NYTT & FRÄSCHT

NYTT & FRÄSCHT

 • Nacka strand
 • Lokomobilvägen 2C vån 1
 • 1 rum med kök
 • 32 Kvm
2.200.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Nacka strand

NYTT & FRÄSCHT

 • Lokomobilvägen 2C vån 1
 • 1 rum med kök
 • 32 Kvm

Bli den första att flytta in i denna nyproducerad lägenhet i pulserande Nacka strand. Nära till centrum med mycket bra kommunikationer och härligt folkliv på kajen.

 • Avgift 2228 kr/mån
 • Pris 2.200.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en nyproducerad lägenhet med smart planlösning och moderna material. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en sovalkov skapar ett lättmöblerat rum med plats för både säng, matbord och soffa. Modernt Vedumkök med all maskinell utrustning från Electrolux och helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Till lägenheten hör även ett förråd

  Här bor du i en modern lägenhet med närhet till allt. På den gemensamma takterassen kommer du att kunna avnjuta härliga sommarkvällar eller utmana kompisarna på en padelmatch nere på kajen.

  Fastigheten är under byggnad och lägenheten säljs "på ritning" och beräknad inflyttning är november 2022.. All information är enligt föreningens ekonomiska plan och projektbroschyr som är bilagd. Läs gärna mer på projektets hemsida https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/ där ni även finner animerade bilder, materialbeskrivning och mer information. 

 • Förening

  BRF Verkstaden i Nacka bildades 2014 och ekonomisk plan registrerades 2021-10-21. Husen byggs under Besqabs:s regi och inflyttning kommer att ske under hösten 2022. Fastigheten är beläget i Nacka Strand med adresserna Augustendalsvägen 4A-E samt Lokomobilvägen 2A- G.. Föreningen består av 90 lägenheter och 5 kommersiella lokaler i totalt fyra trapphus. Enligt ekonomisk plan kommer föreningens belåningsgrad vara ca 21 % vilket ger ca 14100 kr/kvm (BOA + LOA) och årsavgift ca 670kr/kvm. Garage med ca 50 platser och cykelförråd. För mer information se föreningens ekonomiska plan och projektets hemsida.  

 • Övrigt

  NACKA STRAND - Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Med flera nyöppnade restauranger, glassbarer, padelbana, minigolf och fantastisk strandpromenad hela vägen till Sickla har detta område vuxit till ett magiskt bostadsområde. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via  Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken, och snart kommer tunnelbanan. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Lokomobilvägen 2C vån 1, 131 52 Nacka
Område
Nacka strand
Rum
1 rum med kök
Boarea
32 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
2.200.000 kr
Avgift
2228 kr/mån
Våning
2
Byggnadsår
2022 (färdigställt nov 2022)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
BRF Verkstaden i Nacka
Org.nr
7696284186
Uppvärmning
Fjärrvärme

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
12-1105
Lägenhetsnr LMV
1105
Andelstal, förening
0.7626 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
485 kr
Överlåtelseavgift
1200 kr
 
Driftkostnader
El
150 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
300 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad

Intresseanmälan

Lokomobilvägen 2C vån 1


Jag har tagit del av integritetspolicyn