Påkostad och industriell etagefyra

Påkostad och industriell etagefyra

 • Järla Sjö
 • Turbinvägen 8A
 • 4 rum och kök
 • 98 Kvm
6.695.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 10 December 11:00 - 11:30
arrow down icon

Järla Sjö

Påkostad och industriell etagefyra

 • Turbinvägen 8A
 • 4 rum och kök
 • 98 Kvm

Påkostad och rymlig etagefyra i populära Järla Sjö. Hög standard & fint skick, modernt kök, öppen planlösning, sjövy och ca 3,4 meter i takhöjd. Tre rymliga sovrum varav två med platsbyggda loftlösningar. Nymålade ytskikt, PLEJD ljusstyrning och fri tillgång till gym.

 • Avgift 6207 kr/mån
 • Pris 6.695.000 KR
 • Visas
  2023-12-10 11:00 - 11:30Söndag Öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Påkostad och rymlig etagelägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med hög standard & fint skick, modernt kök, öppen planlösning, sjövy och ca 3,4 meter i takhöjd. Tillgång till fri gym en trappa ner. Lägenheten har nymålade ytskikt samt ljusstyrning via PLEJD ljusstyrning. Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö där man sommartid har badbryggor för ett dopp i sjön och skridskoåkning på plogad bana vintertid. 10 minuters promenad till Sickla köpkvarter och Nacka Forum, med ett utbud av restauranger, café, biografer och affärer. Tunnelbanans blå linje kommer att ha en station i Järla sjö och beräknas vara klar ca 2030.

  Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob med plats för att hänga av sig kläderna.

  Badrummet på entréplan är stort med högt i tak och klinker i grått och kakel i vitt. Här finns badkar, handfat, toalett, spegelskåp, golvvärme, tvätt och tork med arbetsbänk och överskåp i vitt.

  Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Vackra industrifönster från golv till tak med viss glimt över Järlasjön och Herrgårdsparken.

  Social planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för rejält matbord. Köket är modernt med grå luckor, knoppar i silver, stänkskydd i vacker sten och bänkskiva i grått. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och hel kyl & frys i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp.

  En trappa ner finner vi lägenhetens tre sovrum. Master bedroom rymmer stor säng, sängbord och läshörna. Bredvid master bedroom finns ytterligare två sovrum i fil. De har platsbyggda loftvåningar som frigör mycket yta för skrivbord, förvaring eller ytterligare sängar om så önskas. Intill sovrummen finns därtill en rejäl klädkammare.

  På nedre plan finns ytterligare ett badrum. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i grått. Här finns dusch, toalett, handfat, skåp och spegel. Snyggt industriglas följer känslan i lägenheten och delar av duschen med resten av badrummet.

  Direkt nedanför trappan i hallen finns en skjutdörrsgarderob. Här finns ytterligare yta till förvaring, myshörna eller en möjlig kontorsplats. Lägenheten har en genomgående modern och industriell känsla som avspeglar sig i alla rum. Till lägenheten hör ett stort externt förråd om ca 6 kvm.

  Precis utanför porten finns Herrgårdsparken med härliga gröna ytor samt badbryggor. Denna används flitigt av de boende. I nära anslutning till bostaden finns populära Pumphuset café och handelsbod. Här kan du ta en fika, äta lunch eller ta ett glas vin. I handelsboden säljs allt från kaffe och färska kryddor till basvaror.

  Järla Sjö har direkt närhet till Nackas naturreservat och friluftsområdet Hellasgården. Området ger det bästa av två världar med naturen utanför fönstret men endast 10 minuter till Slussen och innerstadens utbud och puls.

  Varmt välkomna på visning!

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Turbinhallen består av totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierande storlek från 1-5 rum och kök. Två stycken hyreslokaler, en skola och ett garage med två separata plan i huset. Brf Turbinhallen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken. Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

  Fastigheten har fiber via Tele2. Bredband levereras med upp till hastigheten 1000 Mbit och debiteras som en obligatorisk avgift på 220 kr/mån utöver månadsavgiften. Kabel-TV via Tele2 och avtal tecknar den boende med Tele2.

  I Turbinhallens södra del finns tillgång till gym. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Cykelförråd på entréplan samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd. Gemensam tvättstuga finns ej, samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin. Det finns även ett spabad samt bastu man kan boka, spabadet är dock ej i bruk just nu.

  Föreningen har ca 120 garageplatser i två plan som går att hyra. När det gäller lalddplatser så finns det inga sådana platser i garaget just nu men föreningen tar emot intresseanmälan så det kan finnas inom kort i garaget. Idag administreras kön till garaget, avtalsskrivning och avisering för garageplatserna av Parkando.

  Normal parkeringsplats - 1 250 kr för de som är boende.
  MC plats - 250 kr
  Premium plats (bredare plats) - 1 500 kr
  Rörelsehindrad plats - 1 500 kr
  Liten plats - 1 000 kr

  Följande platser är lediga idag:
  4 st "Liten" platser
  4 st Premium platser
  3 st MC platser
  5 st Normal platser
  4 st Rörelsehindrade platser.

  Utöver ovan platskategorier finns det även 4 st större utomhusplatser /handikapplatser som kostar 950 kr/månad, hyr man en av dessa platser utan handikapptillstånd blir man uppsagd om person med handikapptillstånd önskar plats, och man hamnar då istället först i kön.

  Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering. Kostad 400 kr/månad.

  Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften.

  Föreningen ingår i Järla Sjö samfällighetsförening. De ansvarar för belysning, grönområden, bad och brygganläggning m.m. Samfälligheten har även fiskerätt i Järla sjö. Läs gärna mer på hemsidan; www.jarlasjo.se

  Föreningens kontaktuppgifter
  https://www.brfturbinhallen.se/

Fakta

Adress
Turbinvägen 8A, 13160 Nacka
Område
Järla Sjö
Rum
4 rum och kök
Boarea
98 Kvm (Föreningens information)
Pris
6.695.000 kr
Avgift
6207 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
2-3 av 3
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Turbinhallen
Org.nr
769629-0464
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 99 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
3-1306
Lägenhetsnr LMV
1306
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Vatten/Avlopp
310 kr/mån
Försäkring
210 kr/mån
Totalt
770 kr/mån

Intresseanmälan

Turbinvägen 8A


Jag har tagit del av integritetspolicyn