Påkostad ljus och luftig

Påkostad ljus och luftig

 • Nacka Strand
 • Fabrikörvägen 6
 • 2 rum och kök
 • 44 Kvm

Ring för visning

Nacka Strand

Påkostad ljus och luftig

 • Fabrikörvägen 6
 • 2 rum och kök
 • 44 Kvm

Modern och ljus 2a med påkostade materialval.
Insynsskyddad med stora fönster från golvet och med luftiga sociala ytor gör lägenheten mycket trivsam och lättmöblerad.
Genomgående vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett med komfortvärme.
Föreningen har även ett hobbyrum, biograf och gästlägenhet samt garage under huset som nås med hiss.

 • Avgift 3230 /mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet som öppnar upp med stora fina sällskapsytor.

  Ljusa, naturnära material som bänkskivor i kalksten, stort lyxigt badrum kaklat i natursten och övriga ytor med brädgolv av ljuspigmenterad ek med golvvärme.

  Den snickeribyggda köksinredningen i ljusgrå kulör av mycket hög kvalitet som lyfter bänkskivorna i ljus natursten och beslag från Buster & Punch samt blandare från Dornbracht skapar en smakfull exklusiv känsla av köket samt högskåp med helintegrerad kyl/frys från Siemens.

  Trivsamt vardagsrum med öppen planlösning som sedan leder vidare till sovrummet som skänker mycket ljus från det stora fönstret. 

  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biorum, leveransrum som hobbyrum och dessutom två gästlägenheter. Det finns en bra förskola i fastigheten samt skolor i området. På kort promenad når du Nacka Forum med all tänkbar service och shopping. Det finns flera restauranger i området samt populära krogen Nacka J. För dig som gillar att träna finns SATS runt knuten. För friluftsliv har du hela Nacka naturreservat på kort avstånd. Det tar ca 20-30 min att gå längs med vattnet till Sickla köpkvarter. Bredband, digital Tv ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät.  

 • Förening

 • Övrigt

   

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via den nya Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handen terminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 6, 13142 Nacka
Område
Nacka Strand
Rum
2 rum och kök
Boarea
44 Kvm
Avgift
3230 /mån inkl. Kabel-TV, Bredband
Våning
6
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Fabrikören i Nacka
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
13807.1204
Andelstal, förening
0,61602 %
Andelstal, ägande
0.62 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
465
Överlåtelseavgift
1163
 
Driftkostnader
El
100 /mån
Försäkring
180 /mån
Totalt
280 /mån

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 6


Jag har tagit del av integritetspolicyn