Perfekt för familjen intill Bastusjön

Perfekt för familjen intill Bastusjön

 • Skuru
 • Barnhemsvägen 8
 • 5 rum och kök
 • 95 Kvm
5.190.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Skuru

Perfekt för familjen intill Bastusjön

 • Barnhemsvägen 8
 • 5 rum och kök
 • 95 Kvm

Härligt etagé för familjen i populära Bastuhöjden i Skuru. Fin och optimal planlösning med sociala ytor på varje plan, perfekt för middagar och mingel. Här bor du naturnära intill kvarter med bullerbykänsla, ett paradis för både barn och vuxna. Närhet till badplatser och härlig natur.

 • Avgift 6436 kr/mån
 • Pris 5.190.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till en smakfull och trevlig etagélägenhet med bästa läge i Nacka. I Bastuhöjden bor du centralt i Nacka och har tillgång till allt du behöver på kort avstånd. Njut av morgondoppet i Bastusjön på sommaren eller åk skridskor under vintern, endast någon minut från huset. Lägenheten består av två plan med sociala ytor samt badrum på båda planen. Detta är ett spännande boende med många möjligheter. Lägenheten är perfekt planerat där allt har sin plats och varje yta är optimerad på bästa sätt. Här trivs man.

   

  NEDRE PLAN

  ENTRÈ | Trevlig entré med plats för avhängning i två garderober samt i platsbyggd garderob. Hallen leder vidare in i lägenhetens vardagsrum. 

  VARDAGSRUM | Ljuset strålar in från flera väderstreck. Soffgrupp passar fint mot den snyggt platsbyggda bokhyllan där även tv:n har sin plats. Från vardagsrummet finns utgången till den rymliga balkongen med bra solläge. På balkongen har du plats för stor grill samt loungegrupp och planteringar. En mysig oas under sommaren som då även fungerar som ett extra rum.

  KÖK | Rymligt och trivsamt kök där du har allt du behöver. Det ligger i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och har matplatsen vid fönstret. Här har du generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Maskinellt har köket fullstor kyl/frys (2023), mikro, fläkt, häll/spis samt diskmaskin. Lägenhetens "hjärta" är sällskapsdelen/köket. Här får du en rofylld känsla och här umgås man gärna. 

  SOVRUM 1 | Masterbedroom ligger på nedre plan och har fönster i två olika väderstreck. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt annan sovrumsmöbel. En stor garderobsvägg finns här som rymmer det mesta.

  BADRUM | Badrummet är kaklat i vitt och svart och är rymligt. Spots i taket. Här finns wc, handfat med förvaring under samt duschhörna med glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare finns med en arbetsbänk och förvaringsskåp över. Handdukstork finns.

   

  ÖVRE PLAN

  SÄLLSKAPSRUM | Trappen leder upp till övre plan och till ytterligare ett trivsamt sällskapsrum med härlig takhöjd. Likaså på detta plan finns det många fönster i olika väderstreck som ljusar upp.

  BADRUM | Detta badrum bjuder på en härlig takhöjd att njuta av när du tar ett bad i badkaret. Här finns förutom badkar även wc, handfat samt handdukstork. Kaklet går i svart och vitt, grafiskt och snyggt.

  SOVRUM 2 och 3 | Sovrummen på övre plan passar perfekt för barn och tonåringarna. De är i bra storlek och har god plats för säng, skrivbord samt förvaring. Fönster mot grönska.

 • Förening

  Välkommen till Brf Sjöbrisen, en mycket trevlig förening som består av 24 lägenheter med adresserna Barnhemsvägen 8-16. Lägenheterna stod klara för inflyttning i december 2008. Föreningen är en äkta förening som äger marken. Juridisk person accepteras ej.

  Tillsammans med intilliggande föreningar har man en gemensamhetsanläggning "Bastusjöns Samfällighetsförening"  för bl.a. vägunderhåll, sophämtning samt bredbandsanslutning. Samfälligheten har även investerat i nya bergvärmepumpar 2020/21.

  Brf Sjöbrisen har en stabil ekonomi och god likviditet. Justering av avgifterna gjordes med en höjning om 11% under förra året. Inga ytterligare avgiftshöjningar är planerade. För vidare information om föreningen och dess verksamhet finner du i årsredovisningen samt stadgar.

  Bredband, digital-tv med visst basutbud samt att abonnemangsavgiften för Ip-telefoni från TeliaSonera ingår i månadsavgiften.

  Till lägenheten hyr ägarna ett förråd (externt) i föreningen för 250 kr/ mån. Föreningen har ett gemensamt soprum med Brf Sjökristallen. Det finns även ett gemensamt cykelrum att tillgå. Tvättmöjligheter finns i varje lägenhet.

  Renoveringar: 2021 Bastusjöns Samfällighetsförening (i vilken Brf Sjöbrisen ingår) har investerat i nya bergvärmepumpar. 2023 Spolat avloppstammarna. 2016/2017 Byte av ytterdörrar samt renovering av hissar.

  I området Bastuhöjden finns cirka 60 parkeringsplatser utomhus. Avgift: ca 500 kr/mån. Det brukar vara så att om den som är säljare redan har en parkeringsplats får köparen ta över den. I mån av plats kan man hyra en extra parkeringsplats. För tillfället kö.

  Barnhemsvägen ligger i Skuru, som är just det, ett barnvänligt och lugnt område med närhet till det mesta. Badrocksavstånd till Bastusjön för ett morgondopp är verkligen något extra. Här möts du av underbara kringmiljöer med ett fint samspel mellan husen i skiftande utseende samt all möjlig grönska.

  Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, utegym, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina Mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

  Förskola och skola på nära gångavstånd; Utskogens förskola och Borgvallaskolan (F-3). Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer.

  Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar från närliggande hållplatserna "Skuru trafikplats" respektive "Skurustugan". Snabb-/motorvägsbuss till/från stan i rusningstrafik. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

  Från Skuru kommer du snabbt ut på 222:an om du kör bil. Även goda pendlingsmöjligheter med cykel via fina cykelvägar till och från stan samt med båt från Nacka strand till bland annat Nybroviken.

  Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt Nacka sjukhus med apotek.

  Även Björknäs centrum, på andra sidan Skurusundet, ligger nära. Likaså ICA Maxi stormarknad, Nacka Forum och Sickla köpkvarter in mot söder, har stort utbud av shopping och service.

Fakta

Adress
Barnhemsvägen 8, 131 46 Nacka
Område
Skuru
Rum
5 rum och kök
Boarea
95 Kvm (Föreningens information)
Pris
5.190.000 kr
Avgift
6436 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Våning
2 och 3
Byggnadsår
2008
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Sjöbrisen
Org.nr
769614-1113
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd - A - 35 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
56
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
4,42306 % %
Andelstal, ägande
5,15740 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
600 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
750 kr/mån

Intresseanmälan

Barnhemsvägen 8


Jag har tagit del av integritetspolicyn