PÅKOSTAD TREA MED STOR UTEPLATS

PÅKOSTAD TREA MED STOR UTEPLATS

 • Kummelnäs
 • Nordmannavägen 18B
 • 3 rum och kök
 • 52 Kvm
2.695.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kummelnäs

PÅKOSTAD TREA MED STOR UTEPLATS

 • Nordmannavägen 18B
 • 3 rum och kök
 • 52 Kvm

Trea högst upp på hörnet i natursköna Kummelnäs. Utsikt i tre väderstreck och hela lägenheten andas lyx och design. Arkitekten verkligen tänkt till gällande materialval och färgsättningar. Då lägenheten ligger högst upp skapas en ”vind-känsla” med takfönster, snedtak och

 • Avgift 4678 kr/mån
 • Pris 2.695.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna påkostade trea högst upp på hörnet i natursköna Kummelnäs. Via påkostade fönster har man utsikt i tre väderstreck och hela lägenheten andas lyx och design. Byggaren var välrenommerade Imola och här har arkitekten verkligen tänkt till gällande materialval och färgsättningar. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Då lägenheten ligger högst upp skapas en "vind-känsla" med takfönster, snedtak och härliga vinklar.

  Välkomnande hall med garderob rakt fram och plats för klädavhängning. Klinkergolvet möter harmoniskt den vitlaserade ekparketten vilket är genomgående i hela lägenheten. 

  Badrum med hotellkänsla och fönster åt två håll. Specialritad duschvägg och svart blandare med takdusch. Stor kommod, wc, kombimaskin och spotlights i tak. 

  Fantastiskt kök som är ritade just för dessa lägenheter. Maskinell utrustning från Siemens och keramiksten i kontrast med de mörka ek luckorna och den ljuslaserade parkett skapar den okulära perfektionen. Plats för matgrupp.

  Vardagsrummet ligger öppet och socialt med köket. Två stora fönsterpartier med utsikt mot skog och grönska. Plats för soffgrupp och tv-möbel.

  Två mysiga sovrum med snedtak och takfönster. Gott om plats via flertalet garderober. Det större rummet och plats för dubbelsäng och har även ett fönster på långsidan. 

  Denna lägenhet har en härlig trädäckad altan med bästa solläge. Det finns även en gräsmatta som är upplåten. Stort förråd bredvid med gott om förvaring.

  Som boende i Kummelnäs erbjuds du en fantastisk närmiljö med stora rekreationsområden samt ett aktivt bad- och båtliv alldeles inpå knuten.

  Det erbjuds insjöbad i Sågsjön med både sandstrand och bryggor. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen.

  Busshållplats finns endast några minuters promenadavstånd bort. Motorvägsbussen, linje 441, når Slussen på ca 40–50 min och linje 421 tar dig till Orminge Centrum där du enkelt byter till motorvägsbuss vidare mot Slussen. Föredrar du sjövägen trafikerar Waxholmsbolaget ”Risets brygga” och når Strömkajen på ca 40–50 minuter.

  Närmaste köpcentrum är Orminge Centrum. Här finns många butiker för dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extrabutik, systembolag, kläd-/skobutiker samt butiker för hem och fritid. Därutöver finns ett varierat utbud av service - apotek, bank, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett bibliotek. I Orminge Centrum finns också det populära bageriet Lindeberg.

  I närområdet finns flera förskolor och skolor. Populära Backeboskolan är en friskola med plats för ca 170 elever (åk 1–6). Skolan startade 1993 och sedan 2015 ingår även en förskola, Backebo Förskola, i enheten med plats för ca 30 barn. I kommunal regi finns Kummelnäs förskola med plats för ca 130. De närmaste kommunala skolorna är Sågtorpsskolan (åk f-6) samt Myrsjöskolan (åk f-9).

  Varmt välkommen på visning!

   

 • Förening

  Föreningen består av fem fastigheter, Nacka Kummelnäs 1:284-1:287 & 1:299 med adresserna Nordmannavägen18, 20 & 25 samt Frövägen 11 & 13. Föreningen består av 18 bostadslägenheter belägna i fyra flerbostadshus och ett parhus. Total lägenhetsyta (boa) är 1 718 kvm. Total tomtareal är 9 658 kvm. Föreningen är äkta och äger marken.

  Det finns totalt 24 parkeringsplatser. En parkeringsplats per lägenhet i flerbostadshuset ingår i månadsavgiften. Det finns fyra extra parkeringsplatser som går att hyra för 450 kr/månad. Kö kan förekomma.

  I varje bostad finns fiber framdragen. Telefon, tv och data kan distribueras via fiberuttag i varje sovrum.

  Stort externt förråd ingår till lägenheten. Det ingår även mark som är upplåten till lägenheten om ca 69 kvm och består av gräsmatta och en altan med trall.

  Lägenheterna värms upp via luftvärmepump och har vattenburen golvvärme. Ett eltillägg om 900 kr/månad tillkommer utöver månadsavgiften.

Fakta

Adress
Nordmannavägen 18B, 13237 Saltsjö-boo
Område
Kummelnäs
Rum
3 rum och kök
Boarea
52 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.695.000 kr
Avgift
4678 kr/mån inkl. vatten, parkering, förråd & sophämtning
Våning
2
Byggnadsår
2022
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Kummelnäs Bullerby
Org.nr
769625-6820
Uppvärmning
Luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
07
Lägenhetsnr LMV
1202
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Nordmannavägen 18B


Jag har tagit del av integritetspolicyn