Mycket ljus lägenhet med balkong i solläge

Mycket ljus lägenhet med balkong i solläge

 • Blåsut
 • Garagevägen 30, vån3
 • 2 rum och kök
 • 41 Kvm
2.995.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Blåsut

Mycket ljus lägenhet med balkong i solläge

 • Garagevägen 30, vån3
 • 2 rum och kök
 • 41 Kvm

Ljusa och mycket välplanerade lägenhet. Ett modernt kök som ligger i en socialt öppen planlösning mot luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till stor balkong i väster.

 • Avgift 3098 kr/mån
 • Pris 2.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet. Här erbjuds en lägenhet i populära Blåsut med närhet till såväl grönområden, kommunikationer och city. En lägenhet med ljusa ytskikt och välutrustat kök med rikligt av förvaringsmöjligheter via skåpsinredning. Ett stilrent kök som ligger i en socialt öppen planlösning mot luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till balkong i solläge med utsikt över innergården med parkbänkar, uteplats och planteringar.

  Här bor ni centralt nära kommunikation, service och natur i en välskött förening med moderna och energisnåla lägenheter som förvaltas av HSB. Bara minuter från bostaden når ni tunnelbana som tar er till city på ca 10 minuter. Närheten till Nackareservatet med badplatser, ute gym, elljusspår och härlig natur samt närheten till service och restauranger gör Garagevägen till en attraktiv bostadsadress för den urbana livsstilen.

  Lägenheten disponeras enligt följande:

  HALL | Välkomnande entré med plats för avhängning. Hallen har en stor inbyggd garderobsvägg med rejäl förvaring. Hallens väggar är målade i vitt och på golvet ligger ett ljuspigmenterat parkettgolv.

  BADRUM | Ett väl tilltaget badrum som är helkaklat och har golvvärme. Badrummet är utrustad med duschvägg, WC, handdukstork, praktisk arbetsbänk med skåp över och kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux under. 

  KÖK | Stilfullt Vedumkök i vitt i öppen planlösning mot vardagsrum. Den maskinella utrustningen kommer från Electrolux och består av följande: induktionshällshäll, ugn, spisfläkt inbyggd micro, diskmaskin, samt kyl & frys

  VARDAGSRUM | Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Rummet har plats för både stor soffgrupp och stort matsalsbord. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det vackra ljuspigmenterade parkettgolvet som är genomgående i lägenheten.

  BALKONG | Balkong i västerläge med eftermiddagssol. Här finns det gott om plats för bord med stolar och planteringar.

  SOVRUM | Trevligt sovrum utan insyn med plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har en garderobsvägg med fantastisk förvaring. 

  Till lägenheten hör nyttjaderätten till källarförråd.

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och fyra lokaler och ligger i Blåsut. Föreningen äger marken, ingen tomträtt.

  Lägenhetsfördelning:
  48 stycken 2 rok Cirka 41– 45,5 kvm
  19 stycken 2 rok Cirka 60,5–61,5 kvm
  15 stycken 3 rok Cirka 76,5–84,5 kvm
  29 stycken 4 rok Cirka 85– 94 kvm
  5 stycken 5 rok Cirka 107–120 kvm

  Brf Stinsen består av gatuhus i ett halvöppet kvarter som omsluter gården. Huset delas upp i sex trapphus och blir som mest sju våningar inklusive garage. Lägenheternas storlekar varierar från små tvåor till generösa femmor och de flesta lägenheter får dubbla balkonger. Längs Sofielundsvägen ligger fyra uthyrningslokaler.

  Elinstallation Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften

  Förråd
  Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på källar/garageplan. 

  Sophantering
  Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen 

   

  Gemensamma utrymmen I föreningen finns en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.

   

  Parkering

  I garaget under Brf Stinsen kommer föreningen hyra ut 54 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är två stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageplats är 1 485 kr/månad (kontrollerat med Corepark 2023-09-27). Uthyrning av parkeringsplatser i garage sköts av Corepark ([email protected]). I nuläget finns inga platser, kontakta Corepark för att ställa er i kö.


  BILPOOL – FRAMTIDENS SÄTT ATT HA BIL
  M | Volvo Car Mobility – Ett smart sätt att ha bil - Fullständiga villkor, prisuppgifter och mer om vad som ingår i medlemskapet hittar du på https://m.co/se/sv-SE/priser/.
 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är - 665 921 kr, som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift.

Fakta

Adress
Garagevägen 30, vån3, 121 32 Enskededalen
Område
Blåsut
Rum
2 rum och kök
Boarea
41 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.995.000 kr
Avgift
3098 kr/mån inkl. Värme & Kall vatten. Det tillkommer en extra kostnad för TV och Bredband 147 kr/mån.
Våning
3/6
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
HSB Brf Stinsen
Org.nr
769629-2163
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - B - 56 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
65
Lägenhetsnr LMV
1203
Andelstal, förening
0.5816 %
Andelstal, ägande
0.5816 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
860 kr
Överlåtelseavgift
2006 kr
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
500 kr/mån

Intresseanmälan

Garagevägen 30, vån3


Jag har tagit del av integritetspolicyn