NYTT & FRÄSCHT

NYTT & FRÄSCHT

 • Nacka strand
 • Lokomobilvägen 2C vån 4
 • 1 rum med kök
 • 32 Kvm
2.250.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 29 Januari 12:00 - 12:30
arrow down icon

Nacka strand

NYTT & FRÄSCHT

 • Lokomobilvägen 2C vån 4
 • 1 rum med kök
 • 32 Kvm

Bli den första att flytta in i denna nyproducerad lägenhet i pulserande Nacka strand. Nära till centrum med mycket bra kommunikationer och härligt folkliv på kajen.

 • Avgift 2228 kr/mån
 • Pris 2.250.000 KR
 • Visas
  2023-01-29 12:00 - 12:30Söndag Välkommen på öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till en nyproducerad lägenhet med smart planlösning och moderna material. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en sovalkov skapar ett lättmöblerat rum med plats för både säng, matbord och soffa. Modernt Vedumkök med all maskinell utrustning från Electrolux och helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  HALL | Säkerhetsdörr leder in till en välkomnande hall med garderober och städskåp samt plats för avhängning av ytterkläder.

  VARDAGSRUM | Trevligt vardagsrum i öppen planlösning med kök med gott om plats för både soffhörna och matmöblemang. Stora fönsterpartier med fransk balkong och fönsterbräde i natursten ger rummet en fantastisk känsla av ljus och rymd och fri utsikt över takåsar och himmel, hela vägen till Kaknästornet. Stor sovalkov med plats för dubbelsäng som enkelt kan avskärmas och bli en egen vrå.

  KÖK | Stilrent kök från Vedum med pushöppning på de övre luckorna och rostfri dörrknopp i snygg design på lådor och skåp nere. Den maskinella utrustningen består av: Integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Bänkskiva och stänkskydd i laminat samt ledbelysning under överskåp. Gott om plats för matbord vid fönster med fin vy över Nacka strands tidsenliga tegelbyggnader.

  BADRUM | Stort helkaklat badrum med hotellkänsla. Ljust grå golvklinker med komfortvärme och stora gråvita  kakelplatter på vägg. Dusch med gott om plats bakom glasvägg, wc, handfat med kommod och eluttag, spegel med belysning och ett väggskåp. Tvättmaskin/torktumlare i kombimaskicn med praktisk bänk ovanpå.

  FÖRRÅD | Till lägenheten hör även ett förråd

  GEMENSAMMA UTRYMMEN | Stor takterrass med utemöbler och gott om plats för flera sällskap samt en trevlig innergård med planteringar och sittplatser. Cykelrum
  Garage med 50 bilplatser samt 3 MC-platser. Kostnad ca 1500 kr/mån och kö kan förekomma. I Nacka strand finns flera garage med möjlighet till långtidshyrning se www.nackastrand.se

  All information är enligt föreningens ekonomiska plan och projektbroschyr som är bilagd. Läs gärna mer på projektets hemsida https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/ där ni även finner bilder, materialbeskrivning och mer information.

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta område vuxit till ett magiskt bostadsområde. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via  Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken, och snart kommer tunnelbanan. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

 • Förening

  BRF Verkstaden i Nacka bildades 2014 och ekonomisk plan registrerades 2021-10-21. Husen byggs under Besqabs:s regi och inflyttning kommer att ske under hösten 2022. Fastigheten är beläget i Nacka Strand med adresserna Augustendalsvägen 4A-E samt Lokomobilvägen 2A- G.. Föreningen består av 90 lägenheter och 5 kommersiella lokaler i totalt fyra trapphus. Enligt ekonomisk plan kommer föreningens belåningsgrad vara ca 21 % vilket ger ca 15 000 kr/kvm (BOA + LOA) och årsavgift ca 670kr/kvm. Intäkter från kommersiella lokaler samt garage ca 1 mkr enligt ekonomisk plan. Garage med ca 50 platser och cykelförråd samt gemensamma takterrasser och innergård.  För mer information se föreningens ekonomiska plan och projektets hemsida.  

   

  . . 

   

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 590 256 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i föreningens ekonomiska plan med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ((77 431 000 x 0,007623)). Då inget andelstal för årsavgift redovisas av föreningens förvaltare har lägenhetens andelstal i föreningen använts vid ovan beräkning. Hänsyn tas ej till räntebärande tillgångar då Årsredovisning ej är upprättad pga nyproduktion

Fakta

Adress
Lokomobilvägen 2C vån 4, 131 52 Nacka
Område
Nacka strand
Rum
1 rum med kök
Boarea
32 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
2.250.000 kr
Avgift
2228 kr/mån inkl. Värme, kallvatten Bredband, Kabel-TV
Byggnadsår
2022 (färdigställt Q4 2022)
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
BRF Verkstaden i Nacka
Org.nr
769628-4186
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
12-1405
Lägenhetsnr LMV
1405
Andelstal, förening
0.7623 %
Andelstal, ägande
0.7623 %
Pantsättningsavgift
1200 kr
Överlåtelseavgift
485 kr
 
Driftkostnader
El
150 kr/mån
Vatten/Avlopp
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
500 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad. Gemensamt abbonemang med individuell avläsning för el samt varmvatten.

Intresseanmälan

Lokomobilvägen 2C vån 4


Jag har tagit del av integritetspolicyn