Penthouse med egen terrass

Penthouse med egen terrass

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 10A
 • 3 rum och kök
 • 87 Kvm
12.450.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 13 Juni 13:15 - 14:00
 • Måndag 14 Juni 18:00 - 18:30

Kvarnholmen

Penthouse med egen terrass

 • Mjölnarvägen 10A
 • 3 rum och kök
 • 87 Kvm

Välkomna till detta unika boende med egen soldränkt terrass om ca 44 kvm rakt ut mot havet. Här bor man högst upp i huset med fantastiskt hörnläge och mängder av stora fönster. Panorama utsikt mot Saltsjön, Djurgården och Stockholms stad. Lägenheten har även en inglasad balkong om 12 kvm. Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

 • Avgift 4497 kr/mån
 • Pris 12.450.000 KR
 • Visas
  2021-06-13 13:15 - 14:00Söndag Föranmälan krävs
  2021-06-14 18:00 - 18:30Måndag Föranmälan krävs
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkomna till detta unika boende med egen soldränkt terrass om ca 44 kvm rakt ut mot havet. Här bor man högst upp i huset med fantastiskt hörnläge och mängder av stora fönster. Panorama utsikt mot Saltsjön, Djurgården och Stockholms stad. Lägenheten har även en inglasad balkong om 12 kvm. Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  Välkomnande hall med plats för att hänga av sig kläderna. Stor garderob med skjutdörr samt städskåp.

  Rakt fram finns en gäst-wc med tvättställ och wc. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Bredvid finns en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med skåp ovanför. Här finns även ett tvättställ.

  Lägenhetens första sovrum ligger i anknytning till hallen och har plats för säng samt skrivbord.

  Badrummet är av generös storlek och har klinker på golv och helkaklade väggar. Här finns duschhörna, wc, kommod samt handdukstork.

  Köket ligger öppet mot vardagsrummet vilket skapar en social känsla samt att det finns fyra stora fönster som gör att ljusinsläppet blir något extra. Gråa släta luckor och ljus bänkskiva. Hel kyl/frys, infälld diskmaskin, ugn/mikro i arbetshöjd samt induktionshäll med rostfri fläkt ovanför. Plats för matgrupp vid ena fönstret.

  Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till den härliga och inglasade balkongen som vetter rakt ut mot havet.

  Master-bedroom har gott om plats för dubbelsäng. Här finns stor garderob med skjutdörrar. Från detta rum nås den fantastiska och privata terrassen om 45 kvm. Utsikten och känslan går inte att beskriva med ord. Här kan man njuta av solen hela dagen ända fram tills solnedgången i väst.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Uppe vid centrala Kvarnholmen finns en sushi samt en ny japansk restaurang som heter Don Poketto. På samma gata finns  populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen består av 5 huskroppar och 223 lägenheter och 5 lokaler.

  Det finns 179 garageplatser varav 15 MC-platser. 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen i grannfastigheten. Garageplatserna kostar 1300 kr/månad för bil och 400 kr/månad för MC.

  Föreningen har styrelserum, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighetsförråd, rullstolsförråd och kajakrum.

  Källarförråd hör till lägenheten samt att det finns extra förråd att hyra för medlemmarna, kostnad 500 kr/mån.

  Utanför fastigheterna finns cykelställ, grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor och belysning.

  Bredband, telefoni och tv finns via fiber och leverantör är Telia.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 10A, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
3 rum och kök
Boarea
87 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
12.450.000 kr
Avgift
4497 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
9
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Kajplats Kvarnholmen
Org.nr
769633-1300
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
51903
Lägenhetsnr LMV
1903
Andelstal, förening
0.4918 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
100 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 10A






Jag har tagit del av integritetspolicyn