Panoramautsikt med stor balkong

Panoramautsikt med stor balkong

 • Tollare
 • Tollarevägen 53
 • 2 rum och kök
 • 65 Kvm
5.950.000 KR

Ring för visning

Tollare

Panoramautsikt med stor balkong

 • Tollarevägen 53
 • 2 rum och kök
 • 65 Kvm

Välkommen till detta fantastiska boende med en utsikt utöver det vanliga. Välplanerade och generös 2:a om 65 kvm med terrassliknande balkong i väster. Här bor man med penthousekänsla, högst upp i huset med hänförande sjöutsikt från alla de glaspartier som ramar in lägenheten.

 • Avgift 3305 kr/mån
 • Pris 5.950.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till detta fantastiska boende med en utsikt utöver det vanliga. Välplanerad och generös 2:a om 65 kvm med terrassliknande balkong i väster. Här bor man med penthousekänsla, högst upp i huset med hänförande sjöutsikt från alla de glaspartier som ramar in lägenheten. Ingen insyn och sol hela dagen. Med bara 50m ner till vattnet där badplats, båtbryggor och restauranger finns. Direktaccess via hiss till föreningens varmgarage.

  Lägenheten är mycket påkostad med nedbyggnation för dolda gardinfästen, spotlights och ledlister runt i hela lägenheten, dörrar av hög kvalitét, nytt kök med bardisk och bänkskivor i granit, toppmoderna vitvaror med ismaskin och vinkyl. 2,60 m i takhöjd, ett genomgående vitpigmenterad ekparkettgolv med golvvärme, ljusa väggar och stora fönsterpartier ger ett härligt ljus till hela lägenheten.

  Smarthem i framkant där alla lampor och mörkläggningsgardiner kan dimmas och styras via valfri röstassistent eller app. Man kan även följa inomhusklimat via sensorer för ljus, temperatur och luftfuktighet samt elanvändning. Utvändigt finns motordrivna markiser monterat för samtliga fönster. 

  Här erbjuds ett hem med exklusivt kök med stor köksö, komplett badrum med tvätt och torkmöjligheter, ett stort master bedroom med inbyggda garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås den inglasade balkongen med äkta terrasskänsla. Två infravärmeaggregat  omvandlar balkongen till ettuterum som kan användas både från tidig vår till sen höst.

  Tar man trappan upp en våning når man rakt ut på en av föreningen stora gemensamma takterasser med grill, utekök och pergola för härliga grillfester eller sammankomster.

  Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF.   

  Det finns en närlivsbutik i området, ca 50 meter från huset. De närmaste större livsmedelsbutikerna hittar du i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I Nacka Forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service.

  Tollare, som har anor från 1400-talet, består av nästintill 1000 bostäder idag. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och varierat boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad. Här finns båtplatser, gästbrygga, bad och flera restauranger såsom Kennys Gelato Bruket och The Old SmokeHouse. Förskolan Lilla Tollare (belägen vid tunnelmynningen), Förskolan utkiken intill BRF Grindstugeparken, Noblaskolan Lännersta (F-9) och Noblaskolan Saltsjö-Boo finns inom området. På nära avstånd finns även Björknässkolan (F-9). 

  Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan. Du kan även ta båttrafik från bryggan in till Nybrokajen via Nacka Strand (2021) samt buss från Tollare Torg.  

  För kommande projekt, se: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-karta/

  Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga!

 • Förening

  Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1 och 3 samt Tollarevägen 53, 55 och 57. Byggnadsår är 2017. Fastigheterna Tegeltrappan och Ateljén ligger i suterräng med 9 våningar och fastigheten Pergolan med 4 våningar, innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Husen har alltid tillhört föreningen och föreningen äger marken.

  Husen ligger intill den anlagda Enebacken som ligger i rakt söderläge och är områdets större parkmark - här finns härliga gröna ytor och skuggande träd. Backens små platåer kommer att möbleras med bekväma liggmöbler

  Byggnaderna är nyproducerad varför något underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under år 1-11.

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar.

  TV - Viasat Internet och TV tecknas separat via Zmarket. Basutbudet ingår för TV. Viasat-box skall finnas i lägenheterna.

  Internet - Fibernät finns via Zmarket. Det tecknas separat via Zmarket. Bredband ingår ej i avgiften. (obligatoriskt tillägg om 145 kr/månad läggs på månadsavgiften för TV- och internetanslutning). Router köpes enklast i teknikbutik men erbjuds även av en del leverantörer. Bredbandet aktiveras omedelbart när man valt leverantör.

  Lägenheten disponerar ett källarförråd. I föreningen finns en gemensamhetslokal om 53 kvm som kan hyras för fest/övernattning, tre gemensamma takterrasser, relaxavdelning med bastu, mindre verkstad, cykelrum, barnvagnsrum samt två soprum med källsortering.

  Det finns 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Garageporten ligger i Pergolan. I dagsläget är det kort platskö. Avgiften är 800 sek/mån för vanlig plats och 1000 sek/mån för elbilsplats. Det finns 18 elbilsplatser i garaget och de är utrustade med laddbox.

Fakta

Adress
Tollarevägen 53, 13249 Saltsjö-boo
Område
Tollare
Rum
2 rum och kök
Boarea
65 Kvm (Föreningens information)
Pris
5.950.000 kr
Avgift
3305 kr/mån inkl. värme & varmvatten
Våning
9
Byggnadsår
2017
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Lord Lambourne
Org.nr
769629-5612
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 104 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
T9.1
Lägenhetsnr LMV
1403
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
350 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
550 kr/mån

Intresseanmälan

Tollarevägen 53


Jag har tagit del av integritetspolicyn