Parkutsikt och balkong

Parkutsikt och balkong

 • Tyresö
 • Gärdesvägen 37
 • 3 rum och kök
 • 73.5 Kvm
2.195.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Tyresö

Parkutsikt och balkong

 • Gärdesvägen 37
 • 3 rum och kök
 • 73.5 Kvm

Ljus och rymlig trea med härlig balkong. Här bor man högst upp i huset och lägenheten är perfekt planerad med alla kvadrat på rätt ställe. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Trevligt arbetskök med tidstypiska detaljer. Ljust och rymligt vardagsrum, t

 • Avgift 4012 kr/mån
 • Pris 2.195.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till Kumla Allé 14 i populära Brf Trollbäcken. Här bor man med en låg avgift som inkluderar vatten, värme, tv samt parkering. Föreningen har även en egen pub bland annat där flertalet aktiviteter hålls under året som föreningen anordnar.

  Ljus och rymlig trea med härlig balkong. Här bor man högst upp i huset och lägenheten är perfekt planerad med alla kvadrat på rätt ställe. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Trevligt arbetskök med tidstypiska detaljer. Ljust och rymligt vardagsrum, två stora sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor man med närhet till kommunikationer och all tänkbar service. En låg avgift som inkluderar vatten, värme, tv samt parkering. Föreningen har även en egen pub bland annat där flertalet aktiviteter hålls under året som föreningen anordnar.

  Välkomnande hall med inbyggda garderober.

  Rakt fram till vänster finns det helkaklade badrummet med badkar, wc och tvättställ med spegel.

  Köket är av äldre stil och har gott om arbetsytor och förvaring. Gröna luckor och rostfri diskbänk med ljust kakel ovanför. Vitvarorna består av kyl/frys och spis.

  Vardagsrummet har gott om stora fönster vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Utgång till den rymliga balkongen i soligt läge.

  Lägenheten har två rymliga sovrum. Bägge rummen har plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Området är lugnt och skönt och det är lätt att trivas. Drevvikens vatten erbjuder aktiviteter sommar som vinter. Här finns flera badplatser och på vintern finns möjlighet till långfärdsåkning. I Tyresta nationalpark finns fina promenadstråk och löpspår. För den som uppskattar friluftsliv och svampplockning finns här stora skogspartier med underbara vandringsleder, skog, sjöar och äventyr med möjligheter till bad och friluftsliv. Vid Fornuddsparken fnmns en ny skola som omfattar även högstadiet och i området finns flera skolor och förskolor. Trollbäckens centrum erbjuder ett trevligt utbud av mataffärer, servicebutiker, vårdcentral, restauranger och bagerier. Härifrån är det snabba busskommunikationer till Gullmarsplan, Stockholms central, Haninge mm med buss direkt från Trollbäckens centrum.

  Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

 • Förening

  Brf Trollbäcken bildades 1957 och består av 129 lägenheter i olika utformningar från 1 rok till 4 rok. Lägenheterna är belägna i 5 hus som omgärdar en stor vacker trädgård. För mer information om föreningen, se deras hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/trollbacken

  HSB ställer som krav på köpare att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Senaste avgiftshöjningen var 2021 med 2%. En höjning på 2 % väntas ske varje år. Föreningen tillåter delat ägande med minst 10%.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar:
  UTFÖRDA:
  2019- Ellstolpar på parkeringen byttes. 2018- Kök och duschrum i föreningslokalen har renoverats. 2018- Föreningslokalen har renoverats. 2007- renoverades taken. Då ersattes de tidigare enkupiga takteglen mot dagen tvåkupiga. 2005/2006- Sattes nya vipportar till varmgaragen upp. I slutet på 90-talet genomfördes stambyte. I samband med detta renoverades de tre tvättstugorna i området. Entrédörrarna gick inåt vilket var en fara vid brand och när de byttes ut valde föreningen ekdörrar, som visserligen måste underhållas regelbundet men tillhör den ursprungliga arkitekturen. Även trapphusen målades när entréportarna byttes. Balkongerna, som tidigare hade haft en betongplatta som insynsskydd, byggdes ut med 60 cm och fick nya, genombrutna räcken. Även fasaderna målades. I samband med de omfattande renoveringarna gjordes även trädgården i ordning. Det började med ett teoretiskt examensarbete och resulterade i att föreningen förverkligade det gedigna underlaget som fanns framtaget. I slutet på 80-talet gjordes ett omfattande byte av fönster och entréportar, de tidigare träfönstren ersattes av underhållsfria aluminiumfönster. PÅGÅENDE: 2020- Förbereda relining av liggande rörstammar. Reliningen pågår och dom är klara med fyra av fem hus. Kontrollerat (2021-08-02).

  Tre tvättstugor, soprum, Bastu, övernattningsrum 200kr/natt samt festlokal.

  Alla lägenheter har bredbandsuttag indraget i lägenheten, men avtal ingår inte. För bredband via uttaget för tv kan man teckna avtal med Com Hem. Uttaget med kontakt för nätverkskabel till datorer används när man sluter avtal med Telenor. Du tecknar själv avtal med den bredbandsleverantör du väljer.

  Fin trädgård med 3 grillplatser.

  Kallgarage (12 st) 375 kr/mån, varmgarage (36 st) 450 kr/mån. Ca 1,5 år kö tid på alla parkeringsplatser med en del personer som står i kö har specifika önskemål. De boende som inte hyr garage eller P-plats med motorvärmare får årligen kvittera ut ett parkeringstillstånd som ska sättas i bilens framruta. Parkeringstillståndet förutsätter att man äger en bil och platserna är uppställningsplatser för motorfordon. 

Budhistorik

 • 6 December Budgivare 3
  2 800 000 kr

 • 6 December Budgivare 1
  2 700 000 kr

 • 6 December Budgivare 2
  2 680 000 kr

 • 6 December Budgivare 1
  2 660 000 kr

 • 6 December Budgivare 2
  2 650 000 kr

 • 6 December Budgivare 1
  2 600 000 kr

 • 5 December Budgivare 2
  2 550 000 kr

 • 5 December Budgivare 1
  2 500 000 kr

Fakta

Adress
Gärdesvägen 37, 13551 Tyresö
Område
Tyresö
Rum
3 rum och kök
Boarea
Boa 73.5 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.195.000 kr
Avgift
4012 kr/mån inkl. värme & vatten
Våning
2
Byggnadsår
1958
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
 
Förening
HSB Brf Trollbäcken i Tyresö
Org.nr
712400-1715
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 88 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
99-2091-1-41-1
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
0.86523 %
Andelstal, ägande
0.86523 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån

Intresseanmälan

Gärdesvägen 37


Jag har tagit del av integritetspolicyn