Optimalt boende- Juridisk person

Optimalt boende- Juridisk person

 • Sundbyberg
 • Vintergatan 2B, 5 tr
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm
3.190.000 KR

Ring för visning

Sundbyberg

Optimalt boende- Juridisk person

 • Vintergatan 2B, 5 tr
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm

Otroligt välplanerade 40 kvm belägen högt upp i toppmodern fastighet med stor härlig balkong med kvällssol. Här bor man på attraktiv adress med närhet till hjärtat av Sundbyberg med goda kommunikationer, Tuletorget, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och sjöar såsom Lötsjön och Råstasjön. Garage finns i fastigheten med access via hiss!

 • Avgift 2460 kr/mån
 • Pris 3.190.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Toppmodern tvåa om 40 kvm som har det mesta. Med bästa tänkbara läge, lugnt och skyddat och samtidigt väldigt nära kommunikationer med tunnelbana, pendel, tvärbanan och buss. Lägenheten har en mycket tilltalande planlösning, med en smart, avgränsad sovrumsdel som är avskild från både vardagsrum och kök. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och sängbord.

  HALL | I hallen finns gott om plats för avhängning.

  KÖK | Påkostat kök där den fasta köksinredningen har stilrena grå luckor och lådfronter. Exklusiv bänkskiva och stänkskydd i marmor ramar in köket på ett smakfullt sätt. Den maskinella utrustningen är från Siemens med induktionshäll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Här finns gott om avlastningsytor vilket verkligen lämpar sig för den som tycker om att laga mat. Kromad blandare från Tapwell. Dimbar belysning och el-uttag är intregrerat underväggskåpen.

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet och köket angränsar till varandra. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare de stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen ner till golvet kapar en känsla av rymd, något som ytterligare förstärks är det höga läge i huset. Från vardagsrummet når man balkongen om 8 kvm.

  BADRUM |  Helkaklat badrum med klinkergolv, duschhörna med takdusch och glasvägg, wc, handfat och handdukstork. I badrummet finns även en kombimaskin från Bosch med tvätt och torkning.

  På denna ljusa del på åsen ovanför Sundbybergs stadskvarter vävs nya bostadshus in och blandas på ett naturligt sätt in bland de äldre husen. Som ett led i detta förstärks stadkaraktären ytterligare. Området genomgår en spännande förändring och kommer att inom de närmsta åren bli något speciellt, med ett ännu rikare utbud på social service, butiker, restauranger och caféer: Här finns även fina rekreationsområden såsom tex. kring Lötsjön och Bällstaån med dess promenadstråk längs med Bällstaviken och Ulvsundasjön, hela vägen in mot stan.

  Den idylliska småstad som Sundbyberg utgör har allt, angränsande villaidyllér, sjöar och vattendrag och inte minst möjligheten med båtplats i Mälarens vatten. Tillgången till all social service gör boendet bekvämt och händelserikt. Det geografiska läget är perfekt med enkelheten och närheten till påfarter och knutförbindelser, tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg m.m. - Välkommen hem!

   

   

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Rio i Sundbyberg har adress Ekenbergsvägen 128-130 och är ett flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus. Underliggande 3D-fastighet består av kommersiella lokaler och ägs av annan fastighetsägare. Gemensamma utrymmen

  Föreningen har en takterrass som får utnyttjas av alla medlemmar i trapphus A. Gemensam grovtvättstuga är belägen i trapphus B. Övernattningslägenhet finns i trapphus D och kostar 400 kr/natt. Cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd i garage samt hus A och E markplan.

  Garageplatser finns för en kostnad om 1 900 kr/mån och med el 2 500 kr/mån.

 • Övrigt

  Årsavgift 26 531 kronor (kostnad för hushållsel, TV, bredband, telefoni samt tappvarmvatten ingår ej)
  Årsavgift för
  a) Hushållsel 1769 kronor (avräknas efter förbrukning) 147 kr/mån
  b) TV 975 kronor 81kr/mån
  Total månadskostnad 2460 kr/mån.

   Till lägenheten hör ett källarförråd.

   

Fakta

Adress
Vintergatan 2B, 5 tr, 17269 Sundbyberg
Område
Sundbyberg
Rum
2 rum och kök
Boarea
40 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
3.190.000 kr
Avgift
2460 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
5 av 7
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Rio i Sundbyberg
Org.nr
769631-6988
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
B1505
Lägenhetsnr LMV
21505
Andelstal, förening
0.4709 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1182 kr
 

Intresseanmälan

Vintergatan 2B, 5 tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn