Nyproducerad med öppen planlösning och egen entré

Nyproducerad med öppen planlösning och egen entré

 • Ulvsunda
 • Ulvsundavägen 36
 • 2 rum och kök
 • 46 Kvm
2.450.000 KR

Ring för visning

Ulvsunda

Nyproducerad med öppen planlösning och egen entré

 • Ulvsundavägen 36
 • 2 rum och kök
 • 46 Kvm

Smart planerad, nyproducerad lägenhet med en mycket trevlig öppen planlösning och egen entré. Fina materialval och exklusivt badrum. Ett oerhört bekvämt boende med tillgång till en fantastisk trädgård och nära till Stora Mossens T-banestation.

 • Avgift 2836 kr/mån
 • Pris 2.450.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Unikt boende, väldigt skyddat och lugnt samtidigt som det är mycket nära till Stora Mossens tunnelbanestation. Här är allt nytt, fräscht och oanvänt då lägenheten precis blivit färdigställd. Lägenheten är ytterst välplanerad och väldigt smakfull med sitt påkostade och lyxiga badrum, stilmedvetna och trendiga kök med inbyggnadsvitvaror. Köket är fullt utrustat med precis allt man behöver. Släta vita väggar och cremefärgat ljust parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Hela lägenheten har golvvärme. Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning.
  Observera att hela bostadsarean utgörs av sk. biarea, då bostadens golvyta ligger under den omgärdande markytan.

  Lägenheten når man via en egen trappa från trädgården. Utanför lägenhetens stora glasparti som även utgör entré finns en fin uteplats.

  ENTRÈ | Väl inne i entrén öppnar hela lägenheten upp med sin öppna och ljusa planlösning. Här möblerar man med fördel med både en klassisk hatthylla med tillhörande skoförvaring.

  KÖK | Smart planerat kök med luckor och lådfronter i en harmonisk mörkgrå ton. Stilrena materialval och fina arbetsytor. Vitvarorna är integrerade i köksinredningen med dold kyl/frys och diskmaskin med fronter i samma material som det övriga köket

  MATPLATS | I den öppna planlösningen får matplatsen sin naturliga placering i direkt anslutning till köket. 

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet är väldigt lättmöblerat då. Väldigt luftig och härlig känsla med den öppna planlösningen mot köket och matplatsen.

  SOVRUM | Sovrum med plats dubbelsäng och annat trivselmöblemang. I sovrummet finns en hel fast garderobsvägg.

  BADRUM | Helkaklat badrum med badkar med en vattenavvisande skärmvägg av klarglas. Takdusch, WC och tvättställ med kommod. I badrummet finns även en fullstor tvättmaskin kombinerad torktumlarfunktion.

  Ulvsunda är en fantastisk plats som tillsammans med Alvik är det första området man möter när man lämnar innerstaden i riktning nordväst. Mellan Stora Mossen och knutpunkten Fridhemsplan är det endast sju minuters resa med tunnelbanan. Med cykel så är man innanför tullarna när man tagit sig över bron mellan Alvik och Kungsholmen. Ulvsunda är ett lugnt och fint område med mycket fin historia. Lite längre ner på Ulvsundavägen ligger Ulvsunda slott. Villaområdet som lägenheten ligger i angränsar till Ulvsundasjön som är en del av Mälaren. Villakvarterens byggnader är till stor del uppförda under 20-talet med dess karakteristiska stilutformning med Mansardtak, stående träpaneler och spröjsade fönster. Tomterna är fint utformade med planteringar, häckar och fruktträd. Att man befinner sig i ett av Stockholms absolut mest eftertraktade bostadsområden blir snabbt väldigt tydligt för besökaren. Det finns många anledningar till att denna plats är så unik. Här bor man skyddat och lugnt samtidigt som det är supersmidigt att ta sig till och från bostaden med både cykel tunnelbana eller bil, där Essingeleden nås smidigt med dess påfart på andra sidan Tranebergsbron. Mälaren ligger en kortare promenad bort och är en fantastisk tillgång varma sommardagar. Föreningens placering och inramning är unik inte minst med den egna trädgården med flera fruktträd, kryddodling och planteringar. Här finns flera fint anlagda platser för lugna och avkopplande stunder.

 • Förening

  Brf Brandstationen 17 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1995 och består av 7st bostadsrätter om totalt 404 kvm.

  Föreningen registrerades 1995-02-17.

  Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta
  bostadsrättsförening.

  Föreningens mark är upplåten med tomträtt.

  I källaren finns en gemensam tvättstuga. Beslut finns om att tvättstugan kommer att kompletteras med ett torkskåp.

   

  Det finns inga beslut om några förändringar av avgifterna till föreningens medlemmar. Det finns inte heller några beslut om några kommande större renoveringar. Diskussioner pågår om att måla och snygga till entré och balkong samt att se över energiförbrukningen.  

  PARKERING
  Föreningen har en egen infart från Ulvsundavägen. Infarten består av en mindre grusväg. Precis när man kommer runt huset in på den gemensamma tomten finns uppställningsplats för flera bilar. Denna uppställningsplats nyttjar man gemensamt. Man har ingen egen bestämd plats, utan de boende delar på de platser som finns. Ingen kostnad tillkommer för de boende som har bil.

  TRAPPSTÄDNING/TRÄDGÅRDSSKÖTSEL
  Trappstädning delar de boende på. Städningen inkluderar att dammsuga och svabba golf i trapphuset, städa i tvättstugan och skotta snö/klippa gräs beroende på säsong. Under majoriteten av året, när varken gräs klipps eller snö skottas Städningen utförs enligt schema (var 7:e vecka/medlem), men såklart finns möjlighet att byta med andra vid behov.

  Utöver trappstädet har medlemmarna gemensamt två trädgårdsdagar per år, en på hösten och en på våren. Ett trevligt tillfälle att träffa sina granna och tillsammans gör trädgårdssysslor. I samband med detta brukar man grillar korv och fika.

  RENOVERINGAR
  2022 - Färdigställande av ny bostadslägenhet genom konvertering av garaget till bostadsrätt (upplåtelse skedde juni 2021)

  2020 - Ny effektivare värmepanna installerad
  2019 - Grundförstärkning, norra sidan
  2018 - Ny torktumlare till tvättstugan
  2018 - Byte av utgående VA
  2017 – Stamspolning, kontroll rör och tätning
  2015 - Brandskiva ytterdörr
  2015 - Byte av tak
  2013 – Ventilation – fläkt på tak installeras
  2005 – Bergvärme installation
  2002 – Fasadrenovering
  1996 – Renovering av fönster med insatsglas

Fakta

Adress
Ulvsundavägen 36, 16733 Bromma
Område
Ulvsunda
Rum
2 rum och kök
Boarea
46 Kvm (Uppmätning)

Enligt föreningens lägenhetsförteckning är lägenhetsytan 48,9kvm. Observera att hela bostadens area är sk. biarea

Pris
2.450.000 kr
Avgift
2836 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Obligatoriskt tillägg för bredband á 189kr/mån tillkommer
Byggnadsår
1924
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brandstationen 17
Org.nr
702000-2577
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Fläktstyrd frånluft
Energideklaration
Utförd - E - 76 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
0901
Andelstal, förening
6.7288 %
Andelstal, ägande
12.27 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
350 kr/mån
Övrigt
189 kr/mån
Totalt
539 kr/mån
Kommentar
Den presenterade driftskostnaden är endast en uppskattad kostnad. Inga exakta uppgifter finns då ingen bott i bostaden. Punkten övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband á 189kr/mån som tillkommer utöver månadsavgiften Observera att kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Intresseanmälan

Ulvsundavägen 36


Jag har tagit del av integritetspolicyn