt en smakfull lampa över spegeln finns även här.

 • Förening

  Brf Dykaren 34 består av 44 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt med adress på Arbetargatan 33 C-F föreningen är en äkta förening och äger marken.

  Föreningen är äkta förening fr o m 2021, (att den var oäkta 2020 berodde på att föreningen köpte fastigheten under 2020 och en förening som inte äger fastighet vid ingång av året räknas som oäkta då).

  Fastigheten är helt ombyggd och hade inflytt 2020. Något större underhåll av byggnaden planeras därför inte inom överskådlig framtid. 

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Plats för din cykel finns i gårdshuset och i ett separat cykelrum i garaget.

  Föreningen disponerar över 14 garageplatser med elladdning, varav en är dubbelplats och en är MC-plats. En bilplats kostar ca.3000 kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering i området. 

  Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Garageplatserna samt en lokal bidrar med goda extraintäkter till föreningen.

  Toppläge intill Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Gångavstånd till Kungsholmstorg och T-centralen. Här bor du med närhet till allt man kan tänka sig skolor/dagis, banker, post, apotek, gym, systembolaget, bibliotek och matbutiker mm bättre läge kan det inte bli! I kvarteret finns en mängd populära restauranger och caféer. Västermalmsgallerian med sitt breda utbud av butiker ligger på någon minuts promenad. Mycket goda kommunikationer genom gröna och blåa T-banelinjen samt buss 1 ,3 och 4 m fl. Nära till pendeltåg vid Odenplan. I närheten finner du den idylliska strandpromenaden utmed Kungsholms Strand. Populära Norr Mälarstrand ligger även på kort avstånd.

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   

   

Fakta

Adress
Arbetargatan 33F, 112 45 Stockholm
Område
Kungsholmen
Rum
4 rum och kök
Boarea
88 Kvm (Föreningens information)
Pris
8.490.000 kr
Avgift
4177 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
2
Byggnadsår
1910 (ombyggnadsår 2017)
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
TV och bredband via öppet fiber
 
Förening
Brf Dykaren 34
Org.nr
769638-2808
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd - 144 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
21
Lägenhetsnr LMV
1204
Andelstal, förening
2.6981 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
800 kr/mån
Försäkring
125 kr/mån
Totalt
925 kr/mån

Intresseanmälan

Arbetargatan 33F


Jag har tagit del av integritetspolicyn